המחזור ה-21 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/1/09.

1. King Kenny Member

תיקו מעצבן במשחק נוראי שלנו, אולי הכי גרוע השנה. לא היה אתמול על המגרש אף שחקן שאני יכול להגיד עליו ששיחק טוב, אפילו ריינה היה גרוע. בניטז היה צריך לפתוח במערך של שני חלוצים שקויט על הספסל נגד קבוצה כמו סטוק ששני קשרים יכולים להתמודד איתם.
    בגלל תוצאות כאלה אנחנו נאבד את האליפות, לחשוב שאילולא כל התיקואים המעצבנים האלו היינו כבר בורחים לליגה.

עריכה: ראיתי אתמול את המשחק של ווסטהאם נגד ניוקאסל, הגיע לווסטהאם לנצח, גם היו יותר טובים וגם הגיע להם פנדל ברור כשהבלם של ניוקאסל (ברח לי השם) חנק קול (זה היה קול נכון?). אני מתחיל לחבב את ווסטהאם, אחת הקבוצות שאני יותר נהנה לראות משחקים שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/09
  2. George Best Member

3. בועז Member

באמת הגיע לנו פנדל אבל לווילי הפחדן לא היו ביצים לשרוק נגד הקהל הביתי על הדקה הראשונה במחצית הזו.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגול של פלאיני בנבדל ברור.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אכן, טעות של הקוון שלא שם לב לכך.
    והשער של ארטטה ... ללקק את האצבעות :aaa031:

6. OshRi09 Member

השחקן המצטיין במשחק אתמול בין סטוק לליברפול היה ללא ספק המשקוף.
    הציל את ליברפול מפיגור מביך במחצית הראשונה והציל את סטוק לא מעט פעמים במחצית השניה.
    תיקו מאכזב ללא ספק.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סוף כמו באגדות. הרשעים ניסו רק לתסכל ולברוח עם הנקודה, בסוף הטובים, עם המון רצון, לחימה והתלהבות (בטח לא כדורגל גדול) משיגים את השער שכל כך הגיע להם ויוצאים עם 3 נקודות.
    מאז הפציעה של גומז כל מה שוויגאן הייתה צריכה לעשות זה פשוט לבעוט למסגרת, הכדור היה נכנס עם בעיטה חכמה, אבל וויגאן שיחקו לא כל כך חכם ולא הצליחו לייצר בעיטות למסגרת. טוטנהאם באה בגישה ברורה להוציא נקודה, גם אם לא, המשחק שלה היה נרפה וחלש, לקראת הסוף זה הפך לבונקר לכל דבר.
    אי אפשר שלא להעריך את הרצון ואת האכפתיות הכל כך ברורה של שחקנים כמו ולנסיה וזאקי שאי אפשר לפספס בהבעות פנים שלהם את הרצון הכל כך עז לנצח את המשחק הזה.
    ניצחון צפוי, הקבוצה הטובה יותר מנצחת, טוטנהאם עם עוד משחק עלוב.

עכשיו המנה העיקרית, היונייטד כמובן פייבוריטים באולד טראפורד, צ'לסי בתקופה רעה, אבל במשחק כזה כל מה שקורה לפני לא צריך להשפיע, היונייטד יעלו בהתלהבות גדולה, הם אם יתרון משחקים על צ'לסי וגם ככה אמורים לעקוף אם ינצחו לכן ניצחון אדום יציב אותנו במצב כבר ממש לר פשוט במאבק לאליפות.
    מיקל, למפארד, דקו ובאלאק פותחים באמצע, ג'ו קול מאחורי דרוגבה, נקווה שג'וי יהיה ביום טוב, אנחנו זקוקים ליכולת שלו מאוד.

8. בועז Member

מגיע לטוטנהאם להיענש. קבוצה בלי נשמה, הלוואי ותשאר במקום בו היא נמצאת גם אחרי המחזור ה38.

הארי רדנאפ, הארי הודיני, מסתבר שגם הקוסם האפור לא מצליח להוציא יותר ממה שהצליח להוציא חואנדה ראמוס.
    דניאל לוי ,היה צריך להודות שטעה בהתנהלות שלו עם הרכש, וכדי להסתיר את זה הוא ניסה לטאטא את האשמה לכיוון ראמוס ופיטר אותו, גרם לאוהדים להאמין שראמוס הוא האשם. אני מאוד מקווה שגם הפיטורים האלה, והמינוי של רדנאפ יהפכו להיות עוד 2 טעויות שעשה האדון לוי. אפור, אפור כל כך.

9. Selby Member

הווארד ווב שופט העונה פשוט נוראי, כבר אין לי מושג מי השופט הבכיר באנגליה...

10. Selby Member

הדקות האחרונות של המחצית, וואו! כל העונה לא ראיתי מאיתנו כזה פוקוס, הלוואי שנחזור מהמחצית בדיוק עם אותם האנרגיות.
    הגול עשה צדק.
    Nemanja ohhh, Nemanja ohhh,
    He comes from Serbia...
    He'll f**kin' Murder Ya!

11. אבו Member

צ'לסי סופגת שער שני רצוף מקרן, ופעם שנייה ברציפות שצ'ך לא שם שחקנים שיגבו אותו ליד הקורות...מוזר. סיכוי לא רע בכלל שאם היה עושה זאת, שני השערים גם היום וגם מול פולהאם היו נמנעים.

יונייטד הרבה יותר מסוכנת בכל מקרה, צ'לסי חסרת מחץ. אנלקה צריך להיכנס.
    לטעמי הפסד של צ'לסי מסבך אותה פה, לא יסגור לה את הסיפור כמובן או משהו כזה, אבל היא חייבת לפחות לא להפסיד.

אה כן, ונראה לי שגם אם רוני יירק על השופט הוא לא יקבל צהוב.
    שוב, אני מת לדעת מה היה קורה אם זה היה שחקן זר שהיה עושה את הדברים האלה..אה, אני יודע, הוא היה מקבל לפחות צהוב.

12. Jack Wilshere Member

יימח שמו של ווב. לא נותן למשחק לרוץ ומרצה לשחקנים כאילו הם באו לשיעור חינוך, ולא לשחק כדורגל.

הלחץ של יונייטד בדקות הסיום של המחצית, שהביא לשער היתרון בסופו של דבר, בא כתוצאה ממסירה אומללה של מיקל. כל-כך מיותר.

סוס היאור לא מדויק, מאבד יותר מדי כדורים.

צ'לסי חייבים להשתלט יותר על מרכז השדה. יש להם עדיפות מספרית ואיכותית בקישור. עם כל העדיפות הזו כביכול הם לא הגיעו להזדמנות אחת כל המחצית.

אברה מגן גדול. כמעט כל מהלך טוב של יונייטד הוא מתחיל.

13. David Seaman Member

לא יודע למה אומרים על ווב שהוא השופט הטוב באנגליה, ממשחק למשחק הוא מוכיח לי שהוא גרוע בדיוק כמו כל השאר.

14. Selby Member

וידיץ' עשה לברבה חסימה כמו בכדורסל! :aaa021:

15. avdz7 Member

איזה יופי של 3-0.. למרות פסילת שתי גולים חוקיים לגמרי!
    עם עוד 2 השלמות של המחזור והעובדה שבסיבוב הראשון התארחנו אצל כל הגדולות, אנחנו הפייבוריטים לאליפות.

שבוע טוב!