המחזור ה-21 בפרמיירליג: גל של דחיות משחקים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/1/10.

1. Rudess Member

מה שנוראי הוא שמזג האוויר הוא לא כזה קיצוני כמו שמנסים לצייר אותו. לדעתי הביטול של חלק מהמשחקים הוא פשוט שערורייתי ונובע מזהירות-יתר בריטית ו "ראש קטן". שום מחשבה על האוהדים שנוסעים מרחקים וכן הגיעו למשחק (הרי אין פה תירוץ שהאוהדים לא יכלו להגיע ולכן ביטלו) - ארסנל החליטה שהיא תפצה את האוהדים של בולטון על הנסיעה שלהם למשחק שנדחה, אבל למה זה היה צריך להגיע למצב כזה? למה בכלל ארסנל רק 4 שעות לפני המשחק הודיעה על דחייתו? אז מה אם מזג האוויר הוחמר, אז אלה שעבדו מחוץ לאצטדיון היו עובדים עוד קצת.

אם המגרש ראוי למשחק ואפשר לשחק, אז המשחק צריך להתקיים. את השלג היה אפשר לפנות ולהעמיד אנשים שפשוט יעמדו ויפנו שלג מחוץ לאצטדיון לפני, במהלך ואחרי המשחק. האוהדים היו נוהגים במשנה זהירות, הולכים לאט, נזהרים לא להחליק בשלג וכולם היו שמחים בסופו של דבר שהמשחק מתקיים. אני לא אומר שזה תקף לכל הביטולים, אבל חלק מהביטולים הם פשוט "ראש קטן" ונסיון לא להתמודד ולפתור את הבעיה ואז כביכול לצייר את זה כרצון לדאוג לבטיחות האוהדים - אבל את האוהדים שבאו 300 מייל מעניין לראות כדורגל ולא לשמוע על כסת"ח.

היום ראיינו באיבנינג סטנדרד את אריק הופטון ששיחק ברוזנבורג וכיום הוא הדירקטור הספורטיבי של המועדון, וזה פשוט הדהים אותו שמבטלים משחקים בכזאת קלות באנגליה. הוא אמר שבנורבגיה הטמפרטורות נמוכות בהרבה ומשחקים שם כדורגל גם במינוס 10. לטענתו כל עוד אין יותר מדי שלג על הדשא אז אפשר לקיים את המשחק.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בהנחה שיש משחק:
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/47064000/Xxx/_47064921_bir_manu_0506.Xxx
    ברמינגהאם-מנצ'סטר יונייטד
    שבת, 19:30, סנט אנדרוז
    שופט: מארק קלאטנברג

ברמינגהאם סיטי היא ההפתעה הנעימה של העונה. בתחילת העונה הציפיות מהעולה החדשה מהצ'מפיונשיפ היו כהרגלה להילחם על מקומה בליגה, אבל הקבוצה של אלכס מקליש עושה חיל עד כה בליגה הבכירה ומדורגת שמינית עם 32 נק'. כעת, הכחולים רוצים לנצל את העונה הטובה שלהם ולנצח את מנצ'סטר יונייטד לראשונה בפרמיירליג. הם יעשו זאת ללא לי קרסלי וסטיוארט פארנבי שנפצעו במשחק הגביע מול נוטינגהאם פורסט (0-0, משחק חוזר ביום רביעי), אך הם אינם שחקנים משמעותיים בברמינגהאם בכל מקרה. מקליש יכול להעלות הערב את ההרכב הפותח הקבוע שלו בפעם התשיעית ברציפות בליגה.
    http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2008/12/6/1228577925430/Birmingham-Citys-Marcus-B-001.Xxx
    חוגגים בפרמיירליג-ברמינגהאם סיטי

