המחזור ה-21 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/1/09.

1. אבו Member

קווין דיוויס הזה..אני חולם, או שהוא סיים את המשחק היום בלי צהוב? שחקן פשוט מלוכלך שדופק מרפקים לכל מה שזז.

בולטון קבוצה טיפשה, לטעמי. מה זאת ההסתגרות הזאת, מה זה הבונקר הזה. אם היה מדובר של ארסנל של פעם, הייתי מבין. אבל ארסנל של היום?!!? טוב, אני רק אגיד תודה, כי לדעתי היה להם סיכוי גבוה הרבה יותר להוציא נקודות אם היו משחקים פתוח ומנצלים את הריפיון בהגנה שלנו. על אף שאנחנו די גרועים, במשחק בית אנחנו עדיין שווים לפחות שער אחד.

אגב, מתי הייתה הפעם האחרונה שכבשנו יותר משער אחד ביתי במשחק ליגה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx לאן הגענו, עצוב.

2. קינג לדלי Member

בדקה ה85 הייתה לו הזדמנות נהדרת להשוות אבל הבעיה הייתה שהיה לו הרבה זמן לחשוב וזאת פונקצייה שאין לו בראש.
    הוא היה צריך להקפיץ לעצמו ולנסות להבקיע עם הגבה-תחת-כתף-או שריר ארבעת הראשים.

3. Van Persie Member

וואו, שים לב לנתון המעניין הזה: מאז ה-1-2 מול מנצ'סטר יונייטד בתחילת נובמבר, לא כבשנו יותר משער ביתי אחד במשחק ליגה. והפעם האחרונה שכבשנו יותר מ-3 שערים בליגה? ב-4-4 מול טוטנהאם. מאז לא כבשנו 3+.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/09
  4. Gunner_ForeveR Member

לפחות לא ספגנו בשני משחקי הליגה האחרונים...

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חרא של מחצית. אנחנו מניעים את הכדור במקרה הטוב במחצית המגרש שלנו, אין אף אחד בהתקפה שעושה פעולות נכונות. אאורליו רע, מסצ'ראנו אנמי לגמרי, קויט מוכיח שוב ושוב אין לו אפילו מעט טכניקה, ג'רארד פשוט לא על המגרש.

חייב לבוא חילוף במחצית כשמבחינתי טורס וקין צריכים להכנס ביחד במקום מסצ' וקויט. ואם להיות יותר ריאלי אז לפחות טורס במקום מסצ'.

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ה0-0 הכי מהנה של השנה, וגם יותר מהנה מהרבה משחקים שכן נפלו בהם שערים (ארסנל-בולטון למשל). משחקים כאלה צריך להראות לתומכי ההצעה האידיוטית לא לתת נקודות על 0-0.

וכמובן תוצאה נהדרת לנו, אני נהניתי.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/09
  7. cantona#7 Member

לראות את קפטן של החלאות רגע אחרי ההחמצה הגדולה,ופשוט להתמוגג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. קינג לדלי Member

פשוט לבכות מהקהל של סטוק.
    העידוד הביתי הכי טוב ביי פאר.
    הם שרו את המנון הדה ליילה שלהם בטירוף כמה פעמים ולא הפסיקו לשיר.
    אגב,לא כל כך הבנתי מה הם שרו לג'רארד אבל הם הקניטו אותו כל הזמן על הבלאגן שהיה לו בפאב.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט רותח מזעם. הרבה זמן לא סבלתי כל כך במשחק כדורגל.

ריינה 5 - כמה טעויות, משחק לא משהו שלו.
    קראגר 4.5 - את'רינגטון עשה מה שבא לו באגף, וג'יימי גם לא עזר לבניון בכלל. ממשיך בפורם הרע שלו.
    הופיה 6.5 - נכס.
    סקרטל 6 - משחק טוב מאוד.
    אורליו 4.5 - כאילו לא היה לנו מגן שמאלי היום. איך לעזאזל נתנו לאינסואה ללכת לטורניר הזניח הזה?
    בניון 5.5 - היה בסדר גמור.
    מסצ'ראנו 4.5 - איפה מסצ' של העונה שעברה ואיפה זה של העונה.
    לוקאס 6 - אחלה משחק, חילק המון מסירות יפות וטובות.
    ריירה 5.5 - שיחק בכלל לא רע, לא מבין למה בניטז הוציא ותו.
    ג'רארד 5 - מחצית ראשונה גרועה, במחצית השנייה הוא לפחות הראה שיפור. מצפה ממנו להרבה יותר.
    קויט 3.5 - גרוע. משחק פשוט איום ונורא. קין עדיף עליו בהרבה.

טורס - בקושי נגע בכדור, פשוט מרחם עליו שהוא נאלץ לעמוד שם בחוד כשאין כדור אחד שמגיע אליו.
    באבל - גם כן בקושי נגע בכדור.

בניטז 0 - פחדן. הרכב שערורייתי וניהול משחק מביש.

ככה לא לוקחים אליפות.

