המחזור ה-23 בפרמיירליג: Sunday Bloody Sunday

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏11/1/18.

1. DRORIKO Member

כתבתי פה כבר לפני כמה חודשים, שעזיבה של קוטיניו לא תהיה כמו העזיבה של סוארס. לליברפול יש התקפה עצמתית גם בלעדיו, וראינו את זה בלא מעט משחקים כשהוא לא היה על המגרש, כל זה כמובן לא אמור להוריד מקוטיניו שהוא שחקן גדול, אבל זאת לא התלותיות שאוהדי ליברפול חששו ממנה. ליברפול בהחלט ראויה וצריכה לעשות טופ 4 גם בלעדיו, ועם חיזוק טוב בקיץ היא יכולה לעשות עוד צעד קדימה(זה בנוסף לואן דייק שהגיע ויקח לו זמן להתאקלם)

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב להגיד שעבור קבוצה סימפטית שבחיים לא תזכה בכלום והיא לא באמת רלוונטית או נמצאת בליגה של תאילנד/האשטאג FC, אתה ואלכס שופכים פה כמויות לא פרופורציונאליות בעליל של מלל על ליברפול.

מזל שאתה תמיד שם משה, שבוע אחרי שבוע בעקביות מרשימה, לזרוק איזה עקיצה או 4, מחכה מעבר לפינה לסובב את הסכין ולהוסיף אש למדורה אחרי כל הפסד, או לנסות לכבות ולצנן אותנו אחרי כל נצחון. מזל כי זה גורם לי להבין כמה, לא משנה כמה מליארדים יונייטד דופקת במלזיה ממכירת חולצות של פוגבה ולא משנה כמה הרציונאל אומר שבסוף תנצחו כי זרקתם מספיק כסף על הבעיות, בנקודת הזמן הנוכחית זה פשוט באסה להיות אתה.

אתה תאחז לך בעוצמה הכלכלית של מנצ'סטר יונייטד ואני אנסה להמשיך להנות מכדורגל, רק עזוב אותנו בחייאת. שכחת את המהות שלך בתור אוהד, המנג'ר שלך הכניס בך את הציניות והמרירות שלו בצורה מעוררת השראה.

oranfu, yakov_y, אלעד ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם רצים לאליפות ולא סיפרו לי? עבור אוהדי יונייטד המטרה היא אליפות או לפחות התמודדות על אליפות ולא פחות מכך, כל דבר אחר, גם אם לפרקים הקבוצה משחקת התקפי ומהנה, הוא לא מספיק טוב. זה שאתם מסתפקים במה שיש לכם היום מעיד בעיקר על המצב שלכם תחת ההנהלה הקיימת. שונא להיות סימפטי, שונא להיות זה שמקבל מחמאות רק בשביל בסוף העונה שוב לא להיות במאבק על התואר כי מצד אחד לא חיזקו את הקבוצה כמו שצריך ומצד שני מכרו את הכוכב של הקבוצה שלי כבר בינואר.

4. alexshw Member

יונייטד בשיוויון נקודות ומשחק חסר עם ליברפול כשהמאמן שלה לא מפיק גם שליש מהפוטנציאל מול קבוצה שחיה על יכולות אימון של המאמן שלה ודי ברור שנמצאת איפה שהיא נמצאת בגללו.
    זה אומר שכשיונייטד תשים את היד על המאמן הנכון זה יהיה דו ספרתי מליברפול. אתם לא באמת בליגה של יונייטד בפוטנציאל גם אם בהחלט מבאס לראות את הקבוצה הזו בשנים האחרונות. אני הראשון שמבקר את החוליים של יונייטד. גם אותי ההאשטג מעצבן.

קלופ מכין שחקנים למאמנים בקבוצות אחרות שיהנו מפירות עבודתו. כשימאס לו להיות הפראייר הזה, הוא יעזוב.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם על טוטנהאם אני ואלכס דיברנו לא מעט בזמנו (גם הם בסוף יזכרו רק קבוצה סימפטית), קל להחמיא לקבוצה סימפטית, לעומת זאת יונייטד, גם תחת מוריניו זה קבוצה שכולם מחכים לנפילה שלה בפינה, שכולם עדין שונאים, כי הם מבינים שהרף הוא אחר לגמרי משל ליברפול...

