המחזור ה-19 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏30/12/11.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן נכון.. לא יודע למה רשמתי 2.. אבל המשמעות היא אותה משמעות.

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/12
  2. שםמשתמש Member

ארסנל לא מספיק חזקה, לא צריך סטטיסטיקה. היחידה מעבר למנצ'סטריות שמסוגלת אולי לזכות זאת טוטנהאם.

3. Henry_Tk Member

צודק.
    ובכל זאת נסכם במאי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. WellNeverDie Member

Henry_Tk, אני שומר את ההודעה שלך.
    למה תמיד בשלב הזה של העונה ארסנל בטוחים שהם הולכים להפציץ, ובסוף מתרסקים שוב. מה שונה העונה מהעונה שעברה ומהעונות שקדמו לה? האמת, השוני הוא שהשנה אתם פשוט פחות טובים והסגל שלכם חלש יותר.
    לא בגישה של זלזול, פשוט לא נעים לי משני חברים אוהדי ארסנל שמתבדים כל שנה מחדש.

5. Gunners Member

אם כבר מדברים על אליפות, אני יכול לאמר את הדעה שלי בעניין:
    אם טוטנהאם מנצחים את שלושת המשחקים הבאים שלהם (בבית) הם לוקחים אליפות ובגדול עם כל הצער שבדבר..
    השנה המטרה של ארסנל זה טופ 4, ואין סיכוי לאליפות, פשוט לא מסוגלים כבר.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

6. Andrei Kanchelskis Member

שימו לב שבעונות הקודמות בהן ארסנל הייתה נמצאת בתקופה הזו במרחק קטן מהצמרת ומספר פעמים אף הוליכה את הטבלה היא התרסקה וסיימה הרבה מאחור, לעומת זאת בעונת 98 בה היא הייתה במרחק עצום מהפסגה היא עשתה את הבלתי ייאמן ולקחה בסוף דאבל. נכון זה היה מזמן ובין היום לאז אין הרבה מה להשוות אבל דווקא עכשיו כשארסנל היא אנדרדוג שאין ממנה שום ציפיות היא יכולה לעשות את הבלתי ייאמן קצת פרופורציות אפעם לא הזיקו.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרעיון הבסיסי שלבוא מאחור יהיה נוח יותר לארסנל הוא בהחלט נכון. אבל הקבוצה הזו פשוט לא מספיקה טובה, לא מספיק עמוקה, יותר מדי רכה.

8. Andrei Kanchelskis Member

אז מה גם מנצ'סטר יונייטד עם שטף הפציעות האיום שעובר עליה היא לא מספיק עמוקה והיא יותר מדי רכה ויכולת לראות את זה בבירור בהפסד המביש אתמול ולך תדע מה יהיה עכשיו במשחקים קשים עוד יותר כמו זה מול ניוקאסל ויותר מיזה מול ארסנל אחרי פגרת הגביע.

לארסנל אין מה להפסיד והיא יכולה להפתיע בגדול, גם את צ'לסי עוד לא הייתי מספיד סופית ואני מאמין שהצאר יפתח את הכיס ויגיע הרבה רכש בינואר.

9. Mellow29 Kopite

לארסנל אין מה להפסיד, ולכן היא תזכה באליפות? בחיי, זה טיעון הזוי לגמרי. אפשר לחשוב שפתאום ונגר החליט להתחיל רע את העונה כדי 'לבוא מאחור' ולהפתיע.

אם כבר התחלת להשוות, הסגל של ארסנל במצבו הנוכחי עמוק בערך כמו הסגל של מנצ'סטר יונייטד אחרי מכת הפציעות הרצינית שפקדה אותה. מהיכרות עם ונגר ומה שהוא מתכנן, גם הסיכוי לחיזוק משמעותי שיוסיף עומק ואיכות לסגל הוא לא גדול. אז מה שונה, לארסנל יש סיכוי טוב להפתיע אבל מסביב לקבוצה שלך כבר העלת אינספור סימני שאלה בגלל פאשלה מול בלקבורן?

זה ישאר במנצ'סטר, וצ'לסי צריכה באמת בוסט רציני בחלון ההעברות כדי לעשות קולות של איום.

10. Bender Member

לא שאני חושב שארסנל תיקח אליפות אבל לגבי חמשת ההפסדים צריך לזכור שלארסנל יש חוסר איזון במשחקי הצמרת, כי כמעט את כולם מלבד ליוורפול היא שיחקה בחוץ. אז אני לא חושב שארסנל תנצח את כול המשחקים האלה בבית, אבל לכאורה את רוב המוקשים הקשים שבהם הפסד היה כמעט ברור מאליו, היא עברה כבר. שיחקה בחוץ כבר מול סיטי, יונייטד, טוטנהאם, צ'לסי וניוקאסל. מבחינה זו, חמשת ההפסדים בעצם מהווים יותר ממשקל של חצי עונה. עדיין, ברור שאליפות היא משאלה מגוחכת, ויותר בגלל איכות המשחק שלנו בתקופה האחרונה, מאשר בגלל הפרש הנקודות הגדול.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לטוטנהאם אין את העומק כדי להיאבק עד הסוף על האליפות.
    זה יהיה אנחנו או סיטי, בתקווה שהניסיון העדיף שלנו ופרגי יתנו לנו את היתרון לתואר.

12. alexshw Member

גם תלוי בכשירות הסגל של יונייטד ואולי בכך אם בכל זאת תתבצע איזושהי רכישה בינואר.

פציעות הן חלק מהמשחק וצריך לזכור שסיטי לא סובלת מהם ואילו אצל יונייטד חצי קבוצה פצועה, ככה שזה מעורר רק יותר הערכה כלפי השדים.
    לדעתי מספיק שבסיטי היו נפצעים סילבה ואגוארו וכבר הם 2 דרגות קבוצה פחות טובה.

13. Tottenham Marshes Member

והשופטים.

14. Henry_Tk Member

אתה לגמרי צודק.
    אבל בתור אוהד אני אף פעם לא עומד להפסיק לקוות במיוחד כשאחרי הכל אנחנו "רק" 9 נק' מהפסגה,לכן אני מעדיף לחיות באשליה שאנחנו כן יכולים לזכות באליפות ואם לא אני לא ממש אתאכזב העונה.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדל הוא שאצל ארסנל מדובר בקבוצה הקיימת, עם כולם כשירים. במנצ'סטר יונייטד מדובר בקבוצה הנוכחית, עם ים של פצועים. כאלה שרובם - יש לקוות - יכולים לחזור תוך שבוע-שבועיים ואז העסק ייראה אחרת. אם נמשיך לסבול מפציעות כאלו עד סוף העונה, לא ניקח אליפות, זה ברור. אבל אי אפשר לחשב דברים מתוך הנחה שחצי קבוצה תיעדר.