@uri אפשר להגיד שדה ברזי עבר היום את האודישן של הבמאי דה לאורנטיס לא? עריכה:גאטוזו כמו גאטוזו מוריד לי אגרוף ומבהיר שהוא עדיין כאן.
ורק דיברנו ומהצד השני פנדל הזוי לסאסוולו. אני לא יודע אם זה יותר אשמת השופטים או אשמת החוקה, כי אני רואה את זה גם בליגות אחרות.
משחק מפגר (ומהנה). —- יאללה, למנה העיקרית: Fiorentina: Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Martinez Quarta; Venuti, Amrabat, Pulgar, Castrovilli, Igor; Ribery, Vlahovic Roma: Pau Lopez; Mancini, Cristante, Kumbulla; Bruno Peres, Veretout, Diawara, Spinazzola; Pellegrini, Mkhitaryan; Borja Mayoral
היה פעם סרט עם וויל סמית' וג'ין הקמן, שהוא אומר לו ''או שאתה ממש חכם, או שאתה ממש מטומטם'' - זה בדיוק מה שקורה פה עם פונסקה ופאו לופז.
יוריץ׳ בהחלט. מיכאלוביץ׳? כן אחלה גבר וסיפור מרגש עם הסרטן. בתור מאמן הוא לא שווה יותר מבולוניה. אגב בהצלחה לו ולזלאטן הערב בסן רמו.
לדעתי לנאפולי זה או יוריץ' או איטליאנו. לדה זרבי יש וייב של רומא, אבל לטובתו עדיף שישאר בסאסואולו עוד שנה שנתיים וינסה להביא אותם לאירופה. לפאו יש סדרת משחקים טובה והבחירה בו טרוויאלית, אבל מילאן זה משחק שהוא יותר מישמח לשכוח.