המחזור ה-25 בפרמיירליג-גיגס מנצח את ווסטהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏6/2/09.

1. King Kenny Member

מערך הזוי בטירוף של בניטז, לא ידעתי איך לאכול את זה שאנחנו עלינו עם שלושה מגנים בקישור.
    כמה שלבניטז מגיע לקבל בראש על המערך הוא צריך גם לקבל מחמאות על החילופים שניצחו את המשחק. ריינה במשחק הכי גרוע שלו העונה, דוסנה ממשיך להיות הזוי ואאורליו הוא אאורליו, שחקן סביר עם אחלה בעיטות והרמות. הבעיטה של אאורליו בגול שלו פשוט מדהימה, כמובן שהגול הזה מוקדש לקראוצ'י שלא שכח מאיפה הוא בא לפומפי. משחק גדול של ג'יימס, שגם לא שכח איפה הוא בילה חלק נכבד מהקריירה שלו.
    בניון בפורמה מצוינת, נקווה שימשיך כך. באבל חייב ללמוד להרים את הראש, הוא פשוט לא מוסר.

יאללה, חוזרים לניצחונות של תחילת העונה.

2. Jack Wilshere Member

אבו,

אתה יודע שאני לא מחסידיו של אלמוניה, אבל אלמוניה הוא ברמה של ג'יימס? ג'יימס פשוט מזכיר לי את בוני גינצבורג או אם תרצה לירן שטראובר. אחד לאחד. שוער עם הרבה פוזה ודאווין, חסר שיקול-דעת, שלא נאמר טיפש, שוער שמסוגל להוציא כדור מדהים מהחיבורים, מצד אחד, אך סופג שערים שטותיים - מן הצד השני.

מנגד, אי-אפשר לומר שאלמוניה הוא שוער טיפש, נהפוך הוא. לאלמוניה דווקא יש שיקול-דעת בריא. היציאות שלו מתוזמנות היטב, לרוב לא תראה אותו חוטף גול שטותי. מה שכן, יש לו בעיית יסודות מסוימת. הוא מזנק לעיתים עם היד הלא נכונה (ע"ע - השער שהוא ספג העונה באיצטדיון האור ושער היתרון של מקפדן בסנט אנדרוז בעונה שעברה), מאגרף יותר מדי כדורים ולא תראה אותו, בדרך-כלל, מציל שער בטוח, מביא נקודות במו ידיו.

בשורה התחתונה, הוא אולי לא מסוגל להציל גולים בטוחים, אבל הוא לרוב שוער בטוח ושקט. עדיף עשרות מונים על-פני ג'ימס הליצן, לפחות לטעמי. ואחרי שאמרתי זאת... בטח מחר הוא יתפוס אוויר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/2/09
  3. בועז Member

בעיניי מנצ'סטר יונייטד ראויה לתואר יותר מכל קבוצה בליגה העונה, בעוד ליברפול נאבקת בציפורניים וכל ניצחון נראה כאילו הושג בדם יזע ודמעות, מנצ'סטר יונייטד עושה דברים כאלו בקלות(אפילו ניצחונות שלהם בדקות האחרונות נראים הרבה יותר נינוחים משל ליברפול).
    ושלא תבינו לא נכון, אני מת לראות מישהי מצליחה להאבק בהם(ואם אפשר אחת שהמנג'ר שלה לא עונה לשם בניטז), אבל המאבק של ליברפול לא נראה לי משכנע מספיק וצריך לומר את האמת.

4. cantona#7 Member

גנבים או לא,אי אפשר להתעלם מהמצב בטבלה,ובמספר הנקודות שנשארו בקופה .
    כמו כל אוהד יונייטד אני מחכה שהבועה שנקראת "ליברפול" תתפוצץ,אבל עד שזה יקרה
    צריך לקחת אותם בכל הרצינות שבעולם כיריבה לתואר האליפות .

