אורי, האם אתה בטוח שנכון לכתוב "אי ההסתגרות"? זה לא מתחבר לי עם מה שראיתי בעיניים. כמובן שזה לא היה דומה למה שסנדרלנד עשתה בטראפורד, אבל זה לא שסטוק שיחקה פתוח כמו ארסנל (מה שכמובן אי אפשר לצפות ממנה) או כמו האל.
לכן לא כתבתי פתוח, כתבתי לא סגור. היו הרבה דקות במחצית השנייה שהם יותר תקפו מאיתנו. סיטי כבר ב4-0, האל שבוע שני ברציפות חוטפת רביעייה.
מחצית בריברסייד, להפתעתי לא היו עצירות באינטרנט למשך זמן, פעם ב .. וגם זה בקושי. אין ספק שזו היתה המחצית של אברטון, שחקני בורו היו עסוקים יותר בלהתגונן, אף על פי שהיתה להם הזדמנות או שתיים, אך רוב ההזדמנויות היו שלנו, בין ההזדמנויות בעיטה של סטיבן פיינאר שפגעה בקורה, יש לציין שנפסל לטובתנו שער של פיינאר בטענה לדחיפה של לסקוט לפני. קשה לראות אם אכן היתה דחיפה, היה ערבוב של שחקנים, גם של בורו וגם שלנו שקפצו לכדור שנשלח בסמוך לדגל הקרן, מבעיטת עונשין שאותה כמובן בעט ארטטה. חבל שלא ניצלנו את השליטה על כר הדשא ותרגמנו את זה לשער יתרון לטובתנו, היינו ראויים לזה. נ.ב. גוסלינג הצעיר המוכשר, שניתנה לו הזדמנות לפתוח בהרכב, עד כה עושה עבודה לא רעה .. רק שימשיך כך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
רק גאון כדורגל יכול לשים גול כמו הראשון של רוביניו. האומץ שלו לעשות דברים מול השוער במקום להבקיע עוד גול רגיל מדהים אותי. ואיירלנד מושלם כרגיל. COME ON CITY!
מארק יוז נכנע לביקורת, וואסל מפנה מקום באגף ימין ו3 גולים מגיעים משם , אלנו בקישור ולא מאחור (שוני ואיירלנד עוזרים יותר לקומפני ) מאמן פחדן -האחראי היחיד למצבנו בטבלה . הקהל של סטוק עם דליילה ,המגרש הכי מפחיד בעולם (ממש מתקרב לערב ההוא באנפילד נגד צ'לסי) העארס ניצח את המשחק ,אחרי שהצליח לתסכל מגן מטומטם שבעט בו מאחור ,כשהוא עם צהוב ,ככה זה איתם ,כיף לשנוא קבוצה עם רוני (איפה האדום שופט? וחצי מטר מהקון ) והעארס הבכיין . טוטנהאם - משעממים ! מודריץ משחק כאילו ,לפחות ממה שראיתי היום. הצילום מהמגרש הזה קאטסטרופה ,דיי שיפרקו כבר את העמדה מהגג בליין ,אי אפשר לראות משחק מהמגרש הזה.
מפתיע, רוביניו מצא את המשחק מול האל אטרקטיבי והחליט לשחק בו? איש המשחק אצל שיטי הילד הקירח איירלנד. ווסטהאם מפרקת את פומפי שנמצאת בתקופה מחרידה, ליברפול שיחקה יפה מאוד מול בולטון המשחק הכי טוב שלהם העונה אולי ויש מילה טובה גם לישראלי המאוס שהיה טוב. אברטון כרגיל מנצחת על חודו של שער...וויגאן מנצחת אולי במשחק הכי לא ניתן לחיזוי של המחזור. וכמובן תיקו ראשון מאופס של אלרדייס, מרגישים שהוא חזר!
ושוב הנסיך האוסטרלי נמצא במקום הנכון, בעיתוי הנכון, בכדי להעניק לקבוצה 1:0 קטן אבל גדול!!! היינו ראויים לניצחון הזה, שלטנו בכל פרמטר על כר הדשא, אני גאה על הלחימה של השחקנים בכלל ושל גוסלינג בפרט!!! שחקן המשחק לטעמי, ללא שום צל של ספק! השער נוצר מכדור קרן של ארטטה, נגיחה של קייהיל, הדיפה של השוער ואז קייהיל בריבאונד דחק את הכדור לרשת ... :aaa031: גם התבוסה שספגה האל, 5:1, מאוד עוזרת לנו להתקדם עוד מקום בטבלה ... סך הכל אני מרוצה! http://img184.imageshack.us/img184/9531/evebj7.Xxx
ליברפול מנצחת 3-0 את בולטון במשחק שהיא הפכה אותו לקל מאוד. כל התקפה היו לליברפול המון אופציות בהתקפה. ריירה עם השער הראשון ורובי קין עם עוד צמד. עם כל הכבוד לצמד של רובי קין, ואני מאוד אובייקטיבי, המצטיין במגרש היה לדעתי בניון. אחד המשחקים הטובים שלו. היה מעורב בהמון מצבים ואם אני לא טועה, איים הכי הרבה על השער. בנוסף, את הגול השלישי הוא בישל לרובי קין בהתקפה מהירה. כל הכבוד...
כן, מה זה משנה בכלל ששתי הטעויות הכי גדולות במשחק הלכו נגד יונייטד - מעל לכל קרלוס טבז לגמרי לבד מול סורנסן, פתאום מגיעה שריקה הזויה לנבדל. וגם כמובן המהלך שווליקינסון תפס בחולצה של רוני, פאול של מיליון אחוז, ווילקינסון היה צריך לקבל היום 4 צהובים ואדום ישיר. ואפשר גם להוסיף את קרוסוול עם שלל מרפקים בכדורי הגובה, העיקר רונאלדו על נגיעה קלה צריך לקבל אדום. נו טוב, לשמוע ביקורת מצד אוהדי קבוצה שלא הצליחה לחבר שתי מסירות מול אותה קבוצה ממש באותו מגרש, כמה חבל שאתם לא מבינים שמול קבוצות כאלה במשחקי חוץ לשחק יפה זה לא יעיל ובלתי אפשרי בעליל. קבוצה עם רקורד ביתי נהדר שנתנה 100% היום, אחד המוקשים הכי גדולים בפרמיירליג.
לא ראיתי את המשחק שלנו מול בולטון ואחרי שהתעדכנתי בתוצאה, בכובשים ובמבשלים אני אהיה יותר משמח אם מישהו יוכל לפרסם לינק לתקציר המשחק.
מסכים עם השיעמום ולא מסכים עם מודריץ'. הוא אחד השחקנים הגדולים שהיו בטוטנהאם וגם בהתחלה טענת שברבאטוב משעמם. מודריץ' = ארדילס אבל יהיה לו קשה להוכיח את זה כי מסביבו אין גלן הודל. לגבי העמדת שידור,די אין לי כח אליה ! מכסה בדיוק 4 מטר מהפריים ומגובה מעצבן. מה שהכי מרגיז זה שדווקא היציע של השקטים ממול ברקע. הייתי מת שיעבירו את עמדת השידור לצד השני ואז יראו את היציע המזרחי ממול עם העמודים והשרופים. סיטי בהצגת התקפה ענקית של איירלנד ורוביניו. איירלנד פשוט שחקן אדיר.עושה הכל,לא רק מתקיף. רוביניו ה"לא תכליתי" כבר עם 10 שערים מ 14 משחקים ! ועוד כמה בישולים. יש לו את הקטע הזה שהוא מגיע מהצד ואז כאילו הולך לאט עם הכדור ופתאום מכניס מסירה לאחור לגול.
משחק מצוין שלנו היום. במחצית הראשונה החזקת כדור באחוז גבוה מאוד אבל הנעת כדור מאוד לא תכליתית, שער קליל של ריירה מקרן ושליטה מוחלטת שלנו. במחצית השנייה זה כבר סיפור אחר, הנעת כדור הרבה יותר קדימה ושני שערים גדולים של רובי קין, בשניהם תנועה מצוינת וסיומת נהדרת. ציונים: ריינה 5.5 - לא היה לו כמעט עבודה, אחלה משחק. קראגר 5.5 - משחק טוב, עזר להתקפה הרבה. אגר 5.5 - שיחק טוב. הופיה 6 - גם כן שיחק טוב, לא הייתה לו הרבה עבודה אבל עזר להתקפה יפה מאוד. אינסואה 6 - מחצית ראשונה לא מדהימה עם כמה טעויות אבל מחצית שנייה פנטסטית. בניון 6.5 - משחק טוב מאוד של יוסי שקינח בבישול טוב לקין. צריך להיות בחירה ראשונה לאגף ימין כרגע. אלונסו 6 - ניווט יפה מאוד את המשחק. ג'רארד 6.5 - מחצית ראשונה מאוד מאוד רעה, כולם חיפשו אותו כל הזמן וזה תקע את הנעת הכדור, והוא גם כן לא שיחק מספיק קדימה. במחצית השנייה השתפר מאוד וגם בישל את הראשון של קין. ריירה 6 - שיחק לא רע, תנועה יפה בשער שלו. קויט 5 - תקע המון התקפות וכמעט ולא תרם בכלל. חוסר הכשרון והטכניקה שלו מתחיל להשפיע יותר ויותר על המשחקים שלו והוא לא משחק טוב בזמן האחרון, צריך לקבל יותר זמן על הספסל. קין 8 - משחק פשוט אדיר של רובי, תנועה פנטסטית בשני השערים וסיומת גדולה גם כן בשניהם. סוף כל סוף הוא חוזר לעצמו. אל זאהר 5.5 - יותר מדי דריבלים. לוקאס - לא השפיע. אנ'גוג - גם כן לא השפיע. בשורה התחתונה, פעם ראשונה העונה שאנחנו מצליחים לעשות משחק בית קל מהרגע הראשון ואני מאוד מרוצה. היה מקום להכניס את דארבי לדעתי אחרי השער השלישי אבל אני מקווה שנראה אותו נגד ניוקאסל. TOP OF THE LEAGUE!
אני עדיין לא מצליח להבין איך הגנה שרבע ממנה הוא ג'ון פנטסיל מצליחה לשמור על שער נקי פעם אחר פעם. הארי רדנאפ, מנג'ר חביב אבל אין לו את זה לדעתי, אני שמח שהוא שם כי כל עוד הוא באיזור טוטנהאם לא תצליח להגיע לרביעיה הראשונה לעולם,לדעתי כמובן. כנל גם אסטון וילה עם אוניל, ההבדל בין 2 הקבוצות הוא שוילה מוציאה מים מהסלע וטוטנהאם פשוט בועטת בדלי פעם אחר פעם. אחרי הניצחון הבאמת גדול שלנו על פומפי (התוצאה די משקרת), ואחרי החמישייה שהאל קיבלה מסיטי, מקומות 7-20 יהיו כיסאות מוזיקליים עד סוף העונה. אגב מי שיצא לו לראות את ארבעת השערים שלנו היום, בלאמי כבש שניים ובישל את השניים האחרים, הוא שחקן שמתאים לטופ 4, הוא לפחות רמה אחת מעל כל שחקן בקבוצה ואני מאוד מקווה שהוא לא יתפתה לעבור ללול. ינואר הולך להיות חודש מכריע.
זה לא השחקנים כמו סגנון המשחק שלהם בחוץ. הם עשו לפחות ארבע 0-0 במגרשים מאוד קשים.השיטה היא להעמיד 11 שחקנים בחצי של היריב ולך תפרוץ להם את הצפיפות,בעיקר שחסר לך שיניים למעלה. התקפית הם שולחים כדורים על זאמורה ואז חגים מסביבו כמו עורבים ומקווים לאיזה דיפלקשן שיגיע אליהם. בבית הם משחקים שונה לגמרי עם הנעת כדור יפה. אגב,אם הפציעה של בולארד רצינית אז אני מעריך שהם יעשו תוצאות רעות בקרוב מאוד כי הוא מניע להם את המשחק.