6. alexshw Member

אני מחמיא באופן אובייקטיבי לשני המאמנים, בלי תירוצים. אי אפשר להתעלם מהדרך והעבודה לאורך שנים.
    אני לא שם עליהם פס כי לא זכו בתארים באנגליה.
    יותר מזה אני רוצה את פוצ'טינו ביונייטד כבר שנה. בדיוק כי אני חושב שהוא המאמן להפיק את המיטב מהפוטנציאל הטמון בו.
    בטוטנהאם בסוף תקרה שיכול להגיע נמוכה משמעותית מיונייטד מן הסתם. הוא יקבל ביונייטד שחקנים בקאליבר אחר ואני מאמין בו שיזרוק את כל המוגבלים שלא יתאימו לשיטת המשחק שלו וזה גם נחוץ. את זה הוא בדיוק עשה בטוטנהאם עם הירושה שקיבל. קל לראות.

7. k_700 Member

חחחח איזה צבוע אתה בחיי.
    לפני פחות מחודש טחנת לנו פה את הראש שהכיוון אצלנו הוא טוב(כשהיה ברור שאליפות כבר לא תהיה)
    אתה כנראה לא מסתכל על הדבשת של עצמך, אתה פחות או יותר היחיד שנשאר בפורום הזה שזורק פה מחמאות על העבודה של מוריניו וכשהכדורגל אפילו לא סימפטי.

תחרותיות אתה מדבר איתנו?מתי היית תחרותי ב4 שנים האחרונות?
    מתי היה לך פרצוף בכלל להודות פה שהתחרותיות שמוריניו מספק לך עם נצחונות מעפנים בליגה האירופאית לא באמת מבשרים על כלום?

עקיצות פתטיות של אוהד עיוור שכמו שאמרו לך, לא רואה את הדבשת של עצמו.

עכשיו תמשיך לשחק במשחק של ״זה שלא קורא״.

oranfu ו-yakov_y אוהבים את זה.
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי מחכה לכם בפינה תגיד לי? זה מה שהולך פה? הכנסת את עצמך לאיזה מנטליות מצור ובגלל זה אתה תוקף ועוקץ בלי סוף?

מי מדבר בכלל על יונייטד חוץ מהאוהדים שלה? אני שואל ברצינות. יכול להיות שמה שאני אומר עכשיו זה חדשות בשבילך אבל תרשה לי רגע פסיכולוגיה בשקל ולתהות האם זה מה שבאמת כואב לך - אתם לא מספיק מענייניים. יונייטד לא מרשימה, היא לא נוראית, היא סתם בנאלית ומשעממת להחריד, אתם הטויוטה קורולה של הפרמיירליג. אף אחד לא מחכה לכם בפינה כי לאוהד הנייטרלי ואפילו לאוהד ליברפול (!) אין באמת על מה לדבר בהקשר שלכם.

זאת לא יונייטד של פרגוסון, אתם לא עושים כותרות. תתעורר למציאות.

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/18
    oranfu אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

זו הבעיה. שלא מחכים בפינה ולא שונאים כבעבר אולי. צריך להחזיר את המצב לקדמותו.

10. Coutinho10 Member

חח וואו אלכס ומשה אוחיון אתם חתיכת טרולים אחוזי קנאה. בתוך תוככם הורגת אתכם ההצגה שלנו היום מול סיטי בטח ובטח כשאתם נזכרים מה אתם עשיתם מולם.

"המאמן הנכון", דברו איתי שהמאמן הנכון יגיע. בינתיים 3 בחירות נוראיות של מאמנים - אחד עד היום מנסה לשקם את הקריירה שלו בפרמיירליג, את השני הוצאתם לפרישה והשלישי מקבל את החותמת הסופית אצלכם על כך שהוא שייך להיסטוריה.

אגב, אנחנו בקצב טוב של רכש עם קלופ. ואן דייק וקייטה וכשאולי בקיץ יגיע למאר/מישהו בפרופיל הזה, אפשר לאכול עזיבה של כוכב עם 3 החתמות כאלו.

11. DRORIKO Member

אני מסכים שמוריניו עושה עבודה בינונית, אבל באמת שאני לא נופל מהסגל שלכם. כשאני מסתכל על הסגל הזה אני רואה שם רק שני שחקנים שהם וורלד קלאס-פוגבה ודה חאה. השאר נעים בין נחמדים(כמו מיני מאטה כאלה) לבינוניים. ואני כבר לא מדבר על הספסל המביך שלכם. בצד ההתקפי לליברפול יש שחקנים טובים יותר. הצד ההגנתי שלהם הוא בעייתי אבל זה אמור להשתפר עם ההגעה של ואן דייק.

12. cheddar Member

יש גבול כמה סגל יכול להיות נוצץ, זה לא צריך להיות כמו רשימת המועמדים השנתית לבלון ד'אור או נבחרת אסים של מקדונלדס , בשביל שתקרא לזה סגל ברמה גבוהה.

13. DRORIKO Member

לא אמרתי שזה צריך להיות גלקטיקוס, אבל צריך להגיד את האמת, הסגל הזה במקרה הטוב הוא השלישי בטיבו בליגה(אחרי סיטי וצ'לסי). כרגע יונייטד נמצאת בדיוק איפה שהיא צריכה להיות, גם אם הכדורגל לא משכנע. איך זה שעם התקציב האדיר שלה היא מעמידה כזה סגל? זאת כבר שאלה אחרת. היו שם לא מעט רכישות בעייתיות. מאטיץ' למשל זאת רכישה שלא הבנתי.

14. WellNeverDie Member

לא שהסגל שלנו מבריק אבל זה כל כך תלוי מאמן.
    בחיאת, היית אומר לי הגנה פותחת של אוטמנדי, סטונס ודלף והייתי מסתלבט מצחוק. מי הקליברים באמת אצל סיטי? דה בריינה, סילבה, אגאורו. כל השאר הפכו למפלצות בזכות פפ.
    כנ"ל בעונה שעברה עם צ'לסי, סגל עם אותו המטיץ' שהיום אצלנו, עם מוזס כשחקן מפתח... בחיאת.

השחקנים נראים בהתאם למאמן שלהם, אין מה לעשות. אני בטוח שעם מורניו של היום גם הגנה של וידיץ וריו היו נראים רע.
    לדעתי הסגל של יונייטד, מבחינת שמות וכישרון, שקול לשל סיטי - זה שבקושי מוציאים מרשפורד, מרסיאל ולוקאקו משהו, ומחטריאן בכלל עגלה, זה משהו שמצביע על המאמן, השיטה, והתנהלות המועדון כקבוצת כדורגל.
    אם היית שואל אותי בקיץ, הייתי לוקח גם היום מהסגל של סיטי רק 3 שחקנים. וגם זה בלי לחשוב שסילבה (שקצת מתבגר) ימשיך לתת תפוקות.

ככה שסגל, בסוף, הוא שלם שגדול מסך חלקיו עם פפ או קלופ, או קטן בהרבה מסך חלקיו עם מורניו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

לוקאקו זה שחקן שעוד כשנקנה בקיץ היה סביבו סימן שאלה ענק, בטח עם תג המחיר שלו. אני למשל פקפקתי ברכישה הזאת. מחיטריאן זה בהחלט שחקן שהיה אפשר להוציא ממנו יותר. לגבי סיטי, שים רגע בצד את השמות שנתת. פרננדיניו זה לא שחקן שהיית מביא ליונייטד? סאנה זה לא שחקן שהיית מביא ליונייטד? ומה עם ז'סוס? בנוסף אליהם יש את אדרסון, שאולי נופל במאצ' אפ מדה חאה, אבל זאת עוד עמדה מוצלחת בסיטי ושחקן שמתאים בול לשיטת המשחק של פפ. מה שכן אני בהחלט רואה את סטרלינג נשרף אצלכם בדיוק כמו רשפורד ומרסיאל.