5. THE STRETFORD END Member

אני לא חושב שליברפול העונה היא בועה,
    אני לא חושב שהיא מציגה כדורגל גדול,
    היו לה לא מעט איבודי נקודות העונה ובמיוחד במשחקי בית ובמשחקים שאתה מצפה מהם לנצח
    אבל מצד שני ראינו אותם מנצחים לא מעט עם גולים בדקות הסוף,בדקות קריטיות
    וזו עליית מדרגה לעומת עונות קודמות.
    אני חושב שהסגל שלהם דליל יותר ואיכותי פחות מיונייטד,
    ראינו את זה היום,אבל הם עדיין שם למעלה ובכדורגל לא מעט יש עניין של מומנטום
    וניצחון כמו נגד צ'לסי שהושג בשיניים בדקה ה 90,ניצחון ומהפך כמו היום נגד פורטסמות שהושג בשיניים ובדקה ה 90,זה יכול להקפיץ אותם קדימה לאחר תקופה לא טובה ומספר משחקים ואיבודי נקודות
    והדחה מהגביע האנגלי,זה מדאיג אותי יותר מהכל.

מה שמרגיע אותי זה שהכל תלוי ביונייטד.

דיוויד ג'יימס,אני כל-כך שונא את השוער הזה,תמיד שנאתי אותו,אף פעם לא החזקתי ממנו יותר מדי,
    היו לו עונות של שוער ליגה טוב אבל גם בהן הוא תמיד עשה שטויות,תמיד מאבד את הריכוז,
    תמיד חוטף גולים של שוער בילדים ג',כמו היום,
    בגלל זה הוא תמיד שיחק בקבוצות בינוניות וכשהגיע למועדון גדול כמו ליברפול הוא לא החזיק שם יותר מדי זמן,
    כשהיה שוער הנבחרת ביורו 2004 אמרתי לאיסטלנד ולדלי קינג שאיתו אנחנו לא יכולים לקחת שום טורניר,
    ניסתי לשכנע את עצמי שיהיה בסדר למרות שהוא היה בשער
    ואת השטויות שלו ראינו גם אז,כמו תמיד הוא מאכיל אותי מרורים גם בנבחרת,
    היום זה המשך ישיר לעונה גרועה שלו,
    אתה מצפה מהשחקן הכי בכיר בקבוצה שנלחמת על הישארות בליגה ובמיוחד שהוא שוער
    שיביא נקודות בזמנים קריטים,הוא עשה את ההיפך היום.

6. N-S-N-O Member

שבוע כחול לכולם =]
    עוד שבוע שנפתח לו בניצחון בניצוחו של ג'ו, היום ג'ו הוכיח כמה היה חסר לנו חלוץ במהלך כל התקופה מאז פציעתו של יאק.
    הציג יכולת נהדרת והיה מעורב בכל השערים, סחט פנדל וכבש את השניים האחרים, אפשר כבר להגיד שעוד רכש נהדר של מויס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עכשיו אני רוצה לפנות לכל החכמים שאומרים שאברטון משחקת רק על כדורים ארוכים, ואמרתי את זה כבר מספר פעמים, תסתכלו על המשחק שהיה היום כדוגמא ולא על משחקים שאנחנו נגד ליברפול, צ'לסי, יונייטד או ארסנל. הנעות כדור נהדרת, משחק אגפים מצויין. ברור שנגד קבוצות גדולות נשחק על כדורים ארוכים (למרות שלא יצא לי לראות את המשחק נגד יונייטד הבנתי שגם נגדם שיחקנו על הנעת כדור ולא על כדורים ארוכים), אבל כאשר אנחנו מתמודדים נגד קבוצות "נחותות" מאיתנו או ברמתנו אנחנו בהחלט משחקים כדורגל יפה.

בקשר למשחק של ליברפול היום, מחצית ראשונה משעממת בטירוף!!
    מחצית שנייה היה הרבה עניין ודרמה, ג'יימס פשוט שוער גרוע. מי מנסה להדוף כדור עם הכתף?!
    סך הכל משחק מעניין וצר לי על הניצחון של ליברפול, אבל גם זה קורה.

Everton, Everton, We're The Pride Of Merseyside, We're The Pride Of Merseyside.
    שבוע נהדר לכולם.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בהחלט ניצחון נהדר, רק חבל שלא היה מקום לשרוק לפנדל במקרה הראשון, ג'ו פשוט זרק את עצמו ...
    http://videos.sapo.pt/DtlkZGnLSIFQlvJgd7FB, יכול להיות שאני טועה, לא יודע, זה פשוט לא נראה לי פנדל.

