המחזור ה-20 לעונת 2020/21 ב-SerieA:: אטלנטה ולאציו נפגשות שוב הפעם בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏29/1/21.

1. DRORIKO Member

מחצית שניה מורטת עצבים כיאה לבית היוצר של הגברת. ולא תגידו מורטת עצבים נגד אינטר או אטאלנטה. סמפדוריה היא באמת קבוצה מוגבלת שחוץ מקוואלירלה אין שום כלום, ואפילו אותו ראניירי הוציא. אבל עדיין עשינו את העבודה בהגנה, ואני אפילו אפרגן לרונאלדו שמחפר על ההחמצות בחלק הראשון עם מסירת אומן למקני שהובילה לשער השני. טוב נו הוא יכול לחזור עם הקבוצה חחחחחח

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/21
  2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

היציבות בהחלט חשובה, וצריכים להיות שמחים על הנקודות.

מנק מבט אובייקטיבית, הקישור לא מצליח לייצר כלום התקפית, בקושי היו מצבים אמיתיים להבקעה.
    היו חסרים לי בידודים של קוודראדו וקייזה באגפים.
    אנחנו לפני תקופה קשה מאוד מאוד. מבחינתי שאינטר תקח תגביע, יש לנו דברים חשובים יותר

3. DRORIKO Member

צריך גם לתת מילה טובה לראניירי שהכין את הקבוצה שלו נהדר מבחינה הגנתית. גם במשחק העומד אבל גם בחזרה מהירה אחורה כשאנחנו בהתקפות מעבר. בהתקפה לא היה לו יותר מדי מה לעשות, גם כי יובה בעצמה היתה ערוכה טוב בהגנה וגם כי הכלים ההתקפיים שלו מאד מוגבלים. קייטה למשל נראה כמו איזה זומבי, לא מזכיר בכלום את השחקן הנהדר מלאציו.

4. itzik.miro Member

כן
    רק שסמפ ניצחה את אינטר, לאציו, אטלאנטה והלאס ורונה, הקשתה מאוד על מילאן וגם יכלה לקחת נקודות מיובה היום אלמלא קפיטאנו קייליני ובולוניה מול אותן קבוצות חוץ מאטלאנטה והלאס עשתה טובה שעלתה למגרש והם גם הרבה פחות מאיביים מהבולונזים.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

5. טל. Member

למען האמת אני לא עוקב אחר סמפ. חוץ מהמשחק מול רומא אני לא בטוח אם ראיתי עוד משחק שלהם. כלשהו.
    אני יודע שפתחו את העונה טוב. נחלשו אח"כ.
    זהו.

כל מה שכתבתי - כתבתי בעקבות מה שראיתי היום. לא יודע על העבר. מדבר רק על המשחק היום.
    ראניירי העלה 10 שחקני שדה זומבים שנראים כאילו באו מתחתית הסריהB ולא יודעים לעצור כדור. -עזוב לבעוט או למסור...אפילו להשתלט על כדור לא מצליחים. משוטטים על המגרש כמו חתולים מפוחדים בלילה גשום.
    שרדתי מחצית אחת. כשעלו למחצית השניה וראיתי שקייטה עדיין על המגרש - עברתי לנטפליקס.

עם כל הכבוד... יש משחקים שאתה יודע שגם אם יימשכו 200 דקות - סמפדוריה לא יופיעו היום.

ברכות על הניצחון דרך אגב. גם משחקים כאלה צריך לקחת. לא בא להפחית מהניצחון שלכם.

6. itzik.miro Member

אם לא קייליני אנחנו חוטפים פה שיוויון קליל

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

7. SerieA Il Capitano

התפקוד של אריקסן במשחק היום מזכיר לי את התפקוד של פירלו במילאן של אנצ'לוטי. שני בולדוגים לידו, אריקסן מתרכז במסירות ופחות בהגנה כי הוא מאד איטי אבל מאד מאד חכם. לא חושב שזה יחזיק מול קבוצות חזקות יותר אבל זה נראה טוב.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

היתרון בו שהוא מסוגל להפיק את אותה יכולת גם בעמדה קדמית יותר. ברוזו עילאי כרג'יסטה אבל בינוני כשחקן קדמי בקישור. בכללי זה היה משחק נהדר של אריקסן ועוד יותר מכך של בארלה.

