די מטאו בסוף העונה שעברה שיחק עם דרוגבה ברוב המשחקים, במשחק יותר קל או לא חשוב טורס עלה. גם לבואש נמאס ממנו בשלב מסויים, ובסוף הקדנציה שלו דרוגבה היה שחקן הרכב. מצד שני העובדה שלא נקנה חלוץ בקיץ זה כמובן החלטה מלמעלה להמשיך לסמוך על טורס.
בחיים שלי לא שמחתי ככה משער של טוטנהאם... בחיים שלי לא שמחתי משער שלהם בכלל. דמפסי חיפר על ההחמצה המזעזעת שלו מול דה חאה. דה חאה שוב לצד הצלות מצויינות הורס הכל ביציאה גרועה לכדור גובה.
1-1 זו תוצאה הוגנת. יונייטד באה עם טקטיקה נכונה והרכב שהיה יכול לנצל בצורה יעילה יותר את ההגנה החשופה יחסית של טוטנהאם. ספרס שלטו במחצית השנייה וזה פשוט היה עניין של זמן. דה חאה, כהרגלו העונה, הציל את יונייטד פעמיים. וידיץ? חוזר לעצמו וזו בשורה נפלאה לפרגוסון.
שמעתי על הטענה הזו שלך. אולי זה היה נכון בתחילת הקריירה שלו ביונייטד, אבל זה כבר לא תקף. אני מבין שאתה ממשיך לומר זאת בגלל שאתה פשוט לא מוכן להודות שטעית.
על מה אתה מדבר? יונייטד משתפרת במהלך העונה ולא זוכר מתי בפעם האחרונה לקחנו נקודות גם כשהיינו באמת לא טובים.
http://espnfc.com/en/gamecast/statistics/i...et=true&cc=4716 25-5 לטובת טוטנהאם בבעיטות לשער. אלו מספרים של מאיורקה בקמפ נואו. אז נכון, סטטיסטיקה היא לא חזות הכל, בעיקר בכדורגל. ונכון שיונייטד יודעת לנצח משחקים כאלו יותר מכל קבוצה אחרת העולם. ובכל זאת, משחק של קבוצה כמו יונייטד מול טוטנהאם לא אמור להיות מטווח של 90 דקות על השער.
אני מוכן להתערב שדה חאה ימכר בסכום טוב כך שאולי יונייטד לא תפסיד עליו כסף ויובא שוער אחר. שוערים צעירים לא מחזיקים מעמד ביונייטד. זה גדול עליהם.
שילמנו מחיר על זה שלא ידענו לנצל את הספייס שספרס נתנו לנו במחצית השנייה כדי לשים את השני. ההגנה שלנו עשתה היום עבודה טובה, אבל אנחנו עדיין לא מספיק חזקים שם כדי להיות בטוחים (עד כמה שאפשר) שנסיים כל משחק, בטח משחק קשה כזה, ללא ספיגה. חבל על שתי נקודות שאפשר היה לקחת הביתה עם טיפה יותר ריכוז, אבל אלה דברים שקורים. חמש נקודות בסוף ינואר זה פער טוב.