רביעייה לאימובילה.. לאציו באמת נותנת אחלה עונה, יהיה מצער אם בסופו של דבר זה לא יספיק לליגת האלופות. איזה באסה בסרדיניה!
אם לפני המשחק יובנטוס רק הביע התעניינות בבארלה, אז אחרי המשחק הזה צפוי מהלך ממשי. משחק מצויין של הילד, שעם שיפוט הוגן היה גם מסתיים בתיקו. --- מאזנה של ג׳נואה מאז הגעתו של בלארדיני: 5 נצחונות, 3 תיקו והפסד 1. מהצד השני, בסאסולו, ברארדי ממשיך לשחק בלי חשק. מתחילת העונה גם עומד על שער אחד בודד שגם זה מפנדל. נראה שהוא מיצה את עצמו שם. יעשה טוב לו, ואולי גם לסאסולו, למכור אותו כבר בחלון הנוכחי.
על איזה שיפוט לא הוגן אנחנו מדברים פה? על זה שעבירה ברורה על דיבאלה לא נשרקה וגרמה למתפרצת שנעצרה בלי עבירה של בנעטייה אבל עדיין נשמעה שריקה? או שפאבולטי נשכב כאילו ירו בו ובזמן שהקבוצה שלו שיחקה הוא לא קם ורק כשנכנס הגול פתאום הכל טוב לו? Sent from my SM-N950F using Tapatalk
או זה שפסלו לנו גול(בצדק) אבל כן השופטים של יובה. איך אמר פעם בופון "יש את אלה שבוכים ויש את אלה שמנצחים"
@itzik.miro זה שפאבולטי קם לא משנה את העובדה שההתקפה שיובנטוס כבשה ממנה התחילה אחרי מרפק של בנעטיה לפניו של פאבולטי. ולמה זה לא פנדל, ואפילו לא סיבה ללכת ל VAR... http://cdn.corrieredellosport.it/images/2018/01/06/224012044-bb582c5c-b31a-413f-bead-40e54301734e.Xxx @DRORIKO אני לא בוכה, פיורנטינה שלי לא מתחרה ביובה. אבל כשאני צופה במשחק אני רוצה לראות שיפוט הוגן. ולדעתי היום הוא לא היה הוגן. ברכות על הניצחון.