על מה מדובר? על הדאבל פאס עם בניון שבו ג'רארד בבירור איבד שיווי משקל עוד בזמן המסירה וקם משהו כמו 3 שניות אחרי שהחליק?
נראה לי שאתה היית היחיד שראה את הכביכול צלילה הזאת... בריטניה סטאדיום איצטדיון פשוט ענק,הרבה זמן לא שמעתי כזה עידוד. ועדיין,עם כל הכבוד ויש כבוד לטוני פוליס ולמה שהוא עושה,לקהל הזה מגיע כדורגל קצת יותר טוב.
Scouser Tommy: וג'רארד שהיה קרוב להבקיע פעמיים עשה פחות מבניון שמגיע לו ממך ציון 5? בעיקרון אני לא אוהב להיות קטנוני בטקעים של הציונים, אבל יש דברים שסתם צורמים לעין. בקשר לבניטז, רוב החילופים שלו מצביעים על אותה מגמה: הרצון לשמור את השיטה. לכן הוא לא ויתר על אחד מבין לוקאס או חאבייר. היתרון העיקרי שלה הוא המיקום של ג'רארד שמשחק בעמדה שמנצלת בצורה אידיאלית את יכולות ההבקעה שלו, ובפן ההגנתי קישור חזק יותר. החיסרון שלה הוא שנגד קבוצות מצופפות כמו סטוק המשחק צריך להיות מרווח יותר בהתקפה מחד והן לא מהוות איום מאידך ולכן קשר אחורי אחד מספיק. לכן הקבוצה נתקעת והחילופים שלו חסרי משמעות במצבים כאלו.
ב-ד-י-ו-ק ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx מול קבוצות כאלה חייבים לפתוח עם שני חלוצים. אחרת פשוט משחקים לרגליהן, כמו היום.
ג'רארד נתן מחצית ראשונה פשוט גרועה ואלמלא שני המצבים עליהם אתה מדבר הייתי נותן לו ציון 4.5. אז כן, לדעתי מגיע לו ציון יותר נמוך מזה של בניון, כי אמנם בניון היה סוג של 'לא מריח לא מסריח' אבל ג'רארד באמת היה על הפנים במשך רוב המשחק. בקשר לבניטז אין לי מה לעשות חוץ מלהסכים ולהוסיף שהוא כנראה אטום כי הוא ראה כבר 5 פעמים העונה שזה פשוט לא עובד.
סטוק היום היו בראש הגנתי לחלוטין ולא נתנו לשחקנים שלנו לזוז.אני לא בטוח ששני חלוצים היו עוזרים,אבל כן,כשככה נראה המשחק בהחלט יש מקום לנסות.
ג'רארד ועוד איך צלל באותו מהלך, וזה גם בדיוק מה שהדליק את הקהל של סטוק לשיר לג'רארד עם איזה צליל לא מוכר עליו דיבר לדלי בהודעה הקודמת שלו פה. אני מאוד מקווה שחמאס לא יחתימו את רורי דלאפ, במצב כזה לא תהיה עיר אליה הבחור לא יוכל להגיע. רק שהוא יצטרך מגבת יותר גדולה לקסאמים...
לא רק הוא ראה את הצלילה הזאת , גם אני ראיתי את הצלילה של ג'רארד שהיה צריך לקבל צהוב. ליברפול שיחקו בצורה משעממת , שקופה , שהזכירה את ליברפול של עונה שעברה לעומת סטוק שבאו לשחק כדורגל , הגיעו למצבים טובים והיו צריכים לנצח את המשחק. לא הייתי מופתע אם סטוק היו מנצחים.. וגם מגיעה מילה טובה לקהל המצוין של סטוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
א'- מה אתה רוצה, אני תמיד מקפיד לרשום אחרי הצלילות של ג'רארד, הן מגעילות אותי במיוחד לאור העובדה שהוא אנגלי, הטיף בצביעות נגד צלילות ועוד שאף להיות הקפטן של הנבחרת ב'- לא ראיתי היום שום צלילה שלו, אולי זה היה בזמן שהכנתי לעצמי סנדוויץ'? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
בניטז מאמן פחדן, אין מילה אחרת שיכולה לתאר אותו. פאקינג סטוק, הקבוצה צריכה ניצחון, והוא פותח במערך של 4-5-1 ושוב, נגד פאקינג סטוק סיטי. בחילופים הייתי מצפה ממנו לעשות את השינויים האלה, אב במקום לשחק עם קאוט וטורס בחוד הוא משחק עם קאוט בצד וטורס בחוד לבד. שום שינוי טקטי, הכל צפוי, נראה לי חיפש יותר לא לצאת עם הפסד מאשר את הניצחון. ולי מה אכפת? שימשיך כך. לטעמי, שתי הקבוצות יצאו מהמשחק הזה עם הרבה מאוד מזל שלא הפסידו. דילאפ עם משקוף מ-5 מטר במחצית הראשונה, לורנס עם בעיטה חופשית אדירה בממש גילחה את הקורה ומנגד המשקוף והקורה של סטיבן ג'רארד. דילאפ פתח את המשחק עם הוצאות חוץ ארוכות, ואפשר להבין, בקור המקפיא הזה צריך לתת לידיים להתחמם. אחרי כמה אאוטים חזר הדילאפ שאנחנו מכירים והוצאות החוץ שאנחנו מכירים. עשו לא מעט בעיות להגנה של ליברפול, אבל בסופו של דבר עם עמדו מול זה יפה מאוד.