מנצ'סטר יונייטד מגיעה לסנט אנדרוז כשבראש מטרותיה היא תרצה בעיקר למחוק את חרפת ההפסד הביתי המשפיל ללידס יונייטד בגביע בשבוע שעבר. יונייטד קיבלה כמה ימי חופש לאחר שהדרבי מול מנצ'סטר סיטי במסגרת חצי גמר גביע הליגה נדחה עקב השלגים ותגיע רעננה למשחק. אלכס פרגוסון צפוי להרכיב הרכב שונה מההרכב הצעיר שאיכזב כל כך בגביע, אך מי שלא יהיה שם הוא נמניה וידיץ' שנפצע בחימום לפני אותו משחק וייעדר 10 ימים. עוד יעדרו-ואן דר סאר, פרדיננד, אושיי והארגריבס הפצועים כבר זמן רב. יונייטד מדורגת כרגע שנייה, ועקב דחיית המשחק של צ'לסי ניצחון הערב יעלה אותה לראשות הטבלה.
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44603000/Xxx/_44603026_vidic_pa.Xxx
    ממשיך להיפצע-נמניה וידיץ'

3. Three Lions Member

Rudess, אני לא חושב שאפשר להשוות את נורבגיה לאנגליה, לא נראה לי שקבוצות שם צריכות להכניס 30-60 אלף לאיצטדיון כל שבוע.
    נראה לי שכל הביטולים האלה קשורים לזה שהמועדונים מתייחסים לאוהדים שלהם רק בתור לקוחות וכל מה שמטריד אותן זו החשיבה שהן עלולות להיתבע בבתי משפט ולפצות לקוחות שנפגעו. זה פיתרון משפטי, כל מה שמעניין אותם זה למזער נזקים.
    מצד שני, זה לא תמיד כזה פשוט. גרתי באנגליה כשלמדתי, אני נוסע לא מעט בענייני עבודה וחזרתי משם אתמול בערב. אני יכול להגיד שכזה מזג אוויר אני לא זוכר וזה מאוד מפריע להתנהלות נורמלית. ויש גם את העניין של התחבורה הציבורית, אם מצמצמים את השירות או לא מפעילים קווים, זה יוצר בעיות. זה מה שקרה עם ארסנל השבוע, לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/1/10
  4. Rudess Member

[
    אתה צודק שמבחינת כמות הקהל אי אפשר להשוות ואתה גם צודק שהמועדונים רוצים לכסות את התחת שלהם מבחינה משפטית.
    מזג האוויר הוא לא שגרתי אבל גם אני גרתי פה כשלמדתי ואני גר גם עכשיו ויש אוטובוסים ,יש רכבות (לפני שנה בפברואר כל התחבורה הייתה משותקת ליומיים בגלל שלג כבד יותר). אני בכלל הייתי מופתע שנה שעברה שבעיר כל כך מודרנית כמו לונדון , קצת שלג משבש את החיים.
    ברור שאם האוהדים לא יכולים להגיע למגרש בתחבורה ציבורית אז זה בעייתי, אך זה לא היה המצב השבוע. הרכבות עבדו ביום המשחק מול בולטון והאוהדים יכלו להגיע, פשוט היה שלג שנמס ברחובות מסביב לאצטדיון ובארסנל כנראה לא רצו לעבוד קשה מדי.

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/10
  5. קינג לדלי Member

החימום התת קרקעי בוויגן התקלקל וגם המשחק הזה בסכנה.
    תהיה החלטה עוד מעט.
    הרגו אותי כל הביטולים האלה,אני הולך לראות כפר סבא-אשקלון בתקווה שפינו את השלג מלויטה...

בוטל...

6. ENGLAND Member

גם וויגאן-וילה נדחה

Wigan's clash with Aston Villa has become the sixth Premier League game this weekend to be postponed due to the freezing weather

7. איגור .פ. Member

אני לא רואה כל טעם לקיים מחזור ש 6 משחקים מתוך 10 נדחו

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי על זה, אבל זה לא שיידחו את כל הליגה שבוע קדימה ויסיימו אותה מאוחר יותר, ואני לא בטוח שימצאו תאריך עד סוף העונה לעשות מחזור שלם. פשוט יצטרכו למצוא לכל משחק תאריך מתאים. אז למה לדחות משחקים שאפשר לקיים היום ולהתחיל לחפש גם להם איזה תאריך פנוי?

