המחזור ה-25 בפרמיירליג-גיגס מנצח את ווסטהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏6/2/09.

1. Jack Wilshere Member

הגנה מתחת לכל ביקורת, אבל ג'יימס הליצן כל מחזור סופג לפחות שער אחד באשמתו. נכון שהבעיטה של קויט הייתה חזקה ומטווח קרוב, אבל היא הייתה הישר לידיים של ג'יימס. מה הוא ניסה לעשות שם? להדוף עם הכתף? בגול השלישי הוא הודף לתוך הרשת. שוער טמבל.

2. _Rushie Member

מחצית שניה מטורפת! מטורפת!
    יש איזה כיף,אאוורליו וקאוט אנשי הפח מתקמבקים על פורטסמות' ומי אם לא מספר 9 מביא לנו את ה3 נקודות האלה.

Hell yeah

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/09
  3. Cup of Tea Liverpool, UK

אני אנסה להיות אופטימי ויחסית אדיש.
    ווווווואאאווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה משחק מטורף!!
    אני לא מרוצה מהיכולת, המערך, ניהול המשחק, כמעט הכל!
    אבל שוב אנחנו מוכיחים שאנחנו הקבוצה עם הלב הכי גדול בליגה! (ואנחנו מקום ראשון!!!!!!!!!!)
    כמה שאני אוהב את פרננדו טורס! קאוט פשוט הנכה טכנית הכי טוב ששיחק כדורגל אי פעם! באבל אידיוט גמור! אאורליו קצת אנדרייטד. הבחור עושה הכל בשביל המועדון (שיחק היום באמצע ובסוף גם בצד והיה מעולה, כבש.) ממש מגיע לו כל הכבוד! בניון טוב גם, אבל ג'רארד חסר. טוב נו, 3 נקודות או לא?

4. אבו Member

הופעת שוערות מהגרועה השנה בפרמייר ליג- משני הצדדים. שערים מצחיקים אחד אחרי השני. השער היחיד אולי שאין בו אשמה(גם אם היא קטנה, בשער השלישי למשל לג'יימס הייתה אשמה קטנה "בלבד) קטנה זה ה1-1 של אאורליו, שער בלתי ניתן לעצירה.

ליברפול נשארת בחיים ומשאירה את מאבק האליפות בחיים, לאוהדים האובייקטיבים שאוהבים כדורגל אנגלי. היה חבל מאוד אם מאבק האליפות היה נסגר כבר היום(או מחר, יותר נכון, אם...).

רחמים על טוני. והרגע שנצטרך לראות שוב את הפרצוף המגעיל של גרנט בפרמייר ליג, מתקרב מרגע לרגע. רבאק, לא רוצה לחזור לזה...אפילו אם זאת לא צ'לסי, זה עדיין בפרמייר ליג וזה מגעיל אותי.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את ה15 דקות האחרונות, וגם שליבפרול הייתה בפיגור זה היה לי כל כך ברור שהיא תנצח, הייתי בטוח בזה עד הרגע האחרון.

6. Red Left Winger Member

עכשיו אני מבין על איזה חיוך אריאל דיבר.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. George Best Member

what?

אבי שרון, צריך לשרוף אותך חי.
    מתקשר אלי אחרי הגול של ניוג'נט, אין מנחוס גדול מזה בכדורגל.

8. Red Left Winger Member

תראה את התגובה של SJGC ותבין.

9. Bill Shankly Member

שלא תבינו אותי לא נכון, אני מאוד שמח על הנצחון.. כל עוד ליברפול מנצחת לא מעניין אותי כלום אבל:
    יש מצב שג'יימס מכר את המשחק ? 2 גולים (קויט וטורס) נורא מוזרים...

10. אבו Member

עדכון: המשחק היה בפרטון פארק ידידי, לא וסרמיל.

11. Bill Shankly Member

אז ?

לא משנה בכל אופן ... פתאום נכזרתי שדיוויד ג'יימס תמיד היה אפס.
    אני לא ישכח את ההפסד ליונייטד באמצע שנות ה90 כאשר אנדי קול הבקיע כ"כ בקלות מולו.
    לבן-אדם יש חורים בידיים. זה לא צחוק.

12. George Best Member

את רוב הכדורים שאמורים להכניע שוער ג'יימס עוצר,
    את רוב הכדורים ששוער ברמה של מג'דל כרום היה לוקח, ג'יימס חוטף.
    אתם ראיתם פעם שוער שמנסה לעצור עם המרפק?

חלאה.

13. פול סקולס Member

"ואנחנו מקום ראשון!!!!!"

