בשביל מה לבטל? נכון שזה מעצבן אבל גם בלי הואר ההחלטות המפגרות של מייק דין אתמול לא היו משתנות. הבעיה פה היא מן הסתם בשופטים ובחוקי הנבדל הדבילים. שופטים יהיו גרועים גם בלי ואר, הואר רק מדגיש את חוסר היכולת שלהם (שיכולה להטריף). Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
אורן, פנדל אחד נתנו מתנה, פנדל אחד לקחו מאיתנו,די כבר עם הבכיינות הזו,די עם התנהלות הקוזק הנגזל, אתם הרבה יותר טובים מכולם(לא ציני), גם שאתם בוכים על היעדר רכש תמידדדדדדד בסוף מגיע מישהו, אם זה ואן דייק,אם זה גו'טה, טיאגו, וגם עכשיו, כולכם בוכים ואז מביאים לכם שני בלמים,לא אחד. באמת די.........זה כל כך מכבי שמעון תל אביב שקשה לו שמתחרים איתו.
עזוב, לא מדבר פה עליכם. הרי שום החלטת שופט אתמול לא היתה משנה את התוצאה הגדולה במשחק, מקסימום היתה משנה טיפה את יחס השערים. אני מדבר על החלטות שיפוט שבאופן מובהק הן שגויות. גם רשמתי פה קודם שלהבנתי הגיע לכם פנדל שלא נשרק במחצית הראשונה. בהקשר שלכם דיברתי על (עוד) צלילה מביכה של מרסיאל ועל ההתעלמות של התקשורת מהנטייה של חלק מהשחקנים שלכם לצלול יותר מהר מסאשה גריי. אבל העניין הגדול זה החלטות שיפוט ביזיוניות שלפחות כשיש VAR פשוט אי אפשר לקבל אותן.
כמה אפס אתה צריך להיות בשביל לצלול ככה כשהקבוצה שלך מובילה 7-0? ויותר מזה - כמה אידיוט אתה צריך להיות כדי לקבוע שזה פנדל אחרי שראית הילוך חוזר ואז עוד להוסיף על זה אדום ישיר? השופטים באנגליה פשוט לא מפסיקים להתעלות על עצמם.
כל הקטע של נגיעות יד, נראה שכל הרעש סביב זה ששורקים על זה יותר מדי גורם לנגיעות יד ברורות לא להישרק. אנחנו נגד סוטון, סוטון נגד וילה. בעניין הנבדלים, למצוא את נקודת הזמן המדוייקת שבה הכדור שוחרר זה קשה מאוד. בשער של סוטון בדקה ה90 התמונה של הכדור כבר "נמרחת" סימן שקרוב לוודאי שכבר עזב את הרגל לפני כמה עשיריות השניה. להשתדל לפחות להקפיד על הסתכלות על תמונה בה הכדור עדיין לא נמרח. בסופו של דבר יש פה איחור קטן מאוד בזמן והוא גרם לנבדל על המילימטר. תזיזו את הפריים 2 עשיריות שניה אחורה ויש שער גם לפי הקווים של ה VAR.
אני עדיין לא נרגעתי מבדיקת הVAR שעשו לגול של סון נגדנו באנפילד בתחילת העונה. 15-20 שניות, זווית גבוהה, מתחו קווים מקבילים, היה נראה קו אחד, שער אושר. ככה בדיוק זה צריך להיראות. ברגע שהתחלת להתעסק בקווים הקטנוניים האלה = יש ספק גדול האם מדובר בנבדל = ספק עם ההתקפה. לא מבין למה זה כ"כ קשה.
לא יודע. בגדול אני רואה שכולם שוחטים את השימוש של VAR בנבדלים, אני פחות ביקורתי כלפי זה. זאת הבדיקה...צריך להעביר קווים ולפעמים זה יוכרע על המילימטרים...ככה זה הרי כשמכניסים טכנולוגיה. הבעיה היא זמן עצירת התמונה. זה נושא בלתי אפשרי לתיקול. המצב הרבה יותר טוב מאשר לפני ה VAR. אז הכל היה רנדומלי לחלוטין.
מה שמדהים זה שהוא היה במצב שיותר קל לכבוש ממנו מאשר ליפול. אבל כבר ראינו איך פוגבה מסמן לחברים שלו ליפול, יש הוראות ברורות. ברונו גם חייב את הפנדל שלו. מכבי ת״א של אנגליה. מתנצל אלכס.
אני לא סובל את זה בעצמי. צריך לחפש לכבוש שער ולא לרמות, מה גם שברוב המקרים משתלם יותר לחפש לכבוש. אני גם עם הזמן לא סובל יותר ויותר את מרסיאל.
אתה חושב שהרבה יותר טוב? באמת? מבחינתי אני רואה עדיין החלטות גבוליות הולכות לכיוון אחד או אחר באופו רנדומלי. נבדלים כמו הביתשחי של פירמינו ואינגס, אפילו הנבדל של סון נגדנו במשחק האחרון, בעיניי אלה מצבים שאפילו עם הטכנולוגיה יש בהם ספק. אתה מנסה לדייק את זה ואומר שהבעיה בפריים שתופסים, אני זורם איתך ומגדיל לומר שזאת לא הבעיה היחידה. אני לא מומחה בגאומטריה אבל אני מרגיש שאין אחידות גם בזוויות שתופסים ובקווים שמותחים, לדוגמה. אז כשאני מכניס את כל זה למיקס אני פשוט אומר שכשהתחלנו עם הקווים זה כבר אומר שיש ספק גדול מספיק כדי לתת אותו להתקפה. תפשט את החוק וככה תפגע פחות במשחק, זה המינימום של המינימום אם גם ככה המון החלטות מעוררות מחלוקת.
איזה מצב יותר קל לכבוש ממנו, הכדור ברח לו שם, מן הסתם בגלל זה נפל. אגב, לא מבין את הביקורת שאני קורא יותר מפעם אחת שהשחקנים רצו לעשות הכל כדי לכבוש עוד ב7-0. בטח כשמיקומים בליגה יכולים להיות מוכרעים על שערים.