9. Number 8 Member

לא יאומן... בדיוק לפני שנה הייתי באנגליה ולא היה חשש לשלג ואפילו היה שמש... לא סתם דברים כאלה קורים פעם ב30 שנה.

10. George Best Member

למה לא להעביר את כל המשחקים שנדחו לימי שלישי-רביעי שאמורים להיות ימים סוערים פחות?

11. Bill Shankly Member

כי לFA יש כל מיני חוקים מעצבנים כמו להתאם עם המשטרה כשבוע או שבועיים לפני מועד המשחק. בטוח יש עוד הסברים.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמצע השבוע יש לליברפול ופורטסמות' משחקים חוזרים בגביע האנגלי וגם חצי גמר גביע הליגה בין בלקבורן לוילה נקבע ליום חמישי.

13. אבו Member

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/47064000/Xxx/_47064916_ars_eve_0506.Xxx
    שבת, 17:00, איימירטס

בשעה שרוב המשחקים בפרמייר ליג נדחים עקב מזג האוויר הכבד, אחד המשחקים הבודדים שאמור להתקיים ייערך באמיריות בין ארסנל לאברטון.

לאחר שבאמצע השבוע הספיקה כבר ארסנל גם כן לסבול ממזג האוויר, ומשחקה שהיה אמור להתקיים מול בולטון נדחה, התותחנים ייארחו את אברטון בתקווה להמשיך את המומנטום החיובי בו הם שרויים. ארסנל תאלץ להסתדר בלי אלכס סונג, אחד מהשחקנים הטובים שלה העונה, שיצא לאליפות אפריקה, כמו גם עמנואל אבואה. גם ססק פאברגס עדיין פצוע, ואמור לחזור רק בשבוע הבא. דנילסון אמור למלא את מקומו של אלכס סונג בקישור, איתו אמורים לפתוח אבו-דיאבי ואארון ראמזי, שניים מהשחקנים בכושר היותר טוב בקבוצה. במה שנוגע לחלון ההעברות, ונגר עדיין שומר על פרופיל נמוך וכרגיל, האוהדים יישארו במתח עד לרגע האחרון.

אברטון, שהיא אולי אכזבת העונה בפרמייר ליג השנה, גם היא אמורה לסבול מאליפות אפריקה, כאשר גם יעקובו וגם יובו עוזבים אותה. לואיס סאהה, אחד מנקודות האור היחידות בקבוצה העונה, גם הוא בספק. במשחק הראשון בין הקבוצות העונה, בערב פתיחת העונה, זה נגמר ב6-1 מוחץ לחובתה של אברטון, בגודיסון פארק. למרות שהקבוצה במגמת עלייה לאחרונה, היא עדיין מתקשה לנצח אבל לזכותה ייאמר, סובלת מלוח משחקים קשה מאוד. מי שאמור לשחק הוא האמריקאי המושאל, לנדון דונובן, כמו גם פיל נוויל. עוד שחקנים משמעותיים שימשיכו להיעדר עקב פציעות ארוכות טווח: הבלם דיסטין הצרפתי, מיקאל ארטטה שמתקרב לחזרה ופיל ג'אקייליקה במרכז ההגנה, שימשיך להיעדר. מתוך 13 המשחקים האחרונים שלה בצפון לונדון מול ארסנל, אברטון הפסידה 12, כאשר ניצחונה האחרון היה ב-96.
    http://lagalaxy.theoffside.com/files/2008/02/landon_donovan.Xxx
    דונובן, הרכש החדש

14. AronB Member

לדלי , בצער רב וביגון קודר אני מודיע שמבחינתי אתה המלך.
    כל הודעה שלך מצחיקה אותי יותר, חוץ מאלה שאתה מנסה להציק בדיון שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. Claret&Blue Member

גם המשחק שלנו מול וולבס נדחה.