:aaagath:

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

המנטליות מתחילת העונה חזרה. פשוט יצאנו ווינרים במשחק הזה, וכמו שראשי הגדיר את המשחק הזה - פשוט שכונה. ודייויד ג'יימס החזיר לנו על כל הפאשלות בשנים בשער שלנו...
    אבל אני נהניתי. אני לוקח משחק כזה בכל יום על עוד 0-0 מחורבן. זה קצת אירוני שדווקא במשחק שעלינו עם 5 שחקני הגנה ספגנו 2 גולים אחרי המון זמן בלי לספוג יותר משער אחד, אבל כמו שאמרתי במחצית - אני דווקא אוהב את המערך הזה, ועם השחקנים הבכירים שלנו זה יכול לעבוד טוב ואפילו טוב מאוד. זה אחלה פתרון בשביל לתת גם לאגר וגם לסקרטל את המקום בהרכב, בלי לאבד את קראגר הפנטסטי.
    גם אהבתי את החילופים של בניטז היום, קויט התאים מאוד למצב שבו היינו ובעמדה של הקשר ההתקפי בצד ימין(לא בדיוק ווינגר) רואים פחות את חוסר הטכניקה שלו. אלונסו היה חייב להכנס עוד יותר מוקדם, וטורס גם כן.

ציונים:
    ריינה 4.5 - לדעתי היה לו חלק גדול מאוד בשני השערים. ניוג'נט בעט לא טוב ועם יותר עירנות ריינה היה יכול לשלוח את יד שמאל ולקחת את הכדור. בשער השני הוא היה מאוד לא מוכן והנגיחה של הריידארסון היה ממש לא טובה, עוד כדור שהוא היה צריך לקחת.
    ארבלואה 5 - לא תמך מספיק בהתקפה ולא היה מספיק טוב בהגנה.
    סקרטל 5.5 - סביר מינוס. הגול הגיע מהצד שלו אבל לא באשמתו הישירה. היה צריך לעלות יותר למעלה.
    קראגר 6 - עוגן נהדר. כמה נשמה הוא נותן.
    אגר 5.5 - גם בסדר אך לא יותר. ממנו אני מצפה שיעלה הרבה, הרבה יותר למעלה ממה שהוא עלה היום, בטח במערך הזה. צריך להשתמש ברגל שמאל הפנטסטית שלו.
    דוסנה 4.5 - השחקן הזה כל כך חסר מושג שזה כואב לראות אותו משחק כדורגל. שאינסואה יחזור כבר כי אני לא מסוגל לראות את השחקן הזה על מגרש כדורגל.
    מסצ'ראנו 6 - משחק טוב שלו, הגיחות שלו למעלה היו פשוט נהדרות והדאבל פאס בגול של אל ניניו היה טוב מאוד.
    אאורליו 5 - למרות הגול העילאי, לא נע בכלל במרכז המגרש והיה מאוד חלש. החזיר כל הזמן אחורה ולא עשה כמעט כלום.
    בניון 6.5 - היה טוב מאוד היום, עשה כמה דריבלים נהדרים כולל המהלך הנהדר בהחמצה של באבל, ובישל את הגול של טורס עם הרמה בדיוק לראש. נמצא בכושר טוב מאוד.
    באבל 4.5 - כרגיל הלך ראש בקיר כל המשחק, פשוט לא רואה בעיניים השחקן הזה. תוסיפו לזה את החמצת השנה, והנה לכם עוד משחק כושל של שחקן כושל.
    אנ'גוג 5 - ניסה אבל זה לא מספיק. רואים שיש לו פוטנציאל להיות חלוץ מטרה לא רע בכלל, הוא משחק טוב עם הגב לשער, אבל הוא מאוד חלש פיזית וזה משפיע על כל נגיעה שלו בכדור. צריך לעבוד על זה.

קויט 6.5 - היה באמת טוב היום. כדור רוחב מצוין לבאבל שכאמור החמיץ ברשלנות, כמה נגיעות יפות בכדור ועוד שער מזליקי כהרגלו. רק מחזק את הטענה שלי שווינגר הוא לא צריך להיות, ושעדיף אותו על הספסל כשחקן שמשנה משחקים.
    אלונסו 6 - סידר את המשחק נהדר, פשוט שחקן גדול העונה.
    טורס 7 - גאון, פשוט גאון, 3 נגיעות בכדור - אחת כדור גדול למסצ'ראנו שאיבד, השנייה כדור עומק פנטסטי לבניון שעם קצת פחות עוצמה גם היה מגיע, נגיעה שלישית גול נצחון. מ-ל-ך!

עכשיו רק שהפטישים יעשו את העבודה.

TOP OF THE LEAGUE

15. קינג לדלי Member

טוני אדאמס משחק שלם מנגב את האף.
    חזר לקוקאין הדונקי ?