בועז, אתה מדבר בסיסמאות, וכמו אדם טיפש. נרפה? לא הפסקנו לשבת להם על השער! מה זאת אומרת "לא משנה כמה בעיטות", לא הפסקנו ללחוץ אותם, אחרי הגול שלנו השער כל כך היה באוויר שזה זעק לשמיים! אז לפי מה למדוד, לפי כמות טיפות הזיעה על הגב של קמפבל החלאה? מגונדרת, חירבנה, את כל זה שמענו כבר. בנטלי שאתה כל כך עייף עלה ונלחם כמו אריה, גם בישל את הגול שלא היה לבנט האפס המאופס. עכשיו גם הוספת פיפי, סחתיין, ממש הומור שירותים. אולי תלך לכתוב בדיחות ליצפאן? כל המוצא קשר למשחק היום ולאשמתו המדומה של דניאל לוי מוזמן לפנות למחלקה הפסיכיאטרית באבו כביר.
אני מבין שאתה עצבני, אני יכול לתאר לעצמי שלא נעים לשמוע את האמת (או לפחות חלקים ממנה) ברגעי הקשים, אבל בגלל שבחרת להגיע לכאן ולהגיב, אז תדע לקרוא ולהפנים. היום היה משחק של ניצחון או הפסד. בצורה המפורשת והבינארית ביותר- ניצחון או הפסד. כל משחק מול קבוצה שנמצאת באיזור התחתית העונה זה משחק על ניצחון וברגע שקבוצה לא משיגה את זה וסופגת שער מכלום- היא קבוצה נרפית. האשמה של דניאל לוי היא לא ישירה להיום אבל גם אתה צועק את זה בלי שתשים לב- כי בסופו של יום, הסיבה שדארן בנט הוא מי שעולה מהספסל היא כי דניאל לוי התמהמה עם הרכש. אתה יכול להכחיש, אתה יכול לצעוק, אתה יכול לספר לכולם על המחלקה באבו כביר, אבל מעשים צועקים חזק יותר ממילים- ולא משנה מה תספר לנו , היום טוטנהאם חירבנה לעצמה הזדמנות מצויינת לקצת שקט, לך את ההרגשה שלפני הטיול ולערן את סוף השבוע.
פניתי. אמרו לי שהיות ומדובר בקדוש מעונה, לא ניתן לייחס לו כל פעולה שמסתיימת ללא הצלחה. המליצו לי לפנות למועצת הלול על מנת לקבל ייעוץ מקצועי. אני מקווה שתקרקרו כל הדרך למקום ה-17 כדי שנוכל להתענג על ציטוטים שלכם מהקדם עונה. אגב, ראיתי כמה שחקני ספרס בגבול עזה, כנראה שמישהו ראה אותם מתאמנים עם הסיירת בקיץ...
צ'ורלוקה עם אחלה בישול לניוג'נט! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ועכשיו ברצינות, פריצה נהדרת של טראורה שעשה הרבה כאבי ראש להגנה של טוטנהאם. אם אני לא טועה העמדה הטבעית שלו היא מגן שמאלי. ראיתי אותו כמה פעמים כמגן שמאלי, מגן הוא לא אבל מבחינה התקפית הוא טוב. כמו כל שחקן צעיר צריך לשפר את המסירה האחרונה ואת קבלת ההחלטות. היה קרוב גם לשער במחצית הראשונה אך צ'ורלוקה בגלישה מדהימה הציל שער בטוח. בכלל צ'ורלוקה מדהים כל פעם מחדש מבחינה הגנתית. לנון עשה הכל היום. משחק נהדר שלו וכמעט הביא בישול ענק לדפו במחצית הראשונה אחרי עצירת כדור מדהימה. איזה טאץ'! מדהים! קמפבל...נראה כי כל הקללות רק עושות אותו טוב עוד יותר. משחק מצוין שלו. אה, ועוד מילה על בנט - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45361000/Xxx/_45361393_liv_eve_0506.Xxx ליברפול-אברטון תאריך: 19.1, שני שעה: 22:00 אצטדיון: אנפילד שופט: הווארד ווב שידור: ספורט2 המחזור ה22 בפרמיירליג ייחתם עם הדרבי הגדול של מרסיסייד כשליברפול שרוצה להחזיר לעצמה את המקום הראשון תיפגש עם אברטון, שמצידה תנסה להמשיך את הרצף הנהדר שלה בליגה על חשבון היריבה העירונית. ליברפול מגיעה למשחק הזה בפעם המי-יודע-כמה העונה עם המון סימני שאלה. לאחר 2 נצחונות נהדרים בליגה ועוד נצחון קל על פרסטון בגביע היה נראה שסוף סוף הסקאוזרים עולים על הדרך הנכונה ומתחילים להראות כמו קבוצת פסגה אמיתית. אלא שאז הגיעה סטוק לאנפילד, ואותה קבוצה שתיסכלה את האדומים גם בביתה הצליחה שוב בעזרת משחק הגנתי משובח להוציא עוד תיקו 0-0 מרגיז מבחינת רפא בניטז ושחקניו. אבל גם המנג'ר הספרדי וגם השחקנים יודעים שבגלל נצחונה של מנ.יונייטד בשבת, הדרבי הזה הוא אפילו הרבה יותר חשוב מבדרך כלל - בטח ובטח כשאברטון נמצאים בכושר פנטסטי. בניטז התייחס לכך בראיון לפני המשחק: "אברטון נמצאים בכושר טוב. הם משחקים נהדר, מנצחים ולא סופגים שערים, כך שזה הולך להיות משחק קשה בשבילנו. זה תמיד משהו שונה שאנחנו משחקים נגד אברטון ואני לומד עוד על היריבות הגדולה הזאת כל שנה." ליברפול אף תקבל דחיפה מוראלית ומקצועית מהחזרה המלאה של שלושת הספרדים הבין לאומיים שלה- אלבארו ארבלואה, שיחזור לסגל וכנראה גם להרכב אחרי היעדרות של 4 משחקים בעקבות פציעה; צ'אבי אלונסו, שגם הוא נפצע והחמיץ את המפגש בגביע מול פרסטון ואת משחק הליגה מול סטוק; ופרננדו טורס, שצפוי לפתוח בהרכב בפעם הראשנה מאז ה22 לנובמבר לאחר פציעה ממושכת בשריר ההאמסטרינג הבעייתי. בעקבות החזרות הצפויות של שלושת הספרדים היחיד שנשאר ברשימת הפצועים באנפילד הוא פיליפ דגן, כאשר גם אמיליאנו אינסואה ייעדר אבל בגלל טורניר בינ"ל עם ארגנטינה. הרכב משוער: ריינה, אאורליו, הופיה, קראגר, ארבלואה(אגר), ריירה, אלונסו, מסצ'ראנו(קין), קויט, ג'רארד, טורס. http://i39.tinypic.com/2rp71qw.Xxx טורס, אלונסו וארבלואה. החזרה של שלושתם צפויה לתת זריקת בטחון לקבוצה מהצד האדום של העיר מהצד השני של סטנלי פארק(המפריד בין האצטדיונים של שתי היריבות העירוניות) מגיעה