המחזור ה-19 בפרמיירליג - בוקסינג דיי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏25/12/07.

1. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    אני חושב שאנחנו קבוצה טובה יותר מארסנל בלי קשר להחמצה של רוזיצקי בדקה ה 92 שהיתה יכולה להעלות אותה למקום הראשון,זה לא החשוב כרגע,זה לא הקובע.

דיברת על מספר משחקים פחות מרשימים שלנו לאחרונה נגד ליברפול,אברטון ובולטון,
    גם לארסנל היו לאחרונה משחקים כאלה,וילה,ניוקאסל,בורו,טוטנהאם,פומפי.

אני מסתכל על התמונה הגדולה יותר,
    יש לנו סגל גדול יותר,מנוסה יותר,
    אני מסתכל על הכדורגל שאנחנו משחקים והוא מצויין,מהיר,מלהיב,עם הרבה שערים והגנה חזקה.

אני לא בא להמעיט בערכה של ארסנל והכדורגל שהיא מציגה,הוא מצויין,הוא יפה לעין אבל כן טענתי לא מזמן וזה מתרחש במציאות,שנראה איך היא תתמודד במשחקי חוץ קשים יותר מההגרלה של תחילת העונה שזימנה לה הרבה יותר משחקי בית לעומת האחרות(אם אני לא טועה 7 משחקי בית מתוך 11 משחקים בפתיחת העונה)מול קבוצות נוחות יותר,עד עכשיו היא די מתקשה.

אתה מדבר על דרבים לונדונים כקושי לארסנל,גם לנו יש מספיק משחקי דרבי איזוריים,וויגאן,בלקבורן,בולטון,שיטי,אברטון,ליברפול,

אני מבין שזה קשה לך להתמודד עם העובדות הללו,שאתה שונא יונייטד ואוהד,כן אוהד ארסנל,
    זו המציאות,תתמודד איתה.

2. ManUtd Fan Member

מתישהו איבוד הנקודות של ארסנל היה צריך להגיע, ואני שמח שעכשיו יונייטד נמצאת בראש הטבלה. ג'יימס שוער נהדר, משרה שקט על ההגנה (שהייתה פנטסטית אתמול), אבל כל הבעיטות חסרות תכלית האלה הוציאו לי כמה מילים לא נעימים מהפה. לא פעם, לא פעמיים ולא שלושה פעמים הוא בעט את הכדור בצורה סתמית ישר אל אלמוניה, מה שאיפשר לארסנל לפתח התקפה. ונגר עם חילופים דיי טיפשיים, למה דיאבי נכנס לפני בנדטנר? ברגע שהדני נכנס ארסנל עשו התקפות טובות יותר, והגיעו למצבים הרבה יותר טובים (גאלאס ורוזיצקי). אבל החילוף היה מאוחר מדי. אדבאיור בעוד משחק רע מאוד, אבל אני לא מאשים אותו. הוא לא מתפקד כחלוץ יחיד, והיום ראינו עוד משחק רע שלו. גם חלב ופאבריגאס, שמאז שחזרו מהפציעות לא מראים את היכולת שלפני הפציעות.

3. THE STRETFORD END Member

דיוויד ג'יימס הוא מסוג השוערים שמעולם לא הייתי רוצה שישחקו בקבוצה שלי,
    כן הוא שוער טוב,עוצר כדורים מצויין אבל קבלת ההחלטות שלו בדברים שמעבר לעצירה רגילה תמיד הפילה אותו בסופו של דבר.
    אתמול היתה לו יציאה אל מחוץ לרחבה,ממש לא יציאה מחוייבת במציאות כי יחד עם שחקן של ארסנל שרדף אחרי הכדור היה שחקן של פומפי,25-30 אלכסונית מהשער,ממש לא סכנה מיידית לשער,
    ג'יימס יצא וירד לתיקול,אומנם לקח ות הכדור ויצא גדול
    אבל מה היה חסר שהוא יפספס את הכדור או יכשיל את השחקן של ארסנל או שזה יעבור אותו?לא הרבה,
    בדיוק מה שקרה לג'יימס העונה נגד רדינג(ב ניצחון של פומפי 7-4),
    זה היה סיכון גדול מאוד ולא ממש מחוייב כי ארסנל בדרך כלל כשעולה ליתרון יודעת לשמור עליו.