10. Pipe Member

סקרטל טוב מאוד? הבן אדם לא הצליח למסור כדור לשחקן שעמד מטר וחצי ממנו.
    נראה חלוד מאוד, לא מדוייק ואיבד המון כדורים.
    בניון בסדר? הוא לא עשה חצי דבר במשחק הזה. פעולה אחת טובה לא יצא ממנו ואין פלא שהוא הוחלף.
    לוקאס גם כן לא תרם שום דבר למשחק ההתקפה ורוב המסירות שלו היו לרוחב ולא לעומק. צ'אבי אלונסו היה חסר מאוד באספקט הזה.

11. Cup of Tea Liverpool, UK

ניצן שירזי אחרי המשחק מול סטוק:
    Benitez explained: "We're not happy but it was a difficult game. We could have won at the end.

"It's better than losing.

"Stoke is a very difficult team to play against so every throw-in, free-kick and corner is a problem."

אני ממש לא מהנטפלים לבניטז, אבל זה באמת שיא. מה לעזאזל?! קבוצה מתחתית הליגה מול המקום הראשון ועולים לשחק בלי חלוץ?! איפה נשמע דבר כזה? היינו צריכים לפתוח עם קין ולהכניס את טורס במחצית במקום בניון ולתת לקאוט מנוחה כמו שאמרתי לפני המשחק.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה אתה רוצה מסקרטל אבל אני ראיתי אותו לוקח המון כדורי גובה ומוציא כמה התקפות. לבנאדם שלא נגע בכדורגל כמעט 3 חודשים זה דיי והותר.
    תשמע, הציון ההתחלתי שאני נותן לכל שחקן זה 5.5 ומבחינתי בניון לא עשה דברים גרועים ואף עשה כמה דריבלים לא רעים בכלל כך שזה הציון שמגיע לו.

13. Pipe Member

SGJC, איפה ניצן שירזי נכנס בכל הסיפור?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/1/09
  14. George Best Member

חד וחלק, היום בבריטניה סטדיום נשבר שיא חדש של גועל נפש,
    סטיבן ג'רארד עם ההצגה הכי גדולה בתולדות הפרמיירליג, פשוט מפיל את עצמו בלי שום קשר למתרחש על הדשא כמה מטרים מהרחבה של סטוק בניסיון לגנוב (סקאוזר או לא?) כדור חופשי מסוכן, איכס.
    אם רונאלדו היה צולל כך, כבר 40 תגובות מצד כל משתמשי הפורום הזועמים היו נאספים פה, אבל כשזה ג'רארד - דממת אלחוט.
    פשוט דוחה.

משחק חלש מאוד של ליברפול, ולמרות שסטוק סיימה את המשחק עם 0 בעיטות למסגרת של ריינה, היא הייתה הקבוצה הטובה והמסוכנת על כר הדשא.
    ההחמצות של דלאפ וקיטסון היו נוראיות.
    לסטוק, שחייבים להחמיא במיוחד לקהל המדהים שלה, הגיעו 2 נקודות ולליברפול 0 על משחק אנמי.
    כמה פחדן בניטז?למה שוב לחמם את רובי קין ולא להשתמש בו?
    העיקר שירשום בפנקס הערות על פרגי, בדיחה.

15. בועז Member

רק מול ווסטהאם שחקן אפור כמו קארול יכול להבקיע. ניוקאסל, יש שם שחקנים כמו אנזוגביה,דאף, אואן, קולוציני, גיבן, גוטיירז שמתגלה כשחקן נהדר, והם בכל זאת מדשדשים למטה. מוזר. בכל מקרה המשחק היה טוב, רעננה צודק לגבי פנדל ברור שנעשה על בלאמי אם אינני טועה בדקה הראשונה של המחצית השניה. סך הכל אפשר להיות מרוצים מאיך שנראינו בחלק הקדמי, לגבי החלק האחורי, בעייני קולינס היה פשוט זוועה היום, כנל ניל.

התכונה שהכי מוציאה אותי מדעתי אצל מאמנים היא קיבעון בחשיבה. יש לא מעט וורסיות לבעיה הזו, בין אם זה קבעון של מנג'ר לשחק עם שחקן מסויים מחוץ לעמדה שלו למרות שברור לכולם שהוא לא שווה הרבה, בין אם זה קיבעון בשיטת המשחק ובין אם זה קבעון בצורה בה הוא משתמש במחליפים שלו. אין הרבה מנג'רים שאני יכול לומר שיש להם ראש פתוח מאוד, אבל בהתחלה חשבתי שגם זולה הוא כזה. ככל שעובר הזמן, אני מתחיל לחשוד שגם הוא סובל מאותה הבעיה. הבחור הזה לא עושה חילופים כאשר הוא מוביל, הוא מבצע שינויים רק במקרה של פיגור או שיוויון. היום נובל כמעט נבל על המגרש, לא היה לו חמצן מהדקה ה60 בערך ובמקום להשאיר את קוליסון הפנטסטי על המגרש,הוא העדיף לתת לגרסא בעלת העודף משקל וחוסר כושר של מארק נובל עוד דקות על הדשא.

לגבי שאר המשחקים- וילה מנצחת את ברומיץ טוב לי, סנדרלנד תיקו מול בורו טוב לי, אברטון מנצחת את האל טוב לי, ליברפול ובניטז לא מצליחים לנצח את סטוק- לא ממש טוב אבל לפחות בניטז אוכל את הלב על זה שלא הכניס את טורס להרכב. סה"כ מחזור לא נורא, נקווה שגם מחר יהיה לנו טוב!