מוריניו ב1-1 מול לצ'ה , כשאחריו לאציו אטלנטה , מחליט להוציא את תמי(שהיה אולי הכי מסוכן במשחק המשעמם הזה) ולהכניס את בלוטי במקום להכניס אותו לצד תמי. לא רק זה , הוא שם את ג'יני לראשונה על הדשא ל10 דק מכריעות של משחק , WTF?! אגב לתת לפלגריני כל כך הרבה דקות עם יכולת כל כך עלובה , כבר נהפך לסוג של בדיחה שגם הקהל ברשתות החברתיות הפסיק לקנות.
הדבר היחיד שאני יכול להוסיף בקשר לרשתות החברתיות - הוא שהולך להיות מצחיק כשנשמע ונקרא את כל האהבלים, שאתמול הסבירו לנו למה אולסן מיובש - איך לפתע זה דווקא הגיוני שווינאנלדכלום כן מקבל קרדיט. תוקפים את העמדות שרק אתמול הגנו עליהם, ומחזיקים בעמדות שרק אתמול תקפו.
זה תלוי כמה שערים הוא יבקיע עד סיום העונה. אני לא חושב שיש לאטאלנטה אינטרס למכור אותו בסיום העונה כשאם הוא יישאר אצלה עוד עונה (בייחוד אם יהיה צ׳מפיונס ליג) היא יכולה לעשות קופה כפולה. מצד שני, כבר ראיתי דברים מפתיעים יותר.
אטלנטה מוכרת ברגע שהצעה טובה מגיעה, לא משנה אם היו לה תוכניות אחרות לשחקן או אם זה ינואר. --- בנושא אחר, אנחנו קבוצה סתמית וחסרת אופי, ומקומנו במקום ה 14, מתחת ללצ׳ה ואמפולי, הולם את יכולתנו (מזל שבשיטת הגביע הנוכחית אנחנו רחוקים רק ניצחון אחד על קרמונזה מהגמר וכי לא צריך להיות עילוי כדי להצליח בקונפדרציות). אני יודע שזו רק מחצית והלוואי שארגיש טיפש אבל עם חיוך בסיום המשחק.
קבוצה עלובה ומאמן עוד יותר עלוב. לא ייתכן שאנחנו לא מצליחים ליצור מומנטום חיובי אפילו פעם אחת מתחילת העונה, כל פעם שאנחנו עושים שתי תוצאות טובות מגיע משחק שבו אנחנו נראים עלובים ומאבדים נקודות. כמה החמצות וכמה נאיביות, נמאס כבר מהרכיכות האלה.
אפשר כבר לסכם שהעזיבה של אינזגי היתה לוז-לוז לשני הצדדים. אינזגי נכשל באינטר, ומנגד זה שהחליף את אינזגי נכשל בלאציו. המתבקש היה שאינזגי בסוף העונה יחזור ללאציו אבל הבעיה שהיחסים בינו לבין לוטיטו הם כל כך רעים אז זה כנראה לא יקרה.
משחק כל כך משעמם בחיי, רחמנות על הצופה הניטרלי שהיה צריך לראות את הדבר הזה. בכל מקרה, צריך לשרוד את העונה הזו, לקוות שנעבור את פורטו ולסיים במקום 2-4, לא משנה איזה. יש לקבוצה הזו בעיה קשה בהתקפה עם חלוץ אחד מתפקד, אחד בן 37, אחד שרק יודע לעשות על האש ואחד שנראה כמו הצל של זה שהיה בסקודטו. סמפדוריה צריכה בעיקר רצון לחיות. גם האוהדים שאפילו לא מילאו את המאראסי כשאינטר באה צריכים את זה.
כמעט כל המשחקים בסריהA משעממים. בוא נודה על האמת. -השאלה רק אם משעממים קלות, משעממים ממש, או משעממים בדרגת מוריניו AKA בלתי ניתנים לצפיה (אפילו לאוהדים. ולא רק לצופה נייטראלי). אבל ת'כלס זה גוונים שונים של אותו הצבע. הכדורגל האיטלקי, בעיניים שלי, נמצא בנקודת השפל הכי גרועה שלו. ככל שאני זוכר. שנה שעברה היתה לנו רעה מאוד. אבל השנה הנוכחית זה כבר קטסטרופה. תגיד, מישהו פה נהנה? או נתקל במישהו אחר שנהנה? אתה זוכר בכלל מתי היתה פעם אחרונה שנתקלת במישהו שנהנה? אוהדי נאפולי בצד - כל השאר או בייסורים, או בקיטורים, או בבחילה, או גם וגם.
אני חושב שיש דברים טובים מאד (נאפולי, אטאלנטה), רעים מאד (אינטר, יובנטוס), כאלה שיש תקווה לגביהם, של צמיחה (רומא, מילאן), שממה שלא תשתפר (לאציו) ועוד. אני חושב שמאז שקונטה הלך אינטר מתנהלת לא טוב, עושה רכש לא טוב, מנסה לעשות קיצורי דרך וזה לא עובד. מילאן דווקא הבינה את הרכש שצריך לעשות, אולי למעט אוריגי. אני יותר אופטימי לגבי רומא מאשר אני לגבי אינטר. יובנטוס תחזור כי אניילי יזרים כסף. אינטר... עד שלא תימכר כלום לא ישתנה. הכדורגל באיטליה, ספרד, צרפת ושאר אירופה זהה לחלוטין - אין כסף והוא נמצא באנגליה. מלבד קבוצות שהן מדינה (פריז, מדריד, ברצלונה) או קבוצה שמרוקנת את שאר הליגה (באיירן). האיטלקים לא יבנו איצטדיונים חדשים, ואם יבנו ממילא לא יהיו פרטיים (אולי ברומא, אבל כאמור אני לא מאמין עד שלא יקרה). לכן כסף גדול לא יהיה כי המוצר ימשיך להיות לא טוב. וגם אין מה לצפות שהמוצר האיטלקי יהיה טוב כמו האנגלי, כי איטליה איננה אנגליה.
הפער הכספי של הכדורגל האנגלי לא נולד אתמול. חרף נחיתות כלכלית של איטליה - תמיד היה לכדורגל האיטלקי את הקסם שלו, ואת פינות החמדה שלו. כבר עונה שנייה ברציפות שפשוט אין. אין כלום, בן אדם.