קבוצה שנמצאת בכושר פנטסטי. הטופיס לא ספגו אפילו שער אחד בששת משחקיהם האחרונים, וכרגע ניצחו 4 משחקים ברציפות - וכל זה ללא חלוצים. אחרי פתיחה מאוד צולעת לעונה הנוכחית, שכללה רצף עלוב של 10 משחקים ללא נצחון בכל המסגרות (עם הדחה מוקדמת מגביע אופ"א והפסד ליריבה העירונית במפגש הראשון ביניהן בתוצאה 2-0), נראה שסוף סוף דייויד מוייס הצליח לייצב את הקבוצה המוכשרת אותה בנה במשך 7 שנותיו במועדון. המנג'ר הסקוטי ניסה החדיר מוטיבציה בשחקניו לקראת הדרבי החשוב כשאמר בראיון לBBC את הדברים הבאים: "לא שיחקנו טוב בכמה המפגשים האחרונים נגד ליברפול ולא הגענו לרמות אליהן היינו צריכים להגיע. ולמרות זאת אני רגוע מכיוון שאני רואה איך השחקנים מתפקדים - הם מתמסרים מצוין ומגיעים להרבה מצבים. אם הם ילכו לאנפילד ויראו את מלוא הפוטנציל שלהם אין לנו ממה לחשוש." אחד משחקני המפתח שהובילו את אברטון לרצף הנהדר בו הם נמצאים הוא הקשר ההתקפי האוסטרלי - טים קייהיל. קייהיל הוסט לעמדת החלוץ בעקבות ההיעדרויות הממושכות של לואיס סאהה, איגביני יעקובו וג'יימס ווהן - והצליח לכפות בכבוד על המחסור המשווע בחלוצים. עם שני שערים לצד הופעות נהדרות ברצף הנוכחי של אברטון, קייהיל בוודאות יהיה אחד משחקני המפתח של מוייס כאשר הוא ייאלץ להתמודד עם אחת ההגנות הטובות בפרמיירליג. אך לא הכל טוב בצד הכחול של מרסיסייד. הקשר האחורי המוכשר, מארונה פלאייני, קיבל את הצהוב העשירי שלו במשחק נגד האל וייעדר מהמפגש החשוב מול ליברפול. לצידו כאמור ייעדרו סאהה, ווהן ויעקובו. הרכב משוער: הווארד, ביינס, לסקוט, ג'אגיילקה, היברט, אוסמן, נוויל, ארטטה, פיינאר, קייהיל, אנצ'יבי. http://img.skysports.com/08/12/218x298/timcahill2_1633504.Xxx קייהיל. הקשר האוסטרלי ינסה לפרוץ גם את ההגנה של ליברפול
כלעוד יהיה לכם את משחקי אמצע השבוע שיקשו עליכם מבחינת הליגה אני מקבל את זה באהבה. כמובן שאני לא רוצה שתזכו, אבל יהיה לי יותר כיף לראות אותכם עפים בגמר ולא בחצי. אני מאוד מקווה שתגיעו לגמרים של הגביעים האנגליים וגם לגמר גביע אופא, הרוטציות יתחילו, הארי רדנאפ יתבלבל מכל הרוטציות ואז אולי אולי תגיעו לליגה שאננים.
מכיוון שבכמה המשחקים מאז הפציעה של ארבלואה שיחקנו עם אגר והופיה במרכז וקרא בימין, אז אולי רפא ירצה להמשיך עם זה כי יש סיכוי שארבלואה לא כשיר במאת האחוזים.
וואו,אני רואה שהכנת תכנית מגירה רצינית. מה יהיה אתכם אוהדי ווסטהאם ? אני רואה אתכם בחדר חשוך נועצים סיכות בתמונות של טוטנהאם בדיוק כמו בסרטים ההזויים של ערוץ הסרטים בלילה... מאחל לי את כל מה שאיחלת לנו. גם בליגה נסתדר. תודה ! 1-0 בגמר גביע שלכם... http://www.youtube.com/watch?v=i3Uhjk9TQmQ&feature=related
במקום להתעסק בעונה הטובה שלכם עד כה(בטח ביחס לציפיות) אתה מתעסק בכך שטוב שיהיו לספרס 2 משחקים בשבוע.אתה מדבר יותר על הספרס מאשר על ווסטהאם. יאללה הבנו.דלג
הייתי שולף את הגול של יוסי מיוטיוב ושר לך 2-1 בגמר הגביע שלכם... ובועז, המסטרפלאן שלך באמת מיותר, העופות לא צריכים שני משחקים בשבוע כדי לפשל בליגה.