תיקו די משקף למרות שאם מגיע למישהו יותר אז אין ספק שזה לצרפתים. סה"כ משחק די משעמם למען האמת, שום זינוק אחד לא ראינו מצד ג'יימס ואלמוניה, אבל לפחות ראינו אותם בכמה יציאות טובות(ג'יימס כמו בלם שלישי), ארסנל לא שיחקה חכם, ופומפי עם יותר חדות ובעיקר רצון הייתה גם יכולה לנצח.הצ'אנסים הטובים לכל קבוצה הגיעו לקראת הסיום.אצל המארחים כדור עומק נפלא של קאנו שהשאיר את בנג'אני לבד מול אלמוניה.אומנם החלוץ מזימבאבואה עקף את הספרדי, אבל נתן לעצמו מקדמה גדולה מדי וקלישי(יופי של משחק) הגיע בזמן כדי להרחיק ועל הדרך לסחוט עבירה, אצל ארסנל 2 צ'אנסים גדולים בתוספת הזמן, שוב פעם גאלאס כמעט מציל את ונגר וגם רוזיציקי היה קרוב, על שתי הפעולות הללו חתום בנדטנר, למה הוא קיבל רק 10 דקות? ידעתי שבקרוב מאוד נעלה למקום הראשון הראוי לנו, ארסנל תמיד מתקשה בכאלו מגרשים, גם ביום שבת מול אברטון בגודיסון הם לא ינצחו לטעמי, כבר למעלה מחודש שארסנל לא מזכירה את ארסנל של פתיחת השנה, אבל החוכמה היא להיות בשיא הכושר והפוקוס בתקופה הנוכחית(יונייטד מאז הפתיחה הרעה - 14 נצחונות, 2 תיקו והפסד), בדרך כלל אני באמת "צנוע" ולא אוהב לדבר יותר מדי ולהחמיא לקבוצה שלי, אבל אני חושב שזה פשוט בידיים שלנו ואנחנו פייבוריטים. צ'לסי מאבדת נקודות ביתיות, את למפארד בפציעה, את קארבליו והמתרומם באדומים ישירים, ארסנל מאבדת נקודות, אנחנו מביסים ועולים למקום הראשון, ועל הדרך זכייה בווינר ב400 שקל.מה אפשר לבקש יותר?האמת, תיקו בגודיסון פארק היה מסדר לי סכום משושה.
האירוניה היא שכל החיים שלי אני מתפלל להפסדים של ארסנל בכל משחק נתון, אני די בטוח שהיום הייתה הפעם הראשונה שאי פעם הימרתי עליהם. היה שווה את ה 100 שקל שאיבדתי לפי דעתי...
העייפות נותנת את אותותיה בארסנל, אם נגד טוטנהאם ארסנל עוד הצליחה לנצח למרות שטוטנהאם היתה לא פחות טובה, הרי שהיום העייפות כבר השפיעה גם על התוצאה. ונגר שוב עולה עם אותו הרכב ללא שום שינוי למרות לחץ המשחקים הגדול, וארסנל שוב שיחקה כדורגל לא משכנע. מעבר לכך, ה4-5-1 ממשיך לא לשכנע ולהיות לא תכליתי, אדבאיור פשוט בודד בהתקפה ונראה חסר אונים, האופציות קטנות בהרבה עם חלוץ בודד. לא ברור למה בנדטנר הוכנס כ"כ מאוחר, עצם ההכנסה של חלוץ נוסף הוסיפה מחץ. ההכנסה של דיאבי לא ממש תרמה למשחק. אני לא רוצה להתיימר אפילו לבקר את ונגר ואת קריאת המשחק היום, אבל נראה כי הוא פעל מאוד לאט היום בקריאת המשחק ובחילופים. ארסנל כבר כמעט חודש לא משחקת את הכדורגל הטוב שלה מתחילת השנה וזה היה נראה כמו עניין של זמן עד שיונייטד תכבוש את המקום הראשון, ובנוסף לכך מצפה לארסנל משחק סופר קשה ביום שבת בגודיסון פארק, אני לא רואה את ארסנל מנצחת שם. ונגר חייב להתחיל לעשות יותר רוטציה ולהחזיר את ה4-4-2.
רובי, גם אני הופתעתי שהביא אותו,הוא לא שחקן של פרימייר ליג אבל זה מה יש לו כרגע. יום מצויין עבור יונייטד,לארסנל מצפה משחק אפילו עוד יותר קשה בשבת,אין מה לעשות,הליגה העונה הרבה יותר קשה מזה הרבה שנים.
בסט-"ידעתי שבקרוב מאוד נעלה למקום הראשון הראוי לנו, ארסנל תמיד מתקשה בכאלו מגרשים, גם ביום שבת מול אברטון בגודיסון הם לא ינצחו לטעמי" תגיד ואתם לא התקשתם בפורטסמות ? המקום הראשון ראוי לכם ? לפי היכולת הבינונית נגד אברטון ,ליברפול ובולטון בחודש האחרון ,אני לא בטוח . דייויד ג'יימס -שוער הליגה הטוב ביותר באנגליה כבר שנים ! בנג'אני -שחקן מצויין ,תמיד מחפש את החיתוך בין הבלמים ,סכנה מתמדת ,טעות היה להחליפו קלישי - מזמן לא ראיתי מטוס כזה בשמאל מדהים , כנל אבוהה מימין ,רק פחות מדוייק היום . ארסנל גם ביום בינוני קבוצה עם כל כך עומק ואיכות ,לתפארת . סול- דיסטאן - ג'יימס - משולש בטון במרכז ההגנה ,כל הכבוד לרדנאפ השועל .
איסטלנד, האמת היא שנגד פומפי בחוץ היינו טובים הרבה יותר וזה במקום שאנחנו בדרך כלל מתקשים בו, אבל גם אנחנו סיימנו שם בתיקו. וכן,המקום הראשון ראוי לנו,הטבלה לא משקרת,לא בנקודות,לא במאזן השערים ולא,גם לא בהקשר היכולת, היכולת שלנו עד כה מצויינת ולפעמים,בטח במגרשים כמו אנפילד או יריבות כמו אברטון של העונה,צריכים להיות תכליתים יותר ונוצצים פחות,ככה לוקחים אליפות.
השער של טיילור אכן מועמד בכיר לשער המחזור המטורף, בעיטה חופשית מדהימה בדיוק לחיבורים הרחוקים מזווית מאוד לא קלה, תמיד התלהבתי מהכישרון הצעיר, לייטון ביינס וריאן טיילור, היו זמנים בJjb. עוד שער יפה הגיע מהאפטון פארק, כשהקפצת כדור גאונית של עוד מגן צעיר ומצוין ניקי שוריי מצאה את קיטסון שנתן לכדור לקפוץ פעם אחת ואז ירה בשמאל לפינה הרחוקה, שווה צפייה. קיטסון, הארפר, סטפן "עטר" האנט - כולם בעונה נהדרת, דווקא צמד הכוכבים מאשתקד קווין דוייל(הוא עוד בסדר איכשהו) ולירוי ליטה נעלמו כליל. גם במשחק הזה הרחקה ישירה על כניסה עם שתי רגליים של גונארסון שלא פגע בסולאנו, אני חושב שצהוב בהחלט היה מספיק פה, בקושי עברו 25 דקות, מעט פזיז, כל הכבוד לסטיבי קופל והחניכים שלו שיצאו מפיגור ושחקן פחות במגרש קשה, הרבה אופי מראה הקבוצה(רק בשבת ניצחו את סנדרלנד בתוספת הזמן). גם קארבליו מורחק על אדום בגלל כניסה עם שתי רגליים - שימו לב לכמות האדומים על הכניסות הללו, כנראה שיש הנחיה של ההתאחדות להחמיר, בשבועות האחרונים המון המון הרחקות כתוצאה מכך. ייסקליינן עם טעות נוראית כשיצא לאגרף כדור חופשי של פיל נוויל אבל איגרף את האוויר בליברפול, ספק עבירה של קהאיל, שבהמשך כבש את השני ושוב יצא לאגרף את דגל הקרן המסכן.איזה שחקן נפלא. בורו חוטפת שלושה שערים הכי מפגרים שאפשר לחטוף - שער עצמי אחרי טעות קשה של דאונינג מכדור חופשי, דרדל'ה של פורסל מחצי מטר מהגבהת קרן, ועוד פנדל מטופש 4 דקות בתוך תוספת הזמן. סחטיין לאלכס מקליש, ברמינגהאם שלו נראית טוב יותר מאז הגיע, גם וויגאן ואפילו דרבי משתפרות מאז החלפות המאמנים.מתי יגיע זמנה של פולהאם?
