מבין מצוין, אין לי רצון להתדיין איתך. בכל מקרה, מטרסאקר השלים פתיחה זוועתית מבחינתו עם האדום הזה. הכמעט בישול שלו בדקה ה-15 לוויליאן הראה שהוא לא ממש במשחק, וגם לראות אותו כמו צב מול קוסטה, לא אחד המהירים בעולם... ברור שזו מכה לארסנל, אבל מטרסאקר כך או כך פתח זוועה את המשחק. וולקוט מנגד הוא אשף תנועה ללא כדור שצריך דרכו ללמד ילדים איך לעשות את זה נכון. וויליאן פשוט קשר מדהים, והאמת שכל צ׳לסי נראית היום כמו שאתה מצפה מצ׳לסי להיראות.
כולנו מודעים למגרעות של מרטסאקר כבר שנים, אבל הבעיה הפעם לא דווקא הייתה איתו ועם האיטיות שלו. פלאמיני וראמזי ביחד זה קישור מזעזע ולא סתם אנחנו מתקשים מאוד כבר תקופה ארוכה. זה אחד המשחקים הקלים של צ׳לסי העונה.
ברצינות? זה לא שהיה לנו סיכוי מי יודע מה גם ככה, אבל בחיי שאני לא מבין מאמן שמעלה את צ'יימברלין במצב הנוכחי.
צ'לסי זה אחים. כל העונה צחוקים איתם אבל כשצריך אותם בשירות לסטר הם עושים ת'עבודה. ארסנל הזאת לא תזכה גם באליפות הצ'מפיונשיפ.
יותר דביל מלוזר. לוזר זה מי שמפסיד גם כשהוא עושה את כל הדברים נכון. מתי בפעם האחרונה וונגר באמת עשה משהו נכון?
פשוט מתסכל, אין מה לומר. פעמיים העונה אנחנו מוצאים את עצמנו מולם ב10 מול 11 וזה מרגיש פשוט לא פייר (למרות שזה חלק מהמשחק) וכאילו לא קיבלנו הזדמנות להציג את היכולת האמיתי שלני מולם. אז בפעם הקודמת זה היה עוד יותר מתסכל כי זה בגלל שופט, אבל הפעם אנחנו כבר לא יכולים להאשים את השופט אלא טעות אחת קריטית שעלתה לנו ביוקר. ועם כל הכבוד, אז הגיע זמנו של מרטסקר לחמם את הספסל, כי פשוט נמאס. בוא ניתן צאנס לגבריאל. פלאמיני איום ונורא ואני כבר מחכה לקוקליין בקוצר רוח, אולי אפילו עדיף לפתוח בינתיים עם ראמזי כקשר אחורי כי באמת שהוא פשוט בדיחה. אמרתי אתמול שאם אנחנו לא מנצחים את המשחק הזה אז אין לנו מה לחשוב על אליפות, אז נכון שעל הנייר עוד יש סיכוי וסיכוי לא רע אפילו, אבל ללא ספק ה90 דקות האלו הפכו אותי מאופטימי לפסימי בן רגע.. אני כמובן לא אאבד לגמרי את התקווה אחרי היום ואולי יקראו לי נאיבי ובצדק, אבל המשחק היום ללא ספק נתן סטירה לא קטנה שמורידה מהציפיות..