המחזור ה-21 בפרמיירליג: שער הרחמים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/1/17.

1. alexshw Member

מוריניו בנה על בלגן כדי להשוות והצליח בכך, אך אותו בלגן מנע לעשות מהפך.
    רואים לפי המשחק שהמאזן בין המאמנים לא משקר וקלופ מאמן טוב יותר היום, כקבוצה ליברפול משחקת נכון ומסודר יותר. גם רואים שהאיכות על הנייר בצד של יונייטד.
    בסוף תיקו ראשון במשחק ליגה בין הקבוצות ב - OT מאז 2000, גם אז היה 1:1 וגם אז יונייטד זו שהשתוותה.

מאוכזב מהאי סדר במשחק שלנו, אבל אין מה לעשות. צריך להמשיך במאבק על טופ 4.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משחק מביש ותוצאה איומה. אין שום בדל של התקדמות אצלנו, ברגע שמגיעה יריבה קצת חזקה אז שוב רואים אוסף שחקנים מבולבל, מנג'ר שנכשל טקטית מול יריביו ובסופו של דבר כדורים ארוכים לפלייני. וכמובן שהיינו צריכים להפסיד-שער בנבדל, אדום לפוגבה ואולי לרוני על הדריכה.

oranfu ו-k_700 אוהבים את זה.
  3. Mellow29 Kopite

נוויל בסקיי חשב שהיה נבדל כבר בשידור החוזר הראשון, חשבתי שלוברן שובר את קו הנבדל אבל אני לא בטוח.

מילא. תוצאה סבירה, סיום מאכזב, אבל משחק עם מאמץ אדיר שלנו ואם היינו מפסידים זה בכלל היה כואב. לא הייתה בהכרח הרבה איכות אבל בנסיבות האלה זה בסדר.

4. k_700 Member

שום בלאגן ושום בטיח, הקוון עמד חמישים ס״מ מואלנסיה ופספס נבדל ברור.
    אם ככה מוריניו חושב ששווה להגיב כשהתוכנית המקורית שלך לא עובדת אז חבל על הזמן, ב99 אחוז מהמקרים שורקים שם לנבדל והכדור אפילו לא מגיע לפדחת של פלאיני.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהתבסס על תקדימי עבר, מיקיטריאן לא ישחק יותר עד סוף העונה.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

אגב, ברור לכם שההימור הכי בטוח בחיים האלה זה ללכת ולשים את הבית על זה שהשער של רוני מגיע בספטמבר בעונה הבאה.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מדהים שבמשחק הכי חשוב של העונה כל כך הרבה שחקנים נתנו את המשחק הכי גרוע שלהם העונה-ג'ונס, ולנסיה, פוגבה, קאריק, מרסיאל. אולי גם רוני אבל אצלו התחרות קשה.

8. alexshw Member

באופן אישי פוגבה פשוט היה אסון מהלך. רוני פנסיונר ידוע מה ציפית.
    לגבי היתר זה יותר חוסר במשחק קבוצתי נכון כשיש לחץ רציני מהיריבה. חוסר סדר.
    ראו שיונייטד משתלטת על העניין בחצי שני ככל שהדקות נוקפות אבל פעולות מטומטות, לא מדויקות.
    ושוב נדפקנו גם בגלל מחלה של כל העונה - חוסר חדות מול השער.

9. Gass12 Member

אתה ממשיך בהרגל המגונה שלך לעשות עליהום רבתי על אנטוניו. השחקן הטוב ביותר שלנו על המגרש היום.
    את פוגבה הייתי עוטף בשטר של 100 פרנק ישן ושולח בפדאקס למחלקת אבידות ומציאות.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני מפרגן לולנסיה שנותן עונה מצוינת. היום? כמעט אף פריצה שלו לא הצליחה, אינספור פעמים איבד כדור או סתם נתקל במגן שמולו.

11. Gass12 Member

מדהים לומר אבל גנבנו נקודה באולד טראפורד.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרגיש כמו הפסד לכל דבר. ווינאלדום יצטרך לעשות הרבה מאוד כדי שאני אסלח לו על הדרדלה בסיום, גם לפירמינו היה מצב מצוין, אי אפשר לפספס הזדמנויות כאלה במשחק כזה.

אני לא ראיתי נבדל של ולנסיה, אני ראיתי את ארנולד בצד השני של הרחבה נמצא בקו אחד איתו, נראה לי שאנשים לא הסתכלו על זה.

פייר? לדעתי עם פירמינו, קוטיניו ומאנה בהרכב זה היה נגמר בנצחון, החיסורים האלה הורגים אותנו ובין השאר גם בגלל שהקישור סובל מהחסרון של ללאנה. לא ברור לי איך אפשר לראות כמה אנחנו נפגעים מהחיסורים האלה ועדיין לא לעשות שום דבר בחלון ההעברות, אבל זה המשך ישיר להתנהלות שלנו כבר שנים ארוכות ואף אחד לא מופתע.

13. oranfu Member

נבדל מיליון אחוז, אין בכלל ספק. יש תמונות בטוויטר.

מספיק שקוטיניו היה פותח היום ובכלל אם רק מאנה היה נמצא - אין לי ספק שהיינו מנצחים.

או, לחילופין, השופטים. יהיה נחמד שיהיו נייטרלים לפעמים (שלא לדבר על לטובתנו).

14. k_700 Member

אני כבר ממש לא מופתע גאס, כמעט בכל משחק בחודשיים האחרונים השופטים עוזרים לנו בענק.
    אם זה בהתעלמות בוטה ממש מכרטיסים, שערים בנבדל שהם מאשרים או סתם נבדל ממצב שפוגבה שולח לקורה אבל אמיר לא מחשיב את זה כי זה הלך רק לקורה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב להתחיל עם השיפוט. מזעזע בלשון המעטה. במשחקים כאלה יש משמעות גדולה מאוד לאיך ששופט מנהל את המשחק, כבר ברבע שעה הראשונה אוליבר החמור הכתיב את איך שהמשחק הולך להראות וזה אמר אינספור שריקות לפאולים רכים לצד 0 צהובים. הכי גרוע שיש לכדורגל. לא ראיתי גם כן את הנבדל (אולי כי הראש שלי היה בתוך הידיים) בגול אבל זה לא מפתיע, מדובר באחד השופטים החלשים בליגה עם הצוות מהגרועים בליגה. לא מבין למה לעזאזל נותנים לשופט כזה לשפוט משחק כל כך חשוב ונפיץ.

טקטית עשינו בדיוק מה שצריך היום. פרסונאלית אני חושב שקלופ בבעיה רצינית. אם אתה לא סומך על אף אחד בספסל שלך שייכנס אחרי שחטפת שוויון, אז פאקינג תביא שחקנים שאתה כן סומך עליהם מספיק. לא יכול להיות שאנחנו מסיימים את 94 הדקות האלה עם חילוף אחד בלבד, במיוחד במשחק כזה שהשחקנים השאירו הכל על המגרש והיה ממש אפשר לראות את סימני העייפות.

oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.