המחזור ה-24 לעונת 2022/23 ב-SerieA:: מילאן נגד אטאלנטה, הדרבי של טורינו ועוד.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י uri, ‏25/2/23.

1. טל. Member

@Mamadu

אבל מה שכתבת זה בדיוק מה שקורה. העובדה שאין לכם כיום עוד ~5 נק' בקופה לא ממש משנה מהותית את המצב.
    רק את הרגשת האושר הכללית שלך כאוהד.

אני יודע שאתה עכשיו מתכוון לנופף וללבוש את הכובע שלך כ-מתמטיקאי. לשם הטענה שהעלת.

אבל האמת המרה היא שאנחנו רק במחזור ה 24. ומעבר למדד המתמטי האובייקטיבי, יש גם מה שנקרא "מדד העוצמה".
    -והוא אולי מדד סובייקטיבי, אבל אני לא מכיר משתמש אחד בפורום הזה שבכנות אם היו נותנים לו היום לנחש מי יסיימו בסוף עונה במקומות 2-4, הרשימה שלו לא תתחיל במילה ''אינטר''.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  2. VAR Member

נו, והם יסיימו באיזור הזה. זה נחשב הצלחה?

במאקרו, אין לאינזאגי שום דבר להתגאות בו בשנה וחצי שלו באינטר. רק משחקים נקודתיים (ברצלונה, שני הדרבים האחרונים, נאפולי...).

Mamadu ו-SerieA אוהבים את זה.
  3. SerieA Il Capitano

זה נכון. אבל האם היית מהמר על אותה התוצאה בקיץ 2021, כשלוקאקו, חאקימי ואריקסן הלכו?

4. VAR Member

אם אני זוכר נכון, הימרתי על אטלאנטה בכלל. מה שווה ההימור שלי?

הציפייה המינימלית הייתה להתחרות על אליפות. זה קרה רק בעונה שעברה, ואיך שהיא התפתחה גם אותה אפשר להגדיר כאכזבה כי זה היה שלכם להפסיד.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  5. טל. Member

בעונה כזאת של נאפולי? -כן.
    בעונה כזאת של נאפולי, מעבר להצלחה בגביעים/טורינירים חוץ איטלקיים: מקום 2-4 זה היעד היחיד שהוא בר השגה.

גם אם אינזאגי היה מאמן יותר חד. גם אם אחד השחקנים של אינטר הנוכחית היה יותר חד.
    גם אם מישהו כלשהו היה הופך העונה הזו את האינטר הזו לאובר אצ'יברית: -נו... מה כבר היה קורה? היו 55 נק' בקופה במקום 47?

Bianconeri אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

מה אתה חושב על הרכש שלכם בשנתיים האחרונות?

7. VAR Member

נאפולי לא קשורה לעניין. אפילו אם הם היא הייתה עם מאזן מושלם, היה מצופה מאינטר להיות יותר קרובה מאשר 18 נקודות הפרש.

Mamadu אוהב/ת את זה.
  8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין הוא מאוד פשוט.
    אם אתה מסכים איתי שהסגל של אינטר (עם כל הבעיות שלו) יותר טוב מכל הסגלים האחרים בליגה למעט נאפולי, אז אינזאגי לא עושה את העבודה כמו שצריך. אם אתה חושב שהסגל של אינטר שווה לזה של רומא ולאציו, אז אינזאגי יוצא בסדר.

יש משמעות לנקודות ולדרך שבה אתה משיג את המטרות הריאליות שלך, ספאלטי נבעט מאינטר (אחרי הארכת חוזה בסוף העונה הראשונה) למרות שהשיג את המטרה שלשמה הוא הובא, בעיקר בגלל הדרך שבה הוא השיג את זה. אין לי ספק בכלל שהטריו בהנהלה לא מרוצים מהעבודה של אינזאגי, אבל המצב הכלכלי כובל אותם.

בעונה הנוכחית הבנתי שלא נהיה אלופים בשלב מוקדם, אז מה אני בסך הכל מבקש מאינזאגי? שלא יפסיד כמעט בכל משחק שלישי בליגה.

9. DRORIKO Member

נאפולי בכזה מאזן כי אין לה יריבה לאליפות, זה מרגיש בכל המשחקים שלהם שהם באים להנות והם באמת נהנים. אם היתה לה יריבה לאליפות שצמודה אליה אז פתאום אפקט הלחץ היה מדבר. מי כמו ספאלטי יודע את זה…

10. טל. Member

Mamadu
    עניין שהוא חסר משמעות - זה לא משנה אם הוא פשוט או מסובך.

