קלופ לא עוזר לעצמו כשהוא משחק עם הגיס החמישי לוקאס, בונה על לאלאנה (שחקן התקפה שלא מסוגל לעשות שום דבר שיוביל לגול)... הוא גם נאלץ לשחק עם החלוץ הרביעי שלנו ברוטציה. יש בעיות קשות בסגל (כי מעבר להרכב הראשון בתיאוריה יש לנו פחים) אבל הוא לא חף מטעויות, ממש לא.
Paddy Power @paddypower 1m1 minute ago Klopp trying to spot the quality players in his squad. https://pbs.twimg.com/media/CXuS3BmWkAE7PVH.Xxx ברור שקלופ לא חף מטעויות אבל מבחינתי עונה ראשונה זה שכר לימוד נטו. החל מהעונה הבאה אני אצפה לראות התקדמות משמעותית, עד אז אני נשאר מאמין גדול בו.
אני גם מאמין בן, זה המנג'ר שהכי רציתי, אבל על לוקאס אני לא יכול לסלוח. זה להפסיד משחק עוד לפני שעולים על הדשא.
הטעות היחידה של קלופ היא מתן קרדיט לשחקנים שליטרלי כל אחד אחר עדיף על פניהם, דהיינו לוקאס לאלאנה ואחרים. אין לו שום אשמה בבניית הסגל המעורר רחמים הזה, ועד עכשיו הוא אפילו דיי מצליח להוציא מהסגל הזה מעל ומעבר. המבחן האמיתי שלו הוא אך ורק בעונה הבאה, בעונה הזאת אין לו שום חלק בכישלון.
הוא לא מוציא מעל ומעבר כי יחד עם ניצחנות מרשימים מאוד על סיטי, צ'לסי וסוטון באו הפסדים מביכים כמו היום. ברור שהוא לא אשם בסגל הזה. האשמה כולה על רודג'רס שעשה רכישות שביזיון זה מחמאה עבורן.
עם רודג'רס היינו מפסידים משחקים כאלה וגם משחקים מול צ'לסי סיטי וסוטון. אף אחד לא יכול לקחת חבורה כזאת של נגרים ולהוביל אותה למאבקי תואר או אפילו צ'מפיונס, כל מה שאפשר לעשות כדי להעלות במעט את הרמה של הקבוצה זה רק להחדיר בהם מוטיבציה ולהעמיד אותם נכון על המגרש ואת זה קלופ עושה טוב עד כמה שאפשר. אין לי שום טענות לקלופ מלבד הצבתו של לוקאס בהרכב, אבל את זה אני בטוח שהוא ישנה כשתהיה לו הזדמנות.
לא מדבר על מאבקי תואר או צ'מפיונס. אבל כן אמורים להיראות טוב יותר נגד פאקינג ניוקאסל. אם לא ברור, זה שהוא נותן ללוקאס להיות חלק מהקבוצה זאת הטענה העיקרית שלי אליו.
אלכס, אתה ברצינות בעד סוואנזי? אני מבין את הרציונל, אני זוכר את עצמי ככה בעונה של מויס ש"רציתי" שיונייטד תפסיד כדי שהוא יעוף הביתה, אבל כשאתה יושב מול המסך, אתה באמת בעד הקבוצה השנייה?
נו לא הבנת את זה עליו? הוא לא באמת אוהד יונייטד. אין לו אהבה באמת לאף אחד במועדון... Sent from my ONE A2001 using Tapatalk