בקבוצה שרצה לאליפות,איבוד נקודות כתוצאה משטויות היא מכרעת,
    היציאה שלו אתמול היה טיפשית,הפעם הוא לא שילם על זה אבל במשך הקריירה שלו עם יציאות דומות,עם קבלת החלטות טיפשיות גם כן הוא שילם גם שילם,
    כשהיה בליברפול קבוצה עם יומרות גדולות זה היה משמעותי הרבה יותר מאשר בפורטסמות,
    זו הסיבה שהוא לא נשאר שם לשנים רבות מדי ועבר לשחק בקבוצות בינוניות יותר,
    בגלל זה גם הוא איבד את הצ'אנס שלו להיות שחקן הרכב בנבחרת ודווקא בתקופת שפל של אנגליה מבחינת שוערים,
    אז שוער טוב אבל בערבון מוגבל.

4. קינג לדלי Member

לא יודע אם מישהו התייחס כאן לדארן מור אבל אני הייתי חייב..
    אין לי מושג איך עדיין יש מאמנים באנגליה (מאמנים אנגלים איך לא ?) שמחזיקים כאלה שחקנים באמתחתם.
    לדארן מור שהוא אחד הדברים היותר מפחידים באנגליה יש פון פון על הראש מרוב שהוא שבר אותו.
    אתמול פתח את הרגליים מול טורס כמו פרוצה ברובע הברונקס,וקינח בקפיצת קרטה על עמית לקבוצה וגרם לו לפריקת כתף.
    אז הוא פוצע גם שחקנים מהקבוצה שלו.

http://www.aberdarejacks.net/pics/moore2.Xxx

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא תכננתי לראות את המשחק בין פורסטמות' לארסנל, אבל באמת שהיה קשה לי להוריד את העיניים מהטלויזיה. בדרך כלל, קל יותר לקבוצה מסויימת לגרור את האחרת למשחק סגור. ארסנל מוכיחה שאפשר גם הפוך. התיקו משקף.

מנצ'סטר יונייטד ניצחה 4-0 במשחק טוב, אם כי היא ידעה משחקים טובים יותר. העיקר שהמקום הראשון שייך שוב לשדים האדומים של אלכס פרגוסון.

6. TheLane Member

5 התוצאות האחרונות בפראטון פארק:
    0-0
    0-1 (הפסד, לטוטנהאם)
    0-0
    0-0
    0-0
    לא יאמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

תשוו את זה לוויט הארט ליין שראה 70 שערים ב 14 משחקים העונה! (בכל המסגרות)

7. Broshi Member

אפשר לתלות את זה במגרש הקטן. התוצאות מדברות בעד עצמן- משטח הדשא בפורטסמות' מקשה על שתי הקבוצות (פורטסמות' והקבוצה האורחת) לפתח את הכדורגל הרגיל שהן רגילות לשחק. אפשר להשוות את משחקי החוץ של פורטסמות' למשחקי הבית ולגלות שבמשחקי הבית מובקעים פחות שערים.

אגב, רק אותי הקהל של פורטסמות' מעצבן? אין להם שיר אחד טוב.

8. THE STRETFORD END Member

הקהל של פומפי מעצבן???

קהל הבית מספר 1 באנגליה!

9. ManUtd Fan Member

הם מעצבנים רק בגלל הפעמונים. זה יכול להוציא אותי מדעתי!

