למרות השער היפה, פוגבה זה שחקן שאסור לסמוך עליו . איתו בהרכב באופן קבוע אי אפשר לזכות בתארים . קבאני זה שחקן שגם בגיל 40 יידע להתמקם בצורה נכונה ולהבקיע שערים, הוא עוד יתרום הרבה ליונייטד בהמשך העונה ובמשחקים הגדולים . מרסיאל לעומת זאת חייב לרדת לספסל, הוא ממש גרוע ולא נותן כלום . הייתי נותן לגרינווד מקום קבוע בהרכב על חשבון הצרפתי . מילה טובה להארי מגוויר, לדעתי הוא בלם טוב מאוד ואחד הטובים בליגה האנגלית. 80 מיליון יורו הוא כמובן לא שווה, אבל הוא רכש מצויין ששיפר וייצב את ההגנה של יונייטד .
חבל בשביל כל הקהלים בליגה שבגלל הקורונה הם מפסידים את הזכות לראות מקרוב את ברונו. שחקן שבשבילו קונים כרטיס, כל כך חכם, כל כך אלגנטי, הרבה מעל כל היתר אצלנו.
https://nyc3.digitaloceanspaces.com/memecreator-cdn/media/__processed__/036/template-spiderman-pointing-at-spiderman-0c6db91aec9c.Xxx
מצד שני, בלעדיו בהרכב אתה מעלה היום עוד קשר אחורי ולא מאיים בחיים על השער של היריבה מרחוק. היינו בסרט הזה מליון פעמים, שמים שני נגרים, הם מגנים נמוך, מוסרים לצדדים, סוגרים את ברונו ואת החלוץ עד שמאבדים כדור וצריך לרוץ אחורה. אוי ואבוי מה שעשית עכשיו, אתה מעיר את הצרצרים. אין לי מושג איזה ירידה ביכולת אצל ברונו אלכס רואה. היה הכי טוב על המגרש היום. מייצר לעצמו שני מצבים, בועט לקורה, לוקח את הריבאונד, דאבל פס עם פרד ומייצר את השער הראשון. דקה וחצי אחר כך מייצר לעצמו עוד מצב נהדר. שחקן לוהט בשליש האחרון. גם הגיע לנו פנדל על פרד, אבל שוב, למה שמישהו אחר יזכיר את זה בכלל? פתאום החבר'ה המוכרים "לא רואים בכלל משחקים שלנו." מעניין שזה קורה במשחקים ספציפיים.
החברה המוכרים לא רואים משחקים שלכם אף פעם. כי הכדורגל חרא ובסוף אתם מנצחים, אז למה לטרוח? אפילו לצחוק עליכם כבר אי אפשר.
לא רואה משחקים שלכם אלא אם אני מעריך בוודאות גבוהה שתאכלו זין. הרגל של הרבה מאוד שנים. אני שונא אתכם יותר מהחיזבאללה והחמאס ביחד, אין לי שום עניין לראות משחקים שאני מעריך שתנצחו או שתשמחו בהם. מספיק שאני רואה איזה ציוץ של איזה אוהד בנזונה מחורבן שלכם בטוויטר בשביל לגרום לי לרצות להרוג מישהו.
קח מיידל'ה- https://site-cdn.givemesport.com/images/21/01/20/9ef2b1be8d317b957e58f43df3dbef2f/690.Xxx אגב, אני לא אלך רחוק איתך וזה אבל פחות מעשר דקות מהרגע שמשתמש אחד בטוויטר פרסם את הגיף היחיד של האירוע הזה הליגה התלוננה לטוויטר על זכויות יוצרים ומחקו את האירוע....ומאז דממה הצל על הבמה.