המחזור ה-23 בפרמיירליג-משחקי חוץ ליונייטד וליברפול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏26/1/09.

1. Selby Member

אני לא רוצה להרוס כלום, 5-0 בתצוגת כדורגל נהדרת, רונאלדו חוזר לכבוש וכולם אצלנו משחקים 10, אבל פשוט כמעט כל שריקה בעדנו וזה לא כל כך כיף.
    קהל החוץ מדהים!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/09
  2. George Best Member

אסטון וילה...וואו.
    כמובן שלא ראיתי את המשחק, אבל הבנתי שלא הרבה התחרש, וילה עם עוד משחק בינוני אבל עם...עוד ניצחון.
    כל הכבוד, וזה עוד במגרש קשה וללא לורסן, קארו ואשלי יאנג.
    תמיד הייתי בין אלו שהעריכו את או'ניל והחניכים שלו, אבל לא האמנתי שהם יהיו כ"כ חזקים.
    לא יאמן איך כבר תקופה כ"כ ארוכה הם מגמגמים אבל מנצחים, בבית או בחוץ.

3. Red Left Winger Member

Fuck that, Puta!!!!!!

סוף סוף מנצ'סטר יונייטד ובעיקר כריסטיאנו רונאלדו התחילו את עונת 2008-2009.

4. פול סקולס Member

בקשר לאדום של רובינסון:
    גלישה מטומטמת, הייתי מוציא איזה צהוב עם גוון כהה, מבחינתי זה לא אדום למרות הרגל שפארק חטף בבטן.
    זה לא מוצדק מחד ולא מגוחך מאידך.
    ברבאטוב היה מצוין היה, אך לדעתי קאריק איש המשחק- שחקן בודד שהכתיב את קצב המשחק הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

אהבתי כששכנר קרא לאקרסלי "סקולס הקטן", מי ייתן ומשהו מרוחו של סקולסי יישאר באולד טראפורד לנצח :\

5. raanana4ever Member

מישהו הצליח לזהות מה שר הקהל לצלילי football's coming home?

6. בועז Member

טוב, טוטנהאם עשתה את מה שהייתה חייבת לעשות, כי אם את הקבוצה החלשה ביותר בליגה הם לא ינצחו בבית אז את מי כן?
    אני מאוד מקווה שכבר בשבת טוטנהאם תחזור למצבה הנורמלי.

לגבי אסטון וילה, עוד 0-1 קטן, עוד ניצחון בלי ריח ובלי טעם, אבל אני לא מסכים עם הקביעה שלך ג'ורג' לגבי העובדה שהם עשו את זה באחד המגרשים הקשים. לי במקרה יצא לצפות בחלקים מהמשחק,
    האיצטדיון שמכיל פחות מ20000 מקומות, הכיל לא מעט קרחות. בנוסף , בהרכב של פומפי שיחקו כל כך הרבה rejects, בחיי זה היה קשה לראות. מאלינס, פנאנט, קאנו, הריידרסון, דיוויס... משהו מאוד מאוד רע קורה שם, הארי נטש את הספינה שניונת לפני שהחלה לטבוע, וטוני אדאמס נשאר עם ארמונות של חרא ועם ים של ציפיות ממנו להוציא מים מן החרא.
    בכל מקרה פומפי אפורה מאוד,ודי שברירירת, כל קבוצה בליגה יכולה להוציא ממנה נקודות במצבה הנוכחי, אולי פלה שהגיע יעזור להחזיר קצת צבע לקבוצה אם כי אני בספק. הם הודחו כבר מאופא, משני המפעלים(סוואני מהצ'מפיונשיפ הדיחה אותם בפראטון פארק), ימים קשים עוד לפניהם.

7. KirkH Member

ההבאה של מאלינס ויותר מכף ההתלהבות של טוני אדאמס מההחתמה הזו פחות או יותר מסמלת את השינוי בחשיבה של המועדון - אבל לא צריך להיסחף.

קאנו, דיוויס והריירדרסון היו שם גם בתחילת העונה כשהמטרות היו הרבה יותר שאפתניות. הם לא הבעייה. אני גם לא רואה בעייה מיוחדת בהבאה של פנאנט. אין להם קיצוני ברמה שלו. כשהוא משחק עם ביטחון ועם גב מהמאמן הוא יכול לפרוח. הוא אף פעם לא היה ברמה של הסקאוזרס, אבל אם יחזור לימי ברמינגהאם - פומפי בהחלט עשו עיסקה טובה.

