נוקאאוט מוחלט של קלופ. משחק שמתנהל בדיוק איך שקלופ היה רוצה. יונייטד מעוררת רחמים. רוני במגרש אחר היה רואה כרטיס אדום
הסיטואציה הנוכחית מתאימה מאוד לקישור של ליברפול, שהוא לוחמני ואגרסיבי אבל לא ממש יצירתי. היה יכול להיות מעניין אם יונייטד הייתה כובשת ראשונה וליברפול עם הקישור הזה הייתה צריכה למצוא פירצה.
כל הדיבורים על התקדמות וקשקושים על הנאה מהקבוצה המשעממת של ואן חאל לא רלוונטים בכלל. הקבוצה של העונה צריכה להבחן רק על ידי רלוונטיות למאבק של אליפות. עם סגל כזה, עם השקעה כזאת, עם עומק, בלי באמת מכת פציעות ועם ארבעה שחקני רכש שהם שדרוג לכל הרכב שלנו מה7 שנים האחרונות אתה לא מבקר את הקבוצה לפי מדד הנאה מנצחונות על האל, סנדרלנד, רדינג וכדומה. הפרמטר היחיד שרלוונטי לסגל כזה זה האם אתה רלוונטי לאליפות או לא. ואנחנו בשום שלב העונה לא היינו. כל התירוצים על לומד את הקבוצה בטלים בשישים כשהיריבות שלו בעצמן מחזיקות במאמנים שנמאים בעונה ראשונה בקבוצה או כאלה שלא השלימו שנה מלאה ערב פתיחת העונה. מישהו סיפר למאנצ׳סטר יונייטד שתיקו זה בעצם כלום במשחק הזה? שאשכרה צריך לכבוש פה שני שערים במחצית? אנחנו לא קיימים. אבל בסדר, נמשיך לבקר לפי מידת ההנאה מהמשחק שלנו בהשוואה לשממון של ואן חאל ולהתעלם מתנאי הפתיחה. אחר כך נבכה שהשופטים הרסו לנו את העונה. עריכה: מאמן אפס ופחדן, מכניס את פלאיני כשחייבים שניים, שילך קיבינימאט.
מוריניו שולח מסר מאוווד בעייתי לשחקנים שלו בזה שהוא משאיר את פוגבה על המגרש. זה מריח כמו רוני בתקופת ואן חאל
הוא כבר עשה את זה לפני שבועיים בליגה, אבל כשהכניס גם את מאטה וגם את ראשפורד. פה הוא עושה את זה כדי להרים לפלאיני וזלאטאן, זו התשובה של המיוחד.
יופי, זלאטן משווה. עכשיו הכל מוכן לקראת הדקה ה89 והמסירה הרשלנית אחורה של פלאיני שתכריע את המשחק. stay tuned.
חחח מה היה פה? לא היה כאן חמש מטר נבדל של ואלנסיה? למי אכפת, מזל שיש שחקנים גדולים בקבוצה הזאת גם כשאנחנו נראים כמו כלום.
רק עוד 9 משחקים ויונייטד פיטים עם השופטים. כל דקה של זלאטן על המגרש אני תוהה למה דווקא אצלנו מוריניו הביא את אטו ופלקאו.
עוד משחק באולד טוילט, עוד משחק שמשחקים נגד השופטים. את הנבדל בגול שלהם כמובן שזלצר לא רואה. היה נבדל ברור של ולנסיה ממש מול הקוון. איך פוגבה מסיים משחק כזה אפילו בלי צהוב זה לא יאומן. והררה זה השחקן שאני הכי רוצה לראות מישהו מפוצץ לו את הפנים. מבחינת המשחק עצמו - חבל כי הם כלום. אבל בהרכב הזה זה קשה לנו. לא נורא.
אף אחד לא ראה, גם בשידור של אן בי סי לא הראו שידור חוזר מלא עדיין של המהלך. אני חושב שבאולפנים ידברו על זה, ואלנסיה היה איזה 2 מטר אחרי הקו.