עזבו אתכם מהדיון הבלתי נגמר על המשחק שלנו אתמול(חפרנו לא?) כי היה אתמול עוד משחק שלא הרבה שמו אליו והאמת שגם אותי הוא לא עניין כלל אבל התוצאה הסופית שלו דווקא כן:וויגאן הפסידה לאסטון וילה וממשיכה לשקוע לה בתחתית, אני כל כך מייחל שהקבוצה הזאת תרד כבר ליגה ולא תחזור אליה יותר לעולם הפרמיירליג כל כך לא צריכה אותה! ואיסטלנדס(עופר) וכל אוהד פה שיש לו בעיה איתי בקשה לי אליכם- אל תחזירו לי תשובה במשקל דומה לדעה שלי שגם הפורום לא צריך כתב כמוך, איו לי ספק שזה מה שהיית רושם(איסטלנדס) ברגע שהיית רואה ת'הודעה הזאת!
Reina, Kelly, Johnson, Agger, Skrtel, Maxi, Gerrard, Poulsen, Kuyt, Meireles, Torres. קני ממשיך להחזיר את פולסן לעניינים, כל עוד הכדורגל שלנו ממשיך להיות כל כך משופר בהשוואה לקודם אני לא אבכה על זה, סתם תמוה. אולי אני מפספס משהו.
אולי רוצה להקפיץ קצת את ה-market value שלו לפני הקיץ? אני לא מאמין שהוא ישאר לעוד עונה, אם כי הכל יכול להיות וזה תלוי במאמן הבא.
מישהו כתב שפולסן שיפר את המשחק שלו כשאנחנו שינינו את הסגנון מכדורים ארוכים למשחק על קרקע (בכלליות) ואני מסכים עם זה, אני מניח שהיום הוא פותח כי לוקאס פצוע וקני לא תופס ממיירלאש כקשר אחורי אז זה מובן קצת יותר.
יכל גם לתת לג'ונג'ו או ספירינג לשחק אם זה היה ככה, קני לא מפחד לתת לצעירים לשחק. אני חושב שהוא דווקא מאמין בפאולסן או רוצה לתת צ'אנס למאמן הבא להאמין בפאולסן, או סתם לשפר עמדות לפני שנעיף אותו בקיץ. אגב, הטבלה לפני המשחק: Sunderland 24 37 Blackburn 24 31 Newcastle 23 30 Stoke City 23 30 Bolton 24 30 Liverpool 23 29 Blackpool 23 28 נצחון היום ואנחנו עוברים את בלקבורן ועולים למקום השביעי. ליגה אירופית היר וי קאם :aaa021:
כל-כך שמחתי כשנפטרנו מהפעמון של פראטון פארק אז מישהו בא לאנפילד עם רעשן? fuck! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
חבל שהקוון הזה פסל לנו אחלה שער של טורס, לגמרי רחוק מנבדל. קוונית הייתה מאשרת את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
JBcommentator John Bradley So what was the difference between Sidwell tackle on Gerrard and Gerrard's tackle on Carrick ???????? האמת שגם אני חשבתי אותו דבר בזמן התיקול. אפילו לא צהוב. טוב, הנושא הזה קצת נטחן אבל עדיין....
הדמיון היחיד הוא שג?רארד תקף לצד שמאל בשני המשחקים, וזה הכל. עאלק אותו דבר... אומנם פסלו לחלאות גול חוקי, אבל שער היתרון שלהם לבטח יבחר לגול הכי מגעיל שנראה העונה בבריטניה. פנסטיל לא קשור לענף.
באמת? שמע אל תשאל כמה זה מפתיע ומעניין... פשוט מעניין בוא נפתח על זה דיון שלם ונפרד. אולי כי הטבלה מדברת על מסירות ארוכות ולא על הוצאת חוצים ארוכים....