אני דווקא מעריך מאוד את העובדה שהם לא מבלבלים בביצים. הבן של ארקאדי ייבש את הצינור ועכשיו חוזרים לפרופורציות ולהתנהלות שפוייה. המטרה היחידה שלהם מבחינתי העונה היא להשאיר את הראש מעל למים ובעיקר מעל למאבקי ההישרדות. אם הם יצליחו לעשות את זה הם יוכלו לבנות משהו חדש והרבה יותר צנוע בעונה הבאה. סך הכל זה מאוד מאוד קשה לעשות את השינוי שהם צריכים לעשות תוך כדי העונה. בקיץ זה כבר יהיה הרבה יותר קל.

8. בועז Member

קאנו דיוויס והריידרסון היו שם גם בתחילת העונה זה נכון, אבל עושה רושם שהחלק שהם היו אמורים לקחת היה הרבה פחות משמעותי.

ועדיין , להפסיד בבית מבלי להילחם בוילה,לעוף לסוואנסי בבית,לקבל רביעייה בבית מווסטהאם,
    זה לא רק איבוד הדרך, זה לאבד את הראש.
    די בטוח לומר שהם לא ירדו ליגה השנה, בהתחשב בעובדה שיש 3 קבוצות פחות טובות מהם בליגה וגם הן מסובכות ואין להן את הניסיון שיש לפומפי במאבקים הללו, אבל אני עדיין חושב שהם יכולים להיראות יותר טוב עם הסגל הקיים. אתמול הם לא היו צריכים להפסיד לוילה שבעטה פעם אחת או פעמיים לשער.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה אם גדול. ההידרדרות שם כל כך גדולה והמומנטום כל כך שלילי, שאני לא רואה את טוני אדאמס מוציא את פורטסמות' מזה. אלה גם שחקנים שהגיעו בעונה שעברה לסוג של שיא בקריירה וחשבו שהם במועדון שהולך קדימה, אני לא יודע אם הם יהיו מסוגלים לשנות את כיוון המחשבה, ועוד יותר לא יודע אם אדאמס הוא המאמן הנכון לעזור להם לעשות את זה (עם כל הכבוד למה שהוא היה כשחקן וקפטן, אנחנו כבר יודעים שמאמן זה משחק חדש). אם השאלה תיפול על מי מוכן להרביץ יותר, הם, סטוק או בולטון, פומפי בצרות גדולות.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפלה יש פוטנציאל להיות לא פחות טוב מדיארה. מוריניו קיבל טונות של ביקורת בתחילת העונה כשהוא החליט לוותר עליו כחלק מעיסקת קווארסמה ולא סתם. הוא היה אחד התגליות היותר גדולות בתקופת מאנצ'יני וחבל לי מאוד שהוא לא נשאר באיטליה. אם האלכוהליסט ישתמש בו נכון, מהר מאוד אוהדי פורטסמות' יתחילו עם "Lasana WHO?!"

11. Gunner_ForeveR Member

שאלה - איך הוא יושעה מהדרבי אם לפני כן יש עוד משחק ליגה?

12. Strawberry Fields Member

השעיות נכנסות לתוקף רק שבוע אחרי.

13. אבו Member

השעיות מצהובים, יש לציין.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45412000/Xxx/_45412948_wigan_liverpool.Xxx

ליברפול-וויגאן

תאריך: 28.1, רביעי
    שעה: 21:45
    אצטדיון: JJB סטדיום
    שופט: פיל דאוד
    שידור: ספורט2(משולב)

הלאטיקס נותנים עונה טובה מאוד עד כה. שחקניו של סטיב ברוס הצליחו לברוח מוקדם מאוד ממרכז הטבלה הצפוף, ואפילו במקרה של הפסד הם יירדו רק מקום אחד למטה(במידה ו-ווסטהאם ינצחו במשחקם). אך הבעיה של וויגאן היא דווקא חוסר יציבות. לאחר רצף נהדר של 4 נצחונות רצופים עם רק ספיגה אחת הלאטיקס הפסידו 2 משחקים רצוף לצמד הקבוצות ממנצ'סטר כאשר במהלך שני המשחקים הללו הם לא הצליחו לכבוש אפילו שער אחד.
    עוד דבר בו וויגאן כשלה זה לשמור על כוכביה בחלון ההעברות הנוכחי. שניים מארבעת השחקנים הבולטים של וויגאן, ווילסון פלאסיוס ואמיל הסקי, עברו לטוטנהאם ואסטון וילה בהתאמה - והאובדן שלהם הוא לא דבר של מה בכך מבחינתו של סטיב ברוס. פלאסיוס היה אחד מעמודי התווך של הקבוצה; הקשר מהונדורס הפגין יכולות נהדרות לקבוצה גם בצד ההגנתי - כאשר השתמש בעוצמה והפיזיות שלו כדי להשיג שליטה במרכז השדה, וגם בצד ההתקפי - בו הראה טכניקה מרשימה ושליטה נהדרת בכדור. הסקי גם הוא השפיע על קבוצה לטובה כאשר הציוות שלו עם עמר זאקי הסקורר המצוין החל להראות ניצוצות.
    ומחליפיהם, לפחוןת על הנייר, לא נראים באותה הרמה. למרכז השדה הביא ברוס את בן ווטסון(אשר לא ישחק נגד ליברפול בעקבות פציעה) המוכשר במחיר זעום שמוערך בכ-2 מיליון פאונד, ולחוד הביא המנג'ר האנגלי את הוגו רודאלגה האלמוני מנקקסה ואת מידו המצרי בהשאלה ממידלסברו.
    וכל זה לא מטריד את אנטוניו לנסיה, שנותן עונה פנטסטית ללא קשר למי משחק לצידו או לא. הווינגר שחוזר ע"י הרבה קבוצות בחלון ההעברות, החליט להשאר בקבוצה עד סוף העונה לפחות, ואלו הן חדשות פשוט נהדרות עבור וויגאן אשר הרבה בזכותו נמצאת איפה שהיא נמצאת כרגע.

אך גם מכיוונו של ולנסיה יש חדשות רעות כאשר הקשר הנהדר בספק למשחק יחד עם השוער הראשון של הקבוצה, כריס קירקלנד. ווטסון כאמור לא ישחק במחזור הקרוב.

הרכב משוער: קירקלנד, מלקיוט, שארנר, בראמבל, טיילור, פיגרואה, ולנסיה(קאפו), קאטרמול, דה רידר, זאקי, מידו.

http://img.skysports.com/08/08/218x298/Antonio-Valencia_1149807.Xxx
    ולנסיה. המון אחריות על כתפיו בעקבות עזיבתם של הסקי ופלאסיוס

וליברפול מגיעה גם היא לאחר כמה משחקים רעים. בפרמיירליג הסקאוזרים הצליחו לנצח רק פעמיים בששת משחקיהם האחרונים, כאשר האכזבה האחרונה הגיעה דווקא מהיריבה העירונית, כאשר האדומים הובילו עד הדקה ה87 וטעות של הבלם הסלובקי מרטין סקרטל איפשרה לטים קייהיל לנגוח בחופשיות שוויון שהיווה מכה מנטלית לשחקני ואוהדי ליברפול.
    ואולי היחיד שאצלו עסקים כרגיל הוא דווקא השחקן בעל הכי הרבה בעיות החיים הפרטיים, סטיבן ג'רארד. כידוע הקפטן הנהדר עמד מול בית משפט ביום שישי האחרון וטען לחפותו, אבל לא נראה שהפרשה הזו משפיעה עליו בכלל; מאמצע דצמבר, ג'רארד נותן תצוגות מדהימות במשחקיו בכל המסגרות, כאשר רשם 6 שערים ו4 בישולים בשמונת המשחקים האחרונים של קבוצתו - והסקאוזר המצוין נראה בכושר פשוט פנטסטי. ג'רארד אף שבר בצורת של 3 שנים ללא כיבוש שער בדרבי הליברפולי עם צמד שערים בשני המשחקים הצפופים של האדומים מול אברטון.
    אבל אפילו אחד השחקנים הבולטים בכדורגל העולמי לא יכול לעשות הכל לבד, ורק במשחק האחרון נראה שהבעיה מתחילה להפתר, כאשר פרננדו טורס סוף סוף הראה ניצוצות של היכולות הנהדרות שהוא הפגין בעונה שעברה עם אסיסט פנומנלי לג'רארד בעזרת העקב. החלוץ הספרדי צריך להמשיך ולשחק בעקביות אם בניטז רוצה שהשותפות המפחידה בינו לבין ג'רארד מהעונה שעברה תרים את ליברפול מהמצב הרע בה היא נמצאת.
    עוד סיפור גדול בליברפול בשבוע האחרון הוא מי אם לא רובי קין. החלוץ האירי שהגיע תחת המחיר המלחיץ של 20 מיליון פאונד לא הראה משהו שאפילו קרוב ליכולתו הזכורה מימיו בטוטנהאם, ולמרות הראיונות החוזרים ונשנים של בניטז שטוען שהוא לא למכירה, ביום ראשון האחרון הגיעה תפנית מפתיעה בעניין זה כאשר המנג'ר הספרדי השאיר את קין מחוץ לסגל למשחק הדרבי נגד אברטון בגביע הFA. הספקולציה האחרונה בעניין קין מודיעה על תחרות רצינית בין טוטנהאם למנצ'סטר סיטי על שירותיו של השחקן. ולמרות זאת, רפא בניטז הודיע שהאירי יהיה בסגל למשחק היום וכנראה גם ישותף.

לשמחתו של בניטז אין חדשות רעות בגזרת הפצועים, ולמעט אינסואה שנמצא בטורניר עם נבחרת ארגנטינה הצעירה כל השחקנים נמצאים לשירותו.

הרכב משוער: ריינה, אאורליו, אגר(הופיה), קראגר, ארבלואה, ריירה, מסצ'ראנו(קין), אלונסו, קויט, ג'רארד, טורס.

http://img.skysports.com/08/03/218x298/Gerrard_Torres_Joy_Inter_San_Siro_2nd_leg_719563.Xxx
    ג'רארד וטורס. השניים ינסו לשחזר את הציוות הפורה מהעונה שעברה

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45412000/Xxx/_45412947_mnc_new_0506.Xxx
    מנצ'סטר סיטי-ניוקאסל
    רביעי, 21:45, סיטי אוף מנצ'סטר סטאדיום
    שופט: מייק ג'ונס

קשה להאמין, אבל אם מנצ'סטר סיטי לא תפסיד היום היא תגיע לחודש רצוף ללא הפסד. ההדחה המוקדמת מהגביע ודחיית משחק הליגה מול פורטסמות' הביאו לכך שסיטי מיעטה לשחק לאחרונה, ובמחזור הליגה האחרון היא ניצחה 1-0 את וויגאן. ריצ'ארד דאן מושעה ולא ישחק הערב, ונדום אונהה צפוי להחליפו. נייג'ל דה יונג וקרייג בלאמי, הרכשים החדשים, בספק וכמובן שרוביניו, שנעצר הלילה בחשד לאונס, לא צפוי לפתוח בהרכב.
    קרייג בלאמי: "בנקודה מסוימת המועדון הזה יזכה בליגת האלופות-ויהיה לי חלק בזה. אני יודע שאנשים חושבים שסיטי דומה לצ'לסי אבל היא לא, צ'לסי הייתה קבוצת ליגת אלופות גם לפני אברמוביץ'. המטרה שלנו היא להעלות את המועדון הזה לטופ. אתה לא יכול להביא שחקנים וישר להגיע לליגת האלופו8ת, זה לוקח זמן".
    http://www.4thegame.com/media/00/03/99/craig_bellamy.Xxx
    בלאמי אופטימי לגבי קבוצתו החדשה

גם לניוקאסל הייתה שבת חופשית לאחר ההדחה המוקדמת שלה מהגביע, והיא עדיין מלקקת את פצעי התבוסה 3-0 לבלקבורן לפני שבוע וחצי. ההפסד ההוא החזיר את המגפייז לקרבות התחתית, והפסד היום יקרב אותם עוד יותר לקו האדום. ניקי באט מושעה, ושלושת החלוצים וידוקה, מרטינס ואמאובי פצועים וייעדרו הערב, לעומתם פיטר לובנקראנדס הרכש משאלקה, ג'רמי, ושיי גיבן שהוזכר כמועמד לסיטי, כשירים ויוכלו לשחק.
    עוזר מאמן ניוקאסל, כריס יוטון: "הדבר הכי חשוב הוא שהבאנו שחקנים חדשים לסגל שאנחנו צריכים. תמיד הרגשנו שאם נעשה זאת, יהיה בסדר. אנחנו שמחים ששחקנים מתחילים לחזור מפציעות, וכעת אנחנו צריכים שני שחקנים שיתנו תוספת לסגל".
    http://www.4thegame.com/media/00/02/82/shay_given.Xxx
    שיי גיבן-ישחק מול קבוצתו הבאה?