המחזור ה-22 בפרמיירליג: יונייטד בפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏16/1/09.

1. אבו Member

cantona#7- אני מצפה ממך להפסיק לזרוע קשקושים בפורום, הולך?

אגב, הייתי רוצה לשמוע דעות, למי שראה את האל-ארסנל אתמול- אם העימות והנגיחה של דג'ורו תוך כדי משחק הייתה שווה פנדל?

2. Van Persie Member

לדעתי לא, זו התנגשות ראשים משני הצדדים.

3. johnnie walker Member

אתה בטוח שאתה לא אוהד צ`לסי במקרה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עזבו את למפארד, איזה גול של פול פאקינג קונצ'סקי!!!

5. raanana4ever Member

Carlton Cole i'm so sorry i ever doubted you

6. קינג לדלי Member

אתה פשוט צריך להקשיב יותר...

7. Claret&Blue Member

נצחון קריטי, שלושה שערים מטעויות שלהם אבל חייבים לקחת גם כאלה. קרלטון קול נתן משחק גדול היום יחד עם די מיקלה, שניהם כנראה רוצים להוכיח שאפשר גם בלי בלאמי.
    הגול של קונצ' מדהים ד"א, אבל הוא החזיר לנו עם הפנדל המטומטם וגם פנטסיל סידר לנו שער.

8. raanana4ever Member

היו משחקים העונה שראית את קול ורצית לדפוק את הראש בקיר...
    היום הוא נתן משחק ענק. את ההודעה הקודמת בשבחו כתבתי עוד לפני שקול הבקיע.
    10 נק' מ12 האחרונות, מקום שמיני בליגה, והראנו שאפשר לנצח ולהבקיע בלי בלאמי.
    אפשר להסתכל קדימה בבטחה, כמו שטענתי כבר לפני חודש.

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/09
  9. Pipe Member

אחד המשחקים היותר מהנים לצפייה העונה בעיני. זה מה שקורה כשלאף אחת מהקבוצות אין קישור אחורי והכדורים עוברים ישירות מהגנה להתקפה. קצב מסחרר, אינספור מצבים לכיבוש, אווירה נהדרת, שופט שנותן למשחק לזרום. סך הכל לטוטנהאם אולי הגיע ניצחון בשובר שיוויון בזכות ההחמצה הענקית של בנט בסיום אבל פומפי יכולה להיות מרוצה מנקודת החוץ הזו.

כמה הערות:
    - דייויד ניוג'נט חלוץ רע.
    - הנאחס של בייל ממשיך. עוד משחק שלו בהרכב ושוב אין נצחון, וגם השער של פומפי הגיע אחרי שהבעיטה פגעה לו בעקב והוסטה פנימה. אם כי לזכותו יאמר שבניגוד למשחקים האחרוים היום הוא היה לא רע והשער שהספרס ספגו נבע מחוסר מזל מבחינתו.
    - סול קמפבל במשחק אדיר.

10. AW forever Member

WAZZA,

עוד שחקן שהוא חלוץ רע זה פיטר קראוץ'. איזה משחק אנמי, חסר השפעה, נגיחה אחת לא קשורה לכלום וחוץ מזה נאדה. אפילו פומפי זה קצת גדול על חלוץ רע שכזה. מקווה לא לראות אותו יותר בנבחרת.

11. בועז Member

איזה משחק מגעיל ונרפה של טוטנהאם, ולא משנה כמה הם בעטו לשער. יש משחקים שפשוט חייבים לנצח אותם וזה היה אחד מהם. אבל החבורה המגונדרת, המשיכה בהרגלה הרע וחירבנה לעצמה עוד משחק. הארי רדנאפ יהפוך לאט לאט לבן אדם שנוא ועוד יתגעגעו לראמוס. דניאל לוי הגאון מה עשה עד עכשיו? אממ בוא נראה..פיטר מאמן שזכה בגביע ובנה סגל שנהרס לו בגלל הגחמות של אדון לוי. כאמור, ההתמהמות שלו בהבאת ומכירת שחקנים השאירה את ראמוס עם חלוץ מסכן שקוראים לו בנט וזהו. מה הוא עוד עשה? קנה שחקן שהוא שחרר בסכום גבוה יותר , והכי גרוע- הביא את הארי "המסריח משתן" רדנאפ.

12. THE STRETFORD END Member

AW forever

זה מאוד נחמד שאתה מבטל את קראוץ לפי משחק אחד וקובע שגם פורטסמות גדולה עליו
    אבל אני מזמין אותך לבדוק את מאזן השערים והבישולים שלו מתחילת העונה בכל המסגרות.

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/09
  13. Pipe Member

את האמת אני לא אוהב את קראוץ' ולא הייתי רוצה לראותו בקבוצה שלי אך אני לא חושב שהוא חלוץ רע. הוא מאוד מוגבל אך כשמשתמשים בו כראוי ומצוותים לצידו חלוץ זריז ומהיר הוא מועיל למשחק ההתקפה באמצעות הגובה שלו והנוכחות האווירית. (לראיה השילוב הנהדר שלו עם דפו העונה) מדי פעם הוא יבליח גם מבצע אישי קטן, יחסית לעמוד חשמל השליטה שלו בכדור לא רעה בכלל וכמובן משחק הראש שלו הוא תמיד אופציה.
    אני גם כן לא מתלהב מהרעיון של לראות אותו בהרכב של הנבחרת במונדיאל, כי הוא פשוט לא שחקן לרמות האלה, אך בעיני לקבוצת אמצע כמו פומפי הוא מתאים בול, זו הרמה שלו.

אגב, מילה לגבי טוטנהאם. לאורך כל המשחק לא יכולתי שלא לחשוב על העובדה שחוליית ההתקפה שכוללת את בנט החמור, דפו ופאב שווה 45 מיליון ליש"ט. זה פשוט אבסורד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/1/09
  14. Rudess Member

כתבתי אתמול בדיון שלנו, ועוד איך היה פנדל. נגח במאנושו בלי שום סיכוי להגיע לכדור, בכך הוא ביצע עבירה והפיל את מאנושו ברחבה.

15. AW forever Member

חלילה לפי משחק אחד, אני מתעב את העמוד חשמל מימים ימימה. ותמיד נחמד ליפול על משחק שמחזק את צדקתך.