המחזור ה-24 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/2/12.

1. Eric Cantona Member

ספק אם גיגס בנוי עוד לפתוח במשחקים כאלו בקצב רצחני. הוא אמור להיות אופציה מהספסל אבל לא 90 דקות וגם לא 60.

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

רציתי לומר זאת לפני המשחק - גיגס בהידרדרות קשה מהעונה שעברה. יש מצב שהפרשה על כך שהוא טחן את גיסתו 8 שנים השפיעה עליו.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה משחק שמאפיין את יונייטד כרגע. קבוצה של כמעט. יכולה לשחק כדורגל טוב, יכולה להבקיע (טוב, בינתיים לא), אבל זה לא מספיק. ההגנה לא מספיק חזקה כדי לשמור על יציבות ורשתות נקיות, ההתקפה לא מספיק קטלנית כדי להעניש כשאנחנו משחקים טוב. וכך אנחנו מקבלים משחק כמו בשבוע שעבר שאנחנו מרגישים שלא היינו צריכים להפסיד, אבל הפסדנו, וכך אנחנו מגיעים לפיגור של 3-0 מול צ'לסי ולא מבינים כיצד.

גיגס לא שונה מהעונה שעברה. המשחק שלו מבוסס על הרבה hit and miss, מסירות שפותחות הגנה. לרוב זה לא מצליח. כשזה מצליח, זה מכריע משחקים. לחפש בגיל הזה ירידה ביכולת בגלל פרשות כאלו ואחרות, שצצו לפני קרוב לשנה, זה מגוחך.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/12
  4. אבו Member

הווארד ווב בהופעה לספרים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכלו לנו, שתו לנו, אכלו לנו, שתו לנו. כולם נגדנו, כולם מחפשים אותנו. ליברפול, תתבגרו.

6. Eric Cantona Member

אמיר, לא עקבתי מספיק השבוע ואולי פיספסתי משהו, אבל איפה סקולס? הוא זה שהביא לנו את התפנית ביכולת מאז שחזר והביא ליציבות בקישור. למה הוא לא על המגרש במשחק כזה וגיגס כן? זה בכלל היה ברור מזה זמן רב שגיגס הוא קלף מצויין כג'וקר מהספסל ובמקרים יותר חמורים גם שחקן הרכב מול קבוצות תחתית, אבל לעלות איתו במשחק בברידג'? לא מעט מהאחריות על ההפסד הזה יש על המנג'ר שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/2/12
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סקולס פתח באנפילד בשבת שעברה והשלים (נדמה לי השלים) 90 דקות נגד סטוק באמצע השבוע. כמה אתה עוד רוצה לסחוט משחקן בגילו שרק חזר מפרישה? אין עדיין ג'ונס, אין עדיין אנדרסון, אני לא מחזיק מפארק בקישור של שניים. גיגס זה מה שיש.

לגבי הבעייתיות של עלייה עם גיגס למגרש בסטמפורד ברידג', מי בישל בגאוניות את שער הניצחון מול צ'לסי בליגת האלופות בעונה שעברה בסטמפורד ברידג'? ואז עוד שניים בבית. אתה קצת מגזים.

8. Eric Cantona Member

הייתי נותן לסקולס להכנס מחליף ל 25 דקות בסטוק כדי להרוויח אותו בברידג'. אולי זה רק אני.

9. Selby Member

הגנה מביכה אבל שקט, ששששששששששששש... שאף אחד לא יזכיר שזה בערך הback four השונה ה25 שהרכבנו העונה. תבדקו בעצמכם, בערך 25 צירופים שונים של שחקני הגנה העונה, גם אני לא האמנתי בהתחלה כי זה לא נשמע אפשרי אפילו מתמטית. ואני לא חושב שריו כשיר בכלל.
    אנחנו מתפרקים במשחקים כאלה עוד לפני ההגנה כי במשחקים כאלה צריך בקישור שחקנים כמו פלטשר, ג'ונס, אנדרסון... אבל קודם שיהיה לנו את ג'ונס להגנה, גם אם הוא היה כשיר לא הייתה לנו את הפריבילגיה לשים אותו בקישור. אי אפשר ככה, יש גבול לכמה מים פרגי יכול להוציא מהסלע.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפעמים, ונראה לי שבמצב הסגל שלנו זה נכון במיוחד, אתה לא יכול לחשוב יותר מדי קדימה, פשוט לנצח במשחק הקרוב ולראות ממי תוכל להרכיב 11 במשחק הבא. חוץ מזה, אני לא ממש בטוח שסקולס במערך 4-4-2 בברידג' היה הפיתרון.

בכל מקרה, הייתי אומר שהמשחק היום הוא סוג של ראי של המפגש באולד טראפורד בתחילת העונה. הקבוצה הטובה יותר בפיגור 3-1. פוטבול, בלאדי הל.

11. johnnie walker Member

יונייטד מקבל מווב האפס שני פנדלים מארץ האגדות שלא היו ולא נבראו, עד מתי הווארד ווב?

12. Eric Cantona Member

הם משקשקים, את כוח ההרתעה הזה אף אחד לא יקח מאיתנו.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחיים לא פנדל עכשיו.

(האמת, גם לגבי הפנדל על אברה אני בספק).

14. Bender Member

הווארד פאקניג ווב. וואו! באמת שוואו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_shifty.Xxx

15. אבו Member

אתה מתכוון הוא, האיש עם השחור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx