המחזור ה-19 בפרמיירליג: Boxing Day

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏24/12/12.

1. AOOF Member

מסכים איתך שהרננדז סה"כ היה חלש היום.
    אבל וזה אבל גדול, הוא שם ולא בפעם הראשונה את הכדור ברשת דווקא בדקות הכי מלחיצות של המשחק.
    וולבק שנה שעברה הציג יכולת טובה אבל פשוט לא שם את הכדור ברשת.. ולפעמים זה כל מה שחשוב.

2. Gunner_ForeveR Member

אתה צודק ב-100%, סתם צחקתי. בכל מקרה, אני לא מחבב את יונייטד בלשון המעטה ובטח לא אחרי שואן פוסי עבר אליהם. אני לא רוצה שהוא יזכה בתואר כלשהו בקריירה שלו, ככה שאני סוג של "אוהד" של סיטי, אבל הם נראים כל כך גרוע שאני חושב שיונייטד תזכה באליפות בסופו של דבר. אבל הכל פתוח עדיין.

3. סדרו קייטע Member

באופן מוזר משהו, אני חושב שבמשחקים כמו היום, הפגיעות של יונייטד (גם בעיני היריבות) עובדת לטובתה.

שסיטי סופגת, היריבה יורדת לבונקר היסטרי שלא קל לפרוץ אותו. את יונייטד מאמינים שאפשר לתקוף מה שמייצר לא מעט גולים לחובתה, אבל הרבה הזדמנויות גם בצד השני ומשחק פתוח באופן כללי.

4. nwish Member

הבנאדם החטיא שלושה שערים שוולבק היה מבקיע עם האף, שלא נדבר על הבעיטה חסרת האחריות מ-16 מטר (לתוך היד של קולוצ'יני) כשואן פרסי עשה תנועה והיה חופשי לגמרי.
    מה שאתה אומר הוא בדיוק מהות ההודעה שלי, מבחינתך כל עוד הוא שם גול, לא מזיז לך שהוא חירב לנו את המשחק 89 דקות והחטיא כמו ילד מצבים שכל חלוץ, על אחת כמה וכמה חלוץ שפותח בקבוצה עם התקפה שכזו, חייב להבקיע.

הוא שחקן חסר טכניקה וחסר שכל, אני מעדיף את וולבק הטכני והחכם בכל מצב על פניו, כל המיתוס הזה של "סקורר" הוא מה זה מאוס..
    זה תלוי במגוון מאפיינים שחשובים לחלוץ, הדבר היחיד בו צ'יצ'אריטו עולה על וולבק הוא במיקום. וולבק עולה עליו בתנועה, במסירה, בנגיעה הראשונה, בטכניקה באופן כללי ובטכניקת בעיטה בפרט, ובפרט בלחץ על ההגנה (שאל את קלישי, שאיבד לו את הכדור שהוביל לחופשית של ואן פרסי).

כל שנייה שהמקסיקני מבלה על המגרש היא בעיניי עוול לחלוץ הצעיר הכי מוכשר בפרמיירליג.

5. שםמשתמש Member

הרננדז הוא שחקן של גולים ונקודות. שחקן של תכל'ס. נראה לי שזה די ברור שמחוץ לרחבה הוא כמעט לא יעיל עד לא יעיל בכלל. העיניין הוא שכמות הנקודות שהוא הביא לנו ומספר שערי הניצחון שלו (גם השנה) היא גדולה ולכן אפשר וצריך להכיר גם באיכויות שלו, זה עדיף על להתרכז כל הזמן רק במה שהוא עושה לא טוב. רק השנה הוא ניצח כמעט לבד (מבחינת כיבוש שערים) את וילה, ניצח (גם אם מנבדל) את המשחק מול צ'לסי, למרות ההחטאות גם היום הוא ניצח לנו את המשחק בסופו של דבר, כבש שער ניצחון (וצמד בסה"כ, אם אני זוכר נכון) גם מול בראגה בליגת האלופות ובטח שכחתי עוד איזה משחק או שניים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/12
  6. RG11 Member

איזה וולבק? אתה מתכוון לדני שני-שערים-בעונה וולבק? די זה מגוחך. תגיד מה שתגיד הוא בינתיים הוא מסריח את הדשא וצ'יצ'אריטו עקף אותו במספר הכיבושים בכל עונה שלו ביונייטד.

