התגובה הייתה לפני הפנדל וגם אישרו לכם משחק שני ברצף גול לא חוקי. עם זאת אין ספק שהסיבה שניצחתם זה שמונטיפו שוער גרוע והלאס קבוצה בלי ביצים.
כי שחקן של אינטר פגע בו ועבר עליו עבירה במהלך שממנו נבע הגול ובטח שכיף לך, אין כמו לנצח דקה 90 ועוד כשהיריבה מחמיצה פנדל, זה לא סותר את זה שהשער היה צריך להיפסל. בלי קשר לכך ורונה קבוצה חסרת ביצים ומונטיפו שוער גרוע.
כן? אז גם שחקן של ורונה פגע בארנה והשער היה צריך להיפסל. או שאנחנו יותר בוגרים מזה ומבינים שכדורגל זה משחק פיזי ואם שחקן שמאבד כדור נופל או לחלופין שחקן שרוצה להעביר זמן ולקבל את הכדור אליו נופל ברחבה, לא זה ולא זה פנדל. פסילת שער, כמו פנדל, צריכה להיות על בסיס סיבה חד משמעית וזה לא היה כאן. גם אתה וגם אני יודעים את זה. במשחק נגד ג'נואה זה היה הרבה יותר גבולי ואם היו פוסלים שם גם לא הייתי מתלונן, כמו שאני חושב שתלונות על שיפוט בד"כ הן מיותרות ולא רלוונטיות. יגאל פריד זה למשל יוצא מין הכלל.
למען האמת לא ראיתי את הגול של ורונה והצטרפתי רק לעשר הדקות האחרונות של המשחק אבל הייתה שם עבירה על שחקן של הלאס ורונה, עבירה שלא קשורה לכך שכדורגל הוא משחק פיזי (אשכרה רואים את באסטוני נותן בכוונה מכה לפנים של היריב). מה שאני יודע זה ששניי השערים שלכם מול הלאס וג'נואה היו נפסלים ב-80% מהמקרים וכנראה שהיו מאושרים גם ליובנטוס ומילאן מעצם היותן קבוצות גדולות אבל זה לא אומר שזה בסדר. בכל מקרה, מהרגע שפאברי גם נתן להם פנדל דקה 98 והם החמיצו ברשלנות, הם יכולים לבוא בטענות רק לעצמם על הטמטום שלהם.
אז אחרי שירד דופק, יש לי בעיקר תלונות לאינזאגי וגם לארנאוטוביץ'. האוסטרי שחקן טוב. היה טוב נגד ג'נואה, היה טוב נגד לצ'ה. אממה, הטוב שלו מאוד מוגבל אבל הגרוע? וואו. הוא היה היום גרוע ברמה יוצאת דופן. החמצות הזויות, איבודי כדור מטומטמים. אבל בסוף יש גם קשר לאינזאגי. אי אפשר יהיה לרוץ קדימה עם כאלה פערי דקות בין ספסל להרכב, בסוף המזל לא יהיה איתנו. אם הוא רוצה שתהיה לו רוטציה מניבה, אלה בדיוק המשחקים שאפשר ורצוי לשחק עם פראטסי/אסלאני בהרכב. אני לא אומר שצריך מהפך שלם, אבל שני שחקני ספסל במקום שני שחקני הרכב קבועים. אז היום אוגוסטו פתח בלית ברירה, אבל אפשר היה להכניס את פראטסי במקום מיקיטריאן שנראה נורא. גם במקום בארלה שנראה עייף מאוד.
בתחילת הקיץ אמרתי שעדיף אותו על קוראה. בדיעבד גם על אלכסיס שעדיין נשאר במארסיי. לא נורא, נקבל אותו יותר בשל בשנה הבאה.
שאלה פשוטה ואחרונה לדיון הזה - אם זה היה הפוך ושחקן ורונה היה עושה את זה לשחקן אינטר, זה היה מצדיק פנדל בואר?
כן. מרפק לפנים בכוונה תחילה = עבירה. תמיד. עכשיו, אין בעיה שתגיד לי שטעויות מתאזנות אבל אל תנסה לשקר לי שאין פה עבירה, כי יש.
אני אהיה בריא, אתה תהיה בריא והבחור שקיבל "מרפק" ל**חזה** ונפל על הרצפה כי חס וחלילה לא היה לו אינטרס למשוך זמן, גם יהיה בריא.