המחזור ה-22 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏11/1/13.

1. StevieG Member

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...x-Ferguson.html

שלום, תראו מי מדבר על שערוריות והטעיות של השופטים. כמה נחמד מצידך לקפוץ לביקור, כאילו שאתה לא נהנית משגיאות שיפוט קריטיות לטובתך במפגש האחרון.

2. AS R Member

ג'וליו סזאר עם כמה הצלות גדולות מונע הפסד לטוטנהאם. עדיין, QPR עם 0 בעיטות למסגרת במשחק ביתי. הם חייבים להתחזק בהתקפה בחלון ההעברות.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחלה תוצאה לק.פ.ר מול טוטנהאם. רדנאפ הצליח להכניס התלהבות בחבורה הרדומה הזו שלהם, ועם המון נחישות ואפילו קצת כדורגל הם ראויים לנקודה הזו. טוטנהאם למרות חוסר קילריות ואופי (למישהו היה ספק שהם לא מבקיעים אחרי הדקה ה-85?), פשוט נראית פנטסטית מבחינת העמידה של השחקנים על המגרש והלחץ על הכדור. רואים את טביעת היד של בואש, ק.פ.ר לא יכלה להוציא מתפרצות בגלל הלחץ המצוין הזה. חסר להם שחקן ברמה גבוהה באמצע או חלוץ ברמה יותר גבוהה לצד דפו מאשר הסוס המת אדבאיור או דמפסי הבינוני.

לדעתי רדנאפ אפילו יכל להוציא ניצחון היום אם היה מכניס חלוץ, לשים את טאארבט לבד בחוד כשהוא לפעמים מחליף מקומות עם מאקי זה פשוט לא מספיק רציני. אבל כנראה הוא היה ממש לחוץ על הנקודה הזו.

אם ימשיכו ככה הם ישרדו ללא בעיה בליגה.

4. skyday20 Member

Gerrard would cheat to help Liverpool beat United
    סטיבן אומר שהוא היה רץ לחגוג שער כמו סוארז, גם אם זה לא אמור להיות שער.
    http://asia.eurosport.com/football/premier...752/story.shtml

http://i.eurosport.com/2012/12/24/928760-15381018-640-360.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/1/13
  5. פול סקולס Member

^ סתם כותרת שנועדה לנפח דברים. ג'רארד אומר את האמת בכתבה הזאת; לא כולם מירוסלב קלוזה, וגם לקלוזה בעצמו היו מקרים בקריירה שבהם הוא לא התנהג במאה אחוז הגינות (כמו לכל אחד אחר).

אל לנו לצפות מכדורגלנים שיהיו הגונים כפי שהיינו מצפים משופט בבית משפט. זה לא עובד ככה, וחבל להתאכזב.

6. סדרו קייטע Member

מסכים עם ברגקאמפ.

טוטנהאם תחת בואש יותר מאומנת טקטית משהם נראו תחת רדנאפ. מעבר לבעיית האופי הידועה, מה שחסר להם (ביחס לצפיות, כן. לא בהשוואה לQPR) זה קצת יותר כישרון אישי. לאור הירידה החדה של אדביור, יש להם הרבה שחקנים לא רעים עד די טובים, אבל מלבד בייל (ולוריס) אף שחקן ברמה באמת גבוהה. דפו ולנון אלו שחקנים של יום אסל יום בסל.

7. פול סקולס Member

נשאלת השאלה מה מצפים מטוטנהאם?
    העונה ההיא שהם רצו יפה בליגה וסיימו במקום שמוביל לאלופות- הם הוציאו הרבה מאוד מהסגל שלהם בעוה ההיא ומגיע קרדיט למי שהיה מעורב בכך. אבל עכשיו, בלי VDV ומודריץ',
    ואפילו בעונה מאוד מאוד חלשה של ארסנל... אני מניח שמאבק על מקום 4-5 הוא התקרה שלהם. מעניין האם מישהו מצפה מהם ליותר.
    וכשאני אומר "יותר", אני מדבר לא רק על המיקום בטבלה, אלא גם על היכולת במגרש.
    חסר להם הרבה מחץ בהתקפה כדי שאני "אתפוס מהם".

8. סדרו קייטע Member

גם מודריץ' לא היה הסופרסטאר שעשו ממנו ולקבל תמרתו 40 מיליון יורו זו עסקה מצוינת. הבעיה שהחיזוק בקיץ אולי לא היה גרוע, אבל בהחלט היה קצת חסר השראה.

מעבר לחלוץ, לדעתי הם צריכים שחקן באמצע שיהיה יותר "חושב" מדמבלה, אם נתנסח בעדינות.

9. alexshw Member

במקום הרביעי תזכה הקבוצה הפחות נאיבית מבין ארסנל לטוטנהאם, ונכון לעכשיו התרנגולים עדיין יותר נאיבים.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

0:0 בתום המחצית הראשונה בגודיסון פארק, כאשר התוצאה היתה צריכה להיות 5-1 לאברטון.
    כרגיל, אחוז ניצול המצבים של הקבוצה לוקה בחסר... אם לא ננצל אף מצב במחצית השניה, מיצ'ו יעניש, מול עיניו של דל בוסקה ביציע.

11. golding מנהלים

סטוק חבורה של בריונים. אבל בריונים עם שיטה ודרך, גם אם זה לא מוצא חן בעיני אנשים.

לא מחצית טובה שלנו, אבל אני חותם על התוצאה הזו.

12. מזגן Member

פשוט מטמטם אותי כל פעם הסלחנות הזאת כלפי קבוצת הרוגבי של סטוק. ועוד לראות את פוליס רץ לעבר השופט וצועק עליו...

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בא לי פעם אחת להבין למה הקבוצה הזאת קיימת בכלל (סטוק), כבר שלוש שנים שאני מנסה להבין מה הקשר ביניהם לבין כדורגל ואיך לעזאזל כל עונה לא רק שהם שורדים בליגה הם גם לא נאבקים בתחתית.. כרגיל שום דבר שקשור לכדורגל במשך 45 דקות, צ'לסי מובילה 0:1 די בצדק למרות שלא הגיעה להרבה מצבים (החמצה של למפארד) אבל לפחות רואים שהם מבינים את המקצוע

סאות'הפמטון מובילים בוילה פארק מהשער הכי מוזר שראיתי בחיים, משהו כמו 2 טעויות ענקיות ומפגרות בהגנה של הוילה בנוסף לשריקה לפנדל שלא היה ולא נברא

14. סדרו קייטע Member

שמדברים על ה"טקטיקה של סטוק", צריך להבדיל בין סגנון משחק של כדורים ארוכים והגבהות לרחבה, של קבוצה קשוחה ופיזית לבין שימוש בטקטיקות לא חוקיות על פי חוקי הכדורגל. החלק הראשון הוא לגטימי לחלוטין גם אם הסגנון הזה הוא לא כוס התה של אנשים מסוימים. החלק השני פסול לא פחות מהצלילות של סוארז. זו גרסת לייט של מה שהייתה ווימבלדון בשעתו (ואומרים מה שהייתה לידס בשנות ה60 וה70)

15. alexshw Member

אני מאמין שבאותם זמנים רוב הקבוצות באנגליה היו דומות לסטוק של היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx