פשוט עצוב לי על הירידה ביכולת של מורייו. נראה כאילו מיראנדה צריך לעשות עבודה של שניים, הקולומביאני איבד את כל הביטחון ונראה כמו בלם ברמה של מכבי ת״א ולא אינטר. מקווה שיחזור לעצמו בקרוב. @DRORIKO למקום החמישי (ויותר ממנו) הגענו עם אדם לייאיץ׳ ויובטיץ׳ ולא עם ביאביאני. אינטר בנויה במשחק הזה על עקיצות ולא על אשכרה לנסות ולהכתיב את הקצב.
כשאני רואה את ראנוקיה אני באמת תוהה איך אינטר הגיעה למצב שהגיעה בשנים האחרונות. סתם. איקארדי צריך להתחיל להסתכל על קלטות של דייגו מיליטו ולראות איך איל פרינצ׳יפה היה משחק רחוק מהשער. ברגע שהוא ילמד את זה, הוא יהיה חלוץ יוצא דופן.
מהכמה משחקים של סמפ מה שהתרשמתי שיש לה יכולת של אמצע טבