המחזור ה-20 בפרמיירליג: Sally Cinnamon

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏1/1/17.

1. alexshw Member

הם מקסימום יתפרעו על בארקלי. טוטנהאם לא מועדון שמסוגל למשוך כאלה שחקנים גם אם הם נמצאים בלונדון. ומה עם השכר?
    הדרך שלהם זה להביא בעיקר צעירים מבטיחים ובשביל זה יש להם גם את המאמן המתאים לכך.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. golding מנהלים

חאמס לא יצליח להשתלב במשחק הלחץ של טוטנהאם כמו אריקסן. מה גם שכשטוטנהאם ללא הכדור בחצי המגרש שלה, עבודת ההגנה שהוא עושה, בעיקר בעזרה לדמבלה, היא אדירה. חאמס לא מסוגל לבצע מטלות הגנתיות כאלה, שמאפשרות לעלי חופש כמעט מוחלט ובעיקר לווינג באקס להרגיש בנוח לעלות. אני לא מבין את הזלזול הזה באריקסן למען האמת. מבחינתי הוא אחד הקשרים ההתקפיים הטובים בליגה.

בכל מקרה אין סיכוי שלוי יוציא סכום כזה.

Die Werkself, אלעד ו-Ori8 אוהבים את זה.
  3. k_700 Member

זה לא העניין של הסכום שישלמו לריאל מדריד כמו העניין שחאמס רוצה דרגת שכר ברורה מאוד שאין מצב שלוי נותן לו חצי ממנה.
    אחת מהסיבות שהסוכן שלו דוחף למעבר כבר בינואר זה כדי לדאוג שהקבוצה שתשלם לריאל את ה50 מיליון אירו גם תניח איזה 200 אלף לישט לשבוע וצפונה על השולחן.

חוץ מזה שכמו שצויין אין מצב שהוא מתאים לפוצ׳טינו.

4. nwish Member

לחלוטין מתאים.
    זלזול באריקסן? כתבתי שהוא שחקן אדיר.

קיצר, לטעמי ההגנה של טוטנהאם יחד עם דמבלה ודאייר היא מספיק טובה כדי "לחפות" על חאמס, וזה במרכאות כי נכון שהוא עושה פחות הגנה מאריקסן, אבל זה לא שהוא לא עושה הגנה או לחץ בכלל. הטרייד הזה שווה מבחינתי עבור הנחתת עוד איום מאוד מרכזי עבורם.

וברור שזה לא יקרה, זה היה בתגובה ל-"איזה שחקן יושב עליהם בול".

5. golding מנהלים

ההתייחסות לזלזול באריקסן לא הייתה מופנית אליך בפרט, זה הרושם שאני מקבל מכל מני כותבים כאן ובאתרים אחרים ברחבי האינטרנט.

לגבי חאמס, אני מניח שאנחנו פשוט לא נסכים על המעלות והמגרעות של השחקן. אני לא מת על שחקנים מסוגו, ואני חושב שמקומם בכדורגל המודרני הוא לא מובן מאליו בכלל. יש שיטות מסוימות בהן הוא ודומיו יכולים לפעול, אני משוכנע שתחת פוצ'טינו זה לא יילך.

הבעיה הגדולה ביותר של טוטנהאם היא היעדר עומק. ההרכב הראשון שלהם יכול לקרוא תיגר על כל קבוצה בליגה, כששחקנים כמו עלי, קיין וווניאמה מתפתחים לשחקנים מהשורה הראשונה ממש מתחת לאף שלנו. יכול להיות שחסר להם איזה סופרסטאר נוסף בתפקיד מפתח כלשהו, אבל לו הייתי לוי ופוצ'טינו הייתי ראשית כל דואג לתחליפים ראויים לקיין, אריקסן ודמבלה. סון, לאמלה, דאייר, סיסוקו ווינקס הם שחקנים נחמדים, אך מלבד האנגלי אף אחד לא באמת יכול לתפוס מקום של מישהו בהרכב מבלי שנבחין בכך. בנוסף, כשרוז ווולקר מהווים ברגים כל כך מרכזיים בטוטנהאם, לא ייתכן שהמחליפים הישירים שלהם הם בן דייויס וטריפייר.

6. nwish Member

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי יש הבדל מהותי בין ה"צריך" שאתה מדבר עליו לבין ה"can" שפוצ'טינו מדבר עליו.

8. nwish Member

נו, יש מאמנים שיגידו "צריך" ויש שיגידו "יכול".. אריקסן משחק טוב ואין סיבה לבוא אליו בטענות - אז פוץ' זורק לו עצה ידידותית.
    כך או כך, בשורה התחתונה הוא חושב שהספרס צריכים להרוויח יותר מהשחקן בעמדה הזו, שזה סוג של מה שאמרתי.