אגב, לאן נעלמו היום סטיינסון, קווין נולאן, גארי קייהיל וכל הספסל של בולטון? 15 שחקני סגל כשירים, זה הגיוני?
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45352000/Xxx/_45352572_manu_che_0506.Xxx תאריך: 11.1.09 שעה: 18:00 איצטדיון: אולד טראפורד, מנצ'סטר. שופט: הווארד ווב. אם שתי הקבוצות הללו היו צריכות איזושהי זריקת מוטיבציה לפני המשחק המרכזי של המחזור, הם קיבלו אותה בדמות התיקו של ליברפול בסטוק. יונייטד עכשיו נמצאת בעצם במצב שאם תנצח מחר ובעוד שני משחקים חסרים היא תעלה למקום הראשון. צ'לסי רוצה לצמצם את הפער בינה לבין ליברפול לנק' אחת בלבד. הרבה דובר העונה על ההתחזקות של קבוצות הדרג השני ומרכז הטבלה, ובעצם נראה שכל הליגה עשתה קפיצת מדרגה שהביאה לצפיפות שאנחנו רואים בטבלה. אבל עוד שינוי מעניין הוא היחלשות מסויימת של קבוצות הצמרת. בשנה שעברה שתי הקבוצות שייפגשו מחר, היו בעצם הטופ 2 של הליגה, וחוץ מארסנל שנראתה טוב לפרקים, אף קבוצה לא באמת התקרבה אליהם. השנה היכולת של כל קבוצות הצמרת בלתי יציבה וגם יונייטד וגם צ'לסי לא מזכירות את הקבוצות שראינו בעונה שעברה, למרות המיקום הגבוה של שתיהן. יונייטד מגיעה למשחק בכושר רע, כששיא השפל הגיע באמצע השבוע האחרון עם הפסד 1-0 בפרייד פארק של דרבי קאונטי במסגרת חצי גמר גביע הליגה. ההפסד עצמו אולי לא כ"כ משמעותי, כי בשורה התחתונה יונייטד עדיין פייבוריטית לנצח בגומלין שייערך באולד טראפורד, אבל כשהרכב שכולל את אנדרסון, סקולס, טבז, נאני, וידיץ' ופארק לא מצליח לייצר מצבים במשך 90 דקות נגד קבוצה מליגת המשנה ומאפשר הנעת כדור כמעט ללא הפרעה, כנראה שיש בעיה. בליגה יונייטד מצליחה לנצח בארבעה מתוך ששת המשחקים האחרונים, כשהשניים האחרונים נגמרו בתיקו. אבל גם במשחקים האלה, יונייטד לא כבשה יותר משער אחד אפילו פעם אחת. נקודת האור היחידה היא שהקבוצה לא ספגה שער ליגה מאז הצמד של נאסרי לפני יותר מחודשיים. ליונייטד מאזן הבית הטוב ביותר בפרמיירליג, אך המאזן אולי משקר, שכן זו תהיה הפעם הראשונה העונה שיונייטד תתמודד עם אחת מקבוצות הטופ 4 בבית. במשחקיה נגד הטופ 4 בסיבוב הקודם יונייטד הפסידה פעמיים (צ'לסי וארסנל) ויצאה עם נקודה מהסטמפורד ברידג'. ההתקפה של יונייטד תעמוד בפני מבחן קשה מאוד מחר. לאחר שכבר תקופה ארוכה החוליה ההתקפית לא מרשימה גם מול הגנות חלשות, מחר תגיע לאולד טראפורד ההגנה הטובה ביותר בפרמיירליג שספגה בסה"כ תשעה שערים מהם רק שלושה במשחקי חוץ. וויין רוני יהיה חייב להתעלות על עצמו מחר. התקופה הטובה ביותר העונה של יונייטד הייתה התקופה שבה רוני היה בשיא כושרו, אבל כמו שהחלוץ האנגלי הרגיל אותנו, הוא משחק בתקופות ואחרי תקופה טובה באה תקופה חלשה לא קצרה. יונייטד תקבל חזרה לשורותיה את ריו פרדיננד שהחמיץ ארבעה משחקים עם פציעה בגב, ואת פטריס אברה שהיה מושעה מארבעת המשחקים האחרונים. השחקנים היחידים בסגל של יונייטד שיחמיצו את המשחק הם ווס בראון ואוואן הארגריבס. http://images.contactmusic.com/dn/wayne+rooney_855_18295341_0_0_7005137_300.Xxx