מישהו מצליח להבין את המערך של ספאלטי? רביעיה הגנתית ואז? -- משעשע הבוז שמגיע מיד לאחר ההמנון המפגר של סריה א' טים שהמועדונים מחוייבים לנגן.
ספאלטי הזה גאון כדורגל. המערך של רומא על הנייר לא מעניין בכלל כמו הגמישות שלו בפועל. רק שיביאו לו את הסטרוטמנים והברזילאים הנכונים בקיץ ויהיה בסדר.
פרוטי נראה נהדר. אולי סוף סוף יש לרומא ווינגר שיש לו טכניקה + שכל. מצחיק שיש על החולצות של רומא פרסומת בסינית. מסתבר שהליגה האיטלקית יותר פופאלרית בסין משחשבתי.
לא קיבלנו מחץ מבאלוטלי, אבל קיבלנו נוכחות. ובעיקר קיבלנו את ניאנג באגף. אגב, מצב הבועטים החופשיים שלנו נוראי. לבונאונטורה אין את הטאץ' לזה, הונדה לא מנסה מספיק ובאלוטלי הוא באלוטלי.
ניאנג באגף היה גם לפני זה. אם ג'אק ומנז פצועים אני לגמרי בעד ההרכב שהוא העלה. סך הכל שיחקנו טוב במחצית הראשונה מינוס טעות של אלכס שהביאה לשער.
ניאנג היה חצי באגף חצי חלוץ שני. כשבאקה (בצדק) נשאר למעלה לקבל כדורים, כשהונדה נעלם (חצי מהמקרים) וכשקוצ'קה נתקע באגף, ניאנג נשאר השחקן שצריך להוביל כל התקפה מברטולאצ'י ועד לבאקה. זה לא מספיק והוא באמת נתקע בפועל. במחצית השנייה היינו הרבה יותר טובים בהתקפה. בלי לפרגן לבאלוטלי יותר מדי אני אגיד שההזדמנויות והשטחים שהיו לבאקה הגיעו בין השאר מהנוכחות הנוספת מקדימה.
לקראת ריאל צריך למצוא פתרון לבעית רודיגר (יש לו את הנתונים, אבל כדי לפסל מהם שחקן ברמה הדרושה יקח עוד זמן).
אם פיורנטינה-אינטר במחזור הבא ייגמר בתיקו, אני מאמין שבתום המחזור אנחנו נקבל את הטבלה הסופית. אולי חוץ מכמה שינויי מקום לא מעניינים ב4-6.
לצערי גם אני. אני זוכר את המשחק של יובה מול רומא בשנה שעברה. אני חושש מתסריט דומה מאד. נאפולי לא תחזור אם היא תפסיד בשבוע הבא. זה לא מתאים לסארי לשחק על תוצאת תיקו, אבל אסור להם להפסיד שם. אפשר להחזיר את קולינה מהפרישה? רק כדי שאני אהיה ממש רגוע שלא יהיה "פאלטות".