אבל למה להתלונן כל עוד זו שריקה לטובת הקבוצה שלך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    השער השני שלנו והראשון של ג'ו בקבוצה פשוט מדהים, פיל נוויל, אם אינני טועה, נתן כדור עומק ארוך לעבר ג'ו,
    הברזילאי עשה הטעיה, סיבוב על המקום מול קייהיל, שחקנה של בולטון, והכניע את שוער בולטון. שער בניחוח ברזילאי :aaa031:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/2/09
  8. Bill Shankly Member

:aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl:

תגיד היית במקרה במוזיאון של אברטון ? (אם יש דבר כזה בכלל...)
    יש שם משהו לראות ? בטח יש לכם כ"כ הרבה גביעים שאתה פשוט לא יודע איפה להסתכל... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

תמשיך להנות מהנצחון המסכן שלכם בגביע ...

9. בועז Member

היום משחק ביתי מול הקבוצה הכי מפחידה בליגה. מפחיד לחשוב מה נאני ורונאלדו יכולים לעשות לניל באגף ימין. ההגנה שלהם מושלמת ואפילו עוד לא דיברתי על ברבאטוב,ועל החלוץ הכי מפחיד בליגה קרלוס טבז שיגיע כרגיל עם מוטיבציה גדולה.

בשנים עברו הוכחנו לעצמנו שכאנחנו חייבים נקודות , גם מנצ'סטר יונייטד היא קבוצה שניקח אותם ממנה.
    אני חושב על עונת ההישרדות ועל הדאבל שהשלמנו עליהם ויודע שזה הגיע רק ממקום של כוח רצון ואמונה, ולא היה שום קשר ליכולת.
    אני מאוד מקווה שהקבוצה תעלה היום עם אקסטרה מוטיבציה ועם רצון מיוחד לנצח, אבל גם תוצאת תיקו היא לא רעה.

10. Karel Poborsky Member

חמוד אל תגיד דברים בלי לדעת באמת ומבלי שיש לך מקור אמין לעובדות שכביכול אתה טוען שהן נכונות.
    אברטון זכתה ב-9 אליפויות ב-5 גביעים ובגביע מחזיקות אחד אי אפשר אומנם להשוות את כמות התארים הזו לזו של מנצ'סטר ליברפול או ארסנל אבל היא בהחלט עולה בהרבה על כמות התארים של צ'לסי ומאן-שיטי שהמסורת שלהם שזה עתה החלה בנוייה אך ורק על כמויות הדולרים השמנים מאשר על מסורת כלשהי מפעם.

11. _Rushie Member

זה מזכיר את התת-כותרת שהייתה לדיון של מנצ'סטר סיטי עד לא מזמן,"הגאווה של מנצ'סטר".
    ...

12. FC_Bayern Member

מישהו יודע אולי את מס' הערוץ ב-TVU PLAYER או ב-UU SEE של המשחק בין ארסנל לטוטנהאם?

13. Magpie22 Member

23. Carlo Cudicini

22. Vedran Corluka

20. Michael Dawson

39. Jonathan Woodgate

32. Benoit Assou-Ekotto

7. Aaron Lennon

8. Jermaine Jenas

12. Wilson Palacios

14. Luka Modric

9. Roman Pavlyuchenko

15. Robbie Keane

הרכב מעניין של טוטנהאם אך ישנם כאלה שיגידו גם הזוי.
    הארי כל משחק עושה שינויים קיצוניים בהרכב.

ג'נאס שלא מקבל קרדיט לאחרונה חוזר להרכב.
    רובי קין רק חזר וכבר פותח.
    הרכב התקפי מאוד של רדנאפ.

מהצד השני ונגר בשונה מהארי לא מבצע את אותה הטעות ומשאיר את ארשבין על הספסל.

1. Manuel Almunia

3. Bacary Sagna

5. Kolo Toure

10. William Gallas

22. Gael Clichy

27. Emmanuel Eboue

17. Alexandre Song Billong

15. Neves Denilson

8. Samir Nasri

25. Emmanuel Adebayor

11. Robin Van Persie

14. samoel Member