איש המפתח של יונייטד. וויין רוני. יונייטד היא לא היחידה שמגיעה למשחק הזה בכושר חלש. הבלוז מגיעים לאחר שבשבוע שעבר הצליחה סאות'נד מהליגה השלישית להוציא תיקו מהסטמפורד ברידג' במסגרת הגביע האנגלי ולכפות על צ'לסי משחק חוזר. גם בשבוע שלפני זה, צ'לסי לא הצליחה להוציא יותר מנקודה בדרבי של מערב לונדון נגד פולהאם. למעשה, מתוך חמשת המשחקים האחרונים צ'לסי ניצחה רק אחד (ווסט ברום בבית) וסיימה בעוד שתי תוצאות תיקו. ניצחון מחר ייתן קצת גב לקייס של הכחולים לתואר הפרמיירליג, אבל הפסד יכניס אותם לבעיות גם עם אסטון וילה וארסנל שנמצאות במרחק נקודה ו3 נקודות בהתאמה. גם המשחק ההתקפי של צ'לסי, כמו זה של יונייטד, לא זורם טוב בזמן האחרון. אמנם אנלקה עדיין מוליך את טבלת מלך השערים של הפרמיירליג עם ארבעה עשר שערים, אבל יש לא מעט סימני שאלה לגבי שילוב שלו עם דידייה דרוגבה, שעדיין לא כ"כ מצליח להיכנס לעונה בעצמו. צ'לסי מחזיקה במאזן החוץ הטוב בפרמיירליג, אך זה יהיה המפגש הראשון שלה עם אחת מקבוצות הטופ 4 מחוץ לסטמפורד ברידג'. המאזן של סקולארי נגד הגדולות העונה לא מעודד שני הפסדים ותיקו. סקולארי ישמח לקבל חזרה לשורותיו את ג'ון טרי שסיים לרצות עונש השעיה של שלושה משחקים. גם באלאק חוזר, וג'וזה בוסינגווה צפוי לשחק למרות פציעה קלה. הנעדר היחידי בשורות הבלוז הוא פלורנט מלודה הפצוע. http://soccerlens.com/images/Terry.Xxx חוזר בדיוק בזמן לכפר על הפנדל מהשנה שעברה. קפטן טרי. ולקצת טראש טוק... כיאה למשחק גדול, לא מעט דיבורים לפני המשחק. על הטראש טוק של בניטז נוותר, אבל הנה כמה ציטוטים נבחרים: ג'וזה בוסינגווה: "לא קל לעצור את כריסטיאנו רונאלדו, אבל בצ'לסי יש אנשים שמכירים אותו מצויין, כולל המנג'ר. אנחנו יודעים איך לעצור אותו" רונאלדו אגב, עדיין לא כבש נגד צ'לסי בפרמיירליג. וויין רוני: "להפסיד בגמר הצ'מפיונס זה תמיד קשה, אבל קשה לקבל הפסד ליריבה הגדולה שלך. המשחק הבא נגד הקבוצה הזאת הוא תמיד משהו מיוחד, כשאנשים עדיין מדברים על הגמר והשחקנים ללא ספק חושבים עליו. היה אפשר לראות שזה בראש שלהם [במפגש הקודם העונה בין יונייטד לצ'לסי], ואני בטוח שזה יהיה המצב גם מחר - אני בטוח שהאוהדים שלנו יזכירו להם." אשלי קול: "זה תמיד קרב קשה נגד יונייטד, אבל יש לנו שחקנים נהדרים. אם נשחק כמו שאנחנו יודעים אנחנו ננצח. אנחנו אמנם בירידה כרגע, אך אנחנו עדיין במקום השני בליגה ומרוצים מהמצב שלנו. אני חושב שנשפר אותו בעתיד הקרוב." סר אלכס פרגוסון: "בגלל שצ'לסי אחת הקבוצות הטובות במדינה השחקנים יותר מחכים למשחק הזה. אני לא חושב שהרבה השתנה אצל צ'לסי מלבד היכול בחוץ לעומת היכולת בבית. הם עדיין עקביים, עדיין קשה מאוד לשחק נגדם, ועדיין יש להם שחקנים מצויינים.
http://www.youtube.com/watch?v=T7SqgtuJdbk&feature=related הדליילה של אוהדי סטוק. חובה לצפות. אתמול אחרי העידוד שלהם ראיתי משחק מהסן סירו וזה היה נראה כמו משחק בספורטק עם אווירה פסטורלית מסביב. אותה יבשת,עולם אחר.