אייר התראיין אחרי המסיבת עיתונאים של קלופ אתמול בניסיון לשפוך קצת אור על הנושא. לטענתו המחיר הגבוהה ביותר נשאר 59 פאונד לכרטיס, למעט 200 כרטיסים בלבד ל 6 משחקי קטגוריה A אשר יעלו 77 פאונד. ה 200 כרטיסים האלה הם למושבים הטובים ביותר ביציע החדש. הוא טוען שארגוני האוהדים סתם הוציאו מפרופורציה את כל העניין. לא שאני מתמצא יותר מדי בעלויות הכרטיסים בליגה האנגלית אבל אני מניח שזה לא סכומים חריגים לא?
אני מניח שחלק מהרעש של האוהדים זה כי ההודעה על זה יצאה ביום האחרון של חלון ההעברות, חלון בו הקבוצה לא התחזקה בכלל. בנוסף באתר של FSG (הבעלים) עלה סלוגן שאומר "הופכים את האוהדים לצרכנים" והשילוב בין כל הדברים האלה לא נראה טוב...
הכדורגל מזמן כבר לא שייך לאוהדים. פעם הכדורגל היה ספורט לפשוטי העם והיום? לעשירים. לא מבין איך לא כל מחנות האוהדים מתאחדים ומתחילים ביחד להילחם בתופעה. לא יכול להיות שזה המחירים לכרטיס משחק\מנוי הרווחים פשוט לא נתפסים. כמובן שיש קבוצה כמו ארסנל שהמחירים שם הכי גבוהים באירופה ואפילו אין תמורה לזה כי הקבוצה אפילו לא משקיעה חלק נכבד מהכסף בקבוצה עצמה(רכש, צוות מקצועי וכדומה) אז אני לא מבין איך האוהדים ממשיכים להישאר אדישים למצב.
בולשיט. http://ndonline.com.br/uploads/global/materias/2015/01/28-01-2015-03-01-04-gabriel-paulista-chega-ao-arsenal-dizendo-que-vai-realizar-um-sonho.Xxx
היציאות של לסטר מההגנה זה רמה בפני עצמה בליגה הזאת. אם לא אוטמנדי שודחף פעמיים את הרגל טוב זה 3-0 עוד לפני שאגוורו מקבל כדור אחד לרגל במחצית הזאת. אין לי מושג מה פלגריני מנסה להשיג עם דלף בכנפיים במקום לשחק עם איהנצ'ו.
השער השני היה עניין של זמן, הרבה יותר 'באוויר' מאשר שער שיוויון שקרי של סיטי או משהו כזה. לא מבין את האדישות והנרפות של סיטי. אפשר לקבל גול מוקדם במצב נייח, זה קורה, ויכול להיות שגם בלם אחר שהוא לא כושל כמו דמיקליס - היה נכשל בסגירה - אבל המשחק שלה פשוט קטסטרופה גם אם היו כמה כניסות מקריות לרחבה וניסיונות של סילבה למסור או אגווארו לבעוט(וסטרלינג למשל נוראי) מגיע ללסטר, קשה שלא לפרגן לה. המשחק עוד לא גמור וגם לא העונה הזו, אבל פשוט להסיר בפניהם את הכובע.