7. סדרו קייטע Member

הרננדז צריך להיות סופר-סאב שנכנס לדקות האחרונות שהמשחק יותר פתוח ופחות מסודר וצריך מישהו שינצל כדורים שמסתובבים ברחבה.

הוא גולר בנשמה, ווינר ושחקן עם גישה מצוינת למשחק ואלו תכונות שלא צריך לזלזל בהן. מצד שני, כאשר הוא משחק 90 דקות, החסרונות שלו מאפילים על היתרונות.

8. שםמשתמש Member

זה מאוד נכון. הוא ללא ספק צריך להיכנס במצבים מסויימים. מה לעשות שהיום לא ממש היה מישהו אחר שגם היה כשיר לשחק במקומו. זה נכון גם במקרה של גיגס וסקולס. הוולשי ספציפית נכנס מול סוואנזי וכמעט ניצח לנו את המשחק. בתור שחקני הרכב כל השלושה שציינתי הרבה פחות יעילים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/12
  9. alexshw Member

אני פשוט מכור להרגשה הזו של ניצחון בדקה ה - 90 או תוספת זמן.
    רק פרגוסון יכול למצוא כזה וינר באיזה חור במכסיקו ובגרושים.
    הוא מזכיר לי מצד אחד את סולשאר(שגם נמצא באיזה חור, רק בנורווגיה, ובגרושים) ומצד שני אינזגי. על זה שהוא חי על סף הנבדל.

בכל מקרה פרגוסון חפר לעצמו בור וכמו המון פעמים יצא ממנו.

10. Gunner_ForeveR Member

אוי רחמים על וילה, פשוט עצוב מה שנהיה מהמועדון הזה. רביעייה מסאות'המפטון, חמישייה מסיטי, שמינייה מצ'לסי, רביעייה מטוטנהאם (ועדיין נשארו כמה דקות למשחק). 0-12 ב-4 ימים זה לא נתפס..

11. Bender Member

וולבק לא היה מגיע למצבים האלה. זה הגדולה של הרננדס. התנועה והמיקום. כשעושים את זה כזה טוב, מגיעים למספיק מצבים כדי להבקיע, אפילו אם אתה לא הפינישר של המאה אלא רק פינישר טוב+.

12. ARSI Member

מה עובר על הקבוצה של לאמברט? גם בנוריץ' ההגנה שלו הייתה חלשה, אבל אז ההתקפה חיפתה. עכשיו הם עם סף שבירה של קבוצת קט סל ובנטקה היחיד שמבקיע. רכש דחוף. והייתי נותן לאיירלנד לשחק יותר. למרות הירידה ביכולת מהימים הגדולים בסיטי הוא עדיין יכול להכניס כדורי עומק מתוחכמים.

13. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

הפנדל המהיר בהיסטוריה?

14. AOOF Member

אני גם חושב שהרננדז צריך להיות סופר-סאב אבל ברור שהוא לא יסכים להיות אחד כזה כל החיים.
    אבל אתה מסתכל על כדורגל בברוטו, על היכולות של השחקן והמאפיינים שלו ומה הוא מסוגל לתת, אבל הרבה פעמים צריך להסתכל בנטו, מי כובש, ומי מבשל.
    לא חסרים שחקנים שכל הפרשנים מסבירים לך כמה שהם בול השחקן המתאים לקבוצה ועומדים לככב שם והם נכשלים, ויש שחקנים שכמה שהם מוגבלים ופחות מוכשרים מאחרים יש להם תקופה שהם כובשים ומבשלים.

אני מסכים איתך שצריך לתת לוולבק הזדמנויות כחלוץ אבל כרגע השחקן שאני צריך להמר עליו שיכבוש זה הרננדז.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום ספציפית זה קצת פחות רלוונטי. אם וולבק לא היה בכלל בסגל, סימן שהוא לא כשיר.