כן אתה צודק , בזכות נקודה אחת אתם יותר טובים מארסנל עד כה ,הרי הטבלה לא משקרת , ועם כל הכבוד להגנה שלכם , את ההבדל עושה שחקן אחד בלבד (טרונלדו),בכל אופן אני לא מסכים שלפתע הערב בגלל החמצה של רוסיצקי אתם יותר טובים . ארסנל יותר טובה עד עכשיו ,אני רק רוצה לקוות שהם ימשיכו ביכולת שלהם ,ולמרות עשרת משחקי הדרבי (הקושי שבה נתקלת קבוצה מלונדון בדרך לאליפות ) ,הם יהיו האלופים.
אוי אוי איסטלנד הדבר היחיד שמניע אותך זה שנאה עיוורת ליונייטד. ולכן אתה מתעלם מכל הסימנים שמסביבך וכמובן על פי האינטרפטציה שלך מה שאצל כולם אדום ?אצלך צהוב . למה? כי הפילטרים שבמוח שלך מעוותים את המציאות.. צא מסרט השנאה ואז תוכל להביט באופן מפוכח על המציאות. קבל כמה אימרות חז"ל שתחכים מעט בנושא: 1.אמר החכם מי שזורע שנאה ,יקצור חרטה! 2.שאלו החכם במה יתנקם אדם משונאו? אמר : שיוסיף מעלה יתירה בעצמו. 3.אמר הזהר משנאת האדם נקלה ,כי פעמים שאדם גדול יחנק בזבוב. אמר החכם חמישה דברים בכסיל אינם נמצאים בזולתו 1.כועס ללא דבר2.נותן במקום שאינו ראוי3.מיגע גופו לריק4.איננו מכיר האוהב מן השונא5.מגלה סוד ואחרון חביב. "ואמר אוהב האדם שכלו ושונאו סכלותו" אז הנה למה אנחנו יותר טובים. : 14 נצחונות מול 13 של פרנסנל שוויון 36 שערים בכיבושים ... 9 ספיגות מול 15 ספיגות שלהם.. אלו נתוני האמת ופשוט תתמודד איתם!!!
אז בעצם אם אתה מוציא את ה6-0 ההזוי ההוא בסוף עונת 00\01... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
איזה ויכוח נהיה פה, הגענו לשיא כנראה מוקדם מידי, וגם אי אפשר לשרוד עם סגל כזה לאורך עונה שלמה, ועם הפציעות האלה. ארסנל תגידו מה שתגידו יש לה את הכדורגל הטוב ביותר כיום, לא הולך כרגע אבל יהיה בסדר. הסגל שלנו כרגע לא מספיק לאליפות, ארסנל חייבת להרחיב טיפה את הסגל בחלוץ אי אפשר לבנות על אדבאיור לאורך כל העונה, בוא נהיה רציניים ונביא חלוץ רציני עוד אחד לרוטציה. גם האליפות אפריקה הזאת לוקחת לנו כמה שחקנים, קיצר רוצים להישאר במאבק צריך עוד טיפה עומק בסגל. .
איזה יום שמח יום של הפתעת!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx גם מנצ'סטר אהובתי ניצחה ועלתה למקומה הטבעי גם צ'לסי וגם ארסנל שנואותיי איבדו נקודות,גם ירבותיהן העירונית המושבעות והשנואות של ליברפול(אברטון) וטוטנהאם(ארסנל)ניצחו ורק חבל שליברפול קילקלה וניצחה אבל היא עדיין לא קילקלה הכל: אני מקווה שהיום בלקבורן בהדרכת אלילנו וסימלנו הגדול מהעבר(מרק יוז)תקרע את השיטי ותסכם מחזור כמעט מושלם עבורנו(אלמלא הטעות המרגיזה וחסרת האחריות של ג'ימי מקווילי מדרבי זה היה מושלם לגמריי),בהצלחה מרקו אל תשכח את שורשייך המפוארים אצל השדים האדומים!!!
מר גאס המלומד ,בסך הכל שנאה לקבוצת כדורגל ,שיש לה תומכים ,יהירים,שחצנים ,ורברבנים כמוך . כמו בכל דיון זוהי דעתי , ועובדה שגם בפורום שלנו הרוב בחר בארסנל כקבוצת הסיבוב , כמובן גם בזכות הכדורגל היותר נוצץ שלה .
משחק מצויין היה בין צלסי לאסטון וילה 4-4 איזה משחק מרתק.צלסי לא בנויה לאליפות השנה עם היא סופגת 4 שערים בבית אז לא מגיע לה להיות אלופה.פיונייטד הכי בשלה לאליפות מציגה כדורגל הכי טוב ויודעת לנצל טוב את המעידות של ארסנל.יונייטד תקח אליפות!