לא הייתה התעסקות אם היית פשוט מודה שהייתה עבירה ואומר שאין מה לעשות והדברים מתאזנים אבל עדיף להיתמם ולהגיד "הייתה לו סיבה למשוך זמן אז אפשר לתת לו מרפקים חופשי"
רק מזכיר שאתה זה שהעלת את הנושא. אני לא מתעסק בשופטים בד"כ כי כמו שאמרתי, זה חסר תועלת וילדותי במרבית הפעמים.
אני העלתי את הנושא כי לדעתי הייתה שם עבירה, לא אמרתי שבגלל זה ניצחתם (יותר מזה, אמרתי כמה וכמה פעמים שהשוער הגרוע מונטיפח והמטומטם שבעט פנדל לקורה אשמים) או שרק אתם נהנים מטעויות שיפוט אבל בטח שלא ציפתי להתכחשות לעבירה בטענה ש"לשחקן יש אינטרס לבזבז זמן". לא בושה להגיד שפאברי טעה לטובתכם במהלך הספציפי הזה.
באמת שחפרתם. SASSUOLO (4-2-3-1): Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Pedersen; Boloca, Matheus Henrique; Berardi, Thorstvedt, Lauriente; Pinamonti. All. Dionisi FIORENTINA (4-2-3-1): Terracciano; Kayode, Milenkovic, Quarta, Biraghi; Arthur, Mondragora; Brekalo, Bonaventura, Ikone; Nzola. All. Italiano
המחסור ברוטציה בקישור בהחלט מדאיג, בייחוד כשמתחשבים באיכות שיש שם, לעומת ההתקפה בה יש לנו שני שחקנים וזהו. גם בהגנה הרוטציה נהדרת, למרות שהייתי רוצה לראות יותר דה פריי. אולי השער הזה ייתן לפראטזי דקות?
גם בהתקפה אפשר וצריך לתת יותר דקות לאלכסיס וארנה. הם לא טובים, אבל אין לנו מה להרוויח מישיבה שלהם על הספסל.
בקצב הזה מצארי עף הערב. אלוהים ישמור איך דה לאורנטיס הצליח לחרבן אלופה כזו. איזו אכזבה, איזו בושה. עם מצארי נאפולי לא בטוח שתגיע אפילו לקונפרנס ליג. ואחרי עונה כזו, האם המחיר של אוסימן לא ירד משמעותית? וכן אני זוכר שהוא באליפות אפריקה ולא שיחק היום.
אתה מתכוון לעוכר ישראל שמתחנף לקורבה נורד ואומר שהחלום שלו לאמן את אינטר למרות שספק אם הוא מסוגל לאמן את בית"ר ר"ג? אכן זה יותר גרוע.