תהרגו אותי איך רודג׳רס מעדיף לעלות אמבה בהרכב לפני ריקרדו פריירה. כאילו יש מצב שהוא יעלה מחזור הבא את ג׳וני אוונס מגן ימני(בכל זאת שיחק שם איזה פעם וחצי לפני 15 שנה בהשאלה) לפני פריירה. וג׳וטה צריך שני מצבים ל2 שערים.
אמנם לסטר השנה היא לא ממש מדד אבל בטח לא רק על סמך המשחק הזה: אני חושב שאם נסתכל על היכולת נטו (לא על עומק הסגל, סיכויים לאליפות וכן הלאה כי גם אם ליברפול תנצח את המשחק החסר ותצמצם לשש זה משמעותי), וברור שלמנצ'סטר סיטי היה רצף ניצחונות יוצא מן הכלל ומשחקים שניצחה בסטייל - הכדורגל של ליברפול (שהוא כדורגל שונה קצת) - לא נופל בהרבה. תענוג לראות את ליברפול משחקת. המגנים מוסרים זה לזה על 50 מטר, המהירות, הטירוף אחרי איבוד הכדור. יודעת להחזיק בכדור וגם 'להתפרץ'. היא מייצרת כל כך הרבה מצבים בכל משחק. יסלח לי ז'וטה שדחף שם שפיץ גדול, מאטיפ שבישל לו בסטייל, דיאס שמלהטט קצת - המהלך של המשחק זה סלאח. חצי שנייה, מילימטר פנוי לבעיטה ומסובב לחיבור - כמה חבל שזה לא נכנס. מספר הנקודות שליברפול השיגה עד עתה מספיק לה כדי להיות בשוויון עם ריאל מדריד בספרד ואינטר באיטליה אחרי 23 מחזורים - בפסגה, הפרש השערים שלה עדיף.
עצוב לראות מה נהיה מפירמינו. אבל כמו מינאמינו - אסור לו לראות דשא. טיאגו ופאביניו התחילו חלש אבל אחרי חצי שעה השתלטו לגמרי על האמצע. ג'וטה ממשיך להיות רוצח. דיאז נראה טוב. משחק מהר, מאיים על השער, נכנס למאבקים פיזיים. חבל שלא הבקיע אבל הופעה מבטיחה.