10. George Best Member

הקהל הביתי של פומפי נפלא, למרות שהקטע עם הפעמונים באמת יכול לשגע פיל.
    אפרופו קהל - התצוגה על כר הדשא אתמול של היונייטד לא משתווה ואפילו לא מתקרבת לעומת זאת של הקהל הנפלא שלנו, פשוט לעמוד ולמחוא להם כפיים - בית ספר לעידוד,
    היום בבסיס לא הפסקתי לשיר את השיר המופרסם של קינג אריק, ואנשים התחילו להסתכל עלי במבט של "מי זה המוזר הזה"?אבל למי אכפת, פוק אוף, איזה כיף לקום לבוקר שבו אנחנו עולים למקום הראשון!

11. spurs Member

משחק מסחרר בסיטי אוף מנצסטר

שתי פריצות נהדרות של פטרוב משמאל נגמרות בגול וגם בלקבורן עוקצת בתגובה עם סנטה קרוז

מחזור הבוקסינג דיי הטוב בשנים האחרונות לפי דעתי

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/07
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מחצית שנייה רעה מאוד של הסיטי (גם בלקבורן לא הבריקה). חוץ מבעיטה אחת של אלאנו אני לא זוכר משהו שאפשר לקחת מהמחצית השנייה... לפחות היה מיני מיני דרמה...

יש לשופט מזל שהוא לא פסל את השער, דבר כזה זה לא עבירת נבדל.

13. אבו Member

משחק גדול היה בCOMS שמביא לסיום אולי המחזור הכי טוב העונה בפרמייר ליג.ואיבוד נקודות לראשונה העונה של סיטי בבית.
    בנטלי-סנטה קרוז- ההרמות של בנטלי פשוט אומנות, יש לשחקן הזה הרמות מפחידות. בעיקר מבעיטות חופשיות. וסנטה קרוז, החלוץ הכי לוהט בליגה ללא ספק, ואיזה ראש יש לו..כל משחק לפחות 3 איומים מסוכנים על השער רק עם הראש. רכש אדיר של יוז.
    אצל סיטי, פטרוב במשחק גדול, פשוט עשה מה שרצה באגף.ההגנה לא הייתה במיטבה היום, ולא הבנתי את החילוף של גארידו באיירלנד.

משחק נהדר,תיקו מוצדק.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק גדול? לא יודע, אולי מחצית ראשונה. מחצית שנייה מאוד חלשה, לא מסודרת, לא מדוייקת ובלי מצבים.

15. eastlands Member

2 עקיצות של סנטה קרוז מ2 הגבהות ,והלך ה100 אחוז בבית .

מרטין פטרוב - מחצית ראשונה ציון 10 ! 2 בישולים נפלאים , עוד מצב לביאנקי (איך אפשר להחמיץ ככה ?) כל המהלכים מלווים במהירות מסחררת , טכניקה ומסירה אחרונה מושלמת .
    במחצית השניה קצת התעייף ,אבל ללא ספק איש המשחק ביי פאר .
    צ'ורלוקה -היום בעמדת הקישור מצויין ! הילד הזה פשוט נפלא ,ליידו גלסן פרננדס הדינמי , סיטי היתה צריכה לגמור את המשחק כבר במחצית .
    החילוף הקריטי היה אלנו בביאנקי ,למרות שבלאקבורן אפילו לא סיכנה אותנו היום , ממש שום מצב לשער ב90 דקות .
    האוורד ווב - שיפוט מחריד ממש , כל שריקה נגד סיטי ,כבר מההתחלה קלטתי שהוא נגדנו ,פאולים מוזרים ,צהוב לריצ'ארדס עוד יותר מוזר ,לגבי השער השני של בלאקבורן ,הקוון הוא זה שהיה צריך לראות את הנבדל של דאן שהפך לאקטיבי בעת נסיון הנגיחה שלו .

בסך הכל חבל על 2 הנקודות , אבל בהחלט כדורגל חיובי באיסטלאנדס , ואחד מרטין פטרוב -ענק!