9. טל. Member

אני לא אוהב שחקנים כאלו על הבלטה הזו בהרכב ראשון.
    -מעדיף שם גרזנים.

לא שזה לא יכול לעבוד - פשוט יש לזה תקרה. והיא לא תקרה גבוהה... וכשפוגשים יריב מעבר לתקרה הזו - אתה צריך מאמן מאוד גמיש וחד ונטול אגו על הקווים... אחרת אתה חוטף צמד עוד לפני הפסקת המחצית.

10. SerieA Il Capitano

היה משחק מצוין של הרבה שחקנים אבל בנוונטו הייתה חלשה מאד ולא ניסתה כמעט לאיים על השער. הקישור שלהם היה חלש וקישור פיזי יותר היה מצליח לדעתי להשתלט על המשחק. אריקסן מאד חלש ברמה ההגנתית, אין מה לעשות, זה לא מה שהיה עשה כל הקריירה ומה שהוא טוב בו וצריך להבין את זה. הלוואי שאצל קונטה ניתן היה לשלב אותו טוב יותר, אבל בינתיים אני מקווה שהוא ישחק מול קבוצות שמסתגרות בצורה כזו.

לדעתי אם אריקסן היה משחק באודינה היינו מנצחים. היכולת שלו למסור בצורה מדויקת כמעט כמו שעון שוויצרי היא מדהימה.

וידאל בשיאו יחד עם בארלה בהחלט יכלו להכיל את אריקסן כתפקיד הרג׳יסטה העדין, אבל וידאל כבר מעבר לשיאו וגליארדיני איטי להחריד.

כך או אחרת ניצחון חשוב, נקווה שיובנטוס תחליק בשבוע הבא מול רומא (למרות שאין לי תקוות בעניין הזה) ושאנחנו לא נפשל בפירנצה.

11. DRORIKO Member

אין ספק שרואים את ההשפעה של הקורונה על הליגה האיטלקית. השילוב בין עומס המשחקים ונשאי הנגיף גרם לזה שהחשיבות של עומק הסגל יותר גדולה אפילו מבימים רגילים, ובעוד הגדולות מצליחות להתמודד עם המצב, הקטנות מתקשות. זה לא סתם שזה נראה כאילו שיש 2 ליגות שונות באותה ליגה. גם עניין 5 החילופים לא בדיוק תורם לצמצום הפערים.

12. SerieA Il Capitano

אני קורא דברים כאלה מתחילת העונה, ובינתיים אינטר עושה תיקו עם אודינזה ופארמה, יובנטוס מאבדת נקודות מול בנוונטו, ורונה ופיורנטינה, ועוד ועוד.

אני לא רואה הבדל גדול בין העונות, עד כה.

13. DRORIKO Member

אתה לא רואה הבדל? מתי בפעם האחרונה היתה לך דבוקה של 7-8 קבוצות בצמרת? לעומת זאת תבדוק את הפער בינן לבין החלק התחתון של העונה. קח למשל את מילאן שאין לה אף הפסד מול הפלג התחתון, וגם מול בולוניה לא התקשתה, אבל במפגשים מול הגדולות הרבה פחות מרשימה, או למשל רומא ששם הקוטביות אפילו יותר בולטת. אז נכון פה ושם תהיה איזה סנסציה לא מחוייבת מהמציאות, יובה נגד פיורנטינה למשל, אבל בדרך כלל אתה רואה את הפערים הבולטים. לדעתי זה יותר בולט מבעונות קודמות, שגם שם היו פערים אבל בגדר הסביר.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זו גישה כל כך מיושנת. איזו קבוצת טופ באירופה משחק עם גרזן או שחקן בסגנון הזה בעמדה הזאת?

15. VAR Member

אם כבר בסגנון הזה אז רק בעמדה הזאת.

אבל אני מסכים שהדרישות גם מקשרים אחוריים עלו. גאטוזו כיום לא היה עושה קריירה כל כך מרשימה.