*לסיים השנה הזו מקום 2 עם 85 נק'
    *או לסיים מקום 4 עם 70 נק'
    -בכל הקשור לליגה בהווה, ולתקציב רכש לבניה בעתיד: אין כמעט הבדל בין שני תרחישים הללו.
    (בוא נשים בצד הצלחות בגביע ובאירופה, ששם, וכנראה רק שם, אינזאגי ושחקני אינטר ימדדו)

ההבדל היחיד הוא שבתרחיש הראשון - במשך קיץ שלם אתה יכול להסתובב עם חזה קצת יותר נפוח כשאתה עובר ברחוב מול אוהדי מילאן (אבל ממילא עם הפרצוף באדמה כשאתה עובר ברחוב מול אוהדי נאפולי).

זהו.
    אתה סתם יוצר סטנדרטים מלאכותיים ותלושים, ומנפח את חשיבותם. בצורה מלאכותית.

אוהדי אינטר, גם להבדיל מהצד המגוחך בספקטרום של אוהדי רומא, לא מאוננים עדיין על כרית אליפות מלפני 22 שנה ולא סופרים שיאי נקודות בעונות שנסתיימו ללא שום תואר.

-----------------------------------------------------------------
    אבל גם אם אני אקבל לצורך הדיון את האקסיומות שלך ושל VAR (ואני לא מקבל. אבל סתם לצורך הדיון כי משעמם לי) - יש מאמן אחר בליגה כולה, אתה יודע מה אפילו כולל ספאלטי, שאתה מאמין שבאינטר הזו היה מוציא השנה הזו יותר מ 10 אחוז יותר ממה שיש לכם כעת?
    יש שחקן רכש אחד שדיברו עליו בקיץ (אפילו כולל דיבאלה) שהשנה הזו לאינטר הזו היה מוסיף לכם יותר מ 10 אחוז ממה שיש לכם כעת?

מסופקני.

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/23
  11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לי משעמם....

תשמע, אין קשר בין זה שאין מחליף טוב יותר לאינזאגי במצבנו הנוכחי לבין זה שאני חושב שהוא לא עושה עבודה מספיק טובה באינטר.
    אני לא מעוניין להמציא סטנדרטים מלאכותיים, כמות הנקודות שאינזאגי יצליח לעשות השנה, אמורה לתת תמונה לגבי יכולתיו של המאמן בעתיד. אני מניח שבאינטר מבינים ששאר הקבוצות יתחזקו, לכן, אם אינזאגי עם הסגל העדיף שלו יצליח בקושי להשתחל לטופ 4, במקום לסיים בנוחות במקום השני, הנהלה עם ראש על הכתפיים תבין שעם מאמן כזה יהיה קשה לסיים בטופ 4 אם שאר הקבוצות יתחזקו.

בקיצור, אני לא מחזיק ממנו ורוצה שהוא יעוף, אבל אני מבין שבגלל מצבנו הכלכלי וההיצע הדל בחוץ אצטרך לסבול אותו.

טל. אוהב/ת את זה.
  12. טל. Member

לצורך הדיון בוא נאמר שמצבכם הכלכלי יאפשר זאת.

"הטיעון על שם יורגן קלופ אינו זמין":
    -את מי תביא?

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יש כסף, אני מחזיר במיידי את קונטה, אני יודע שהוא לא יביא את ליגת האלופות, אבל אני יודע שהוא יעמיד קבוצה לאליפות בכל שנה ויסחט את ההנהלה עד הסוף. אחרי קונטה, אלוהים גדול.
    אם אתה רוצה להתפרע, אז הייתי מהמר על דה זרבי, לדעתי הוא שווה את ההימור.

טל. אוהב/ת את זה.
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד נקודה לגבי אינזאגי, אם הייתי מזהה איזשהו תהליך שהוא מנסה להטמיע בקבוצה, אז הייתי חי יותר בשלום איתו, אבל הבעיה שלי שהוא נמצא כבר שנה וחצי בקבוצה ועדיין לא הבנתי איזו אינטר (מבחינת אופי ושיטה) הוא שואף לראות, פעם משחקים טוב, פעם משחקים רע, פעם אנחנו קבוצה שמחזיקה בכדור, פעם אנחנו קבוצה של מתפרצות, פעם משחקים מהאגפים, פעם משחקים יותר באמצע, סיבוב אחד מפסידים לכל הגדולות, סיבוב שני מפסידים לקטנות, פעם מתבטלים נגד באיירן, פעם מתעללים בברסה, פעם מפסידים כמו רכיכות למילאן, פעם מביסים אותם והרשימה לא נגמרת, אין לי כוח יותר.

15. VAR Member

@טל. אתה באמת לא רואה הבדל בין עונה של 85 נקודות ומקום שני לעונה של 70 נקודות ומקום רביעי? מה זו הגישת קרלו אנצ'לוטי הזאת? לא הולך לנו בתחילת העונה אז נרים דגל לבן, נזרוק זין על המשך העונה ונתרכז בליגת האלופות?

אם מילאן הייתה מתנהלת ככה בעונה שעברה, הייתה לאינזאגי אליפות ואולי הדיון הזה לא היה מתקיים בכלל.

Mamadu ו-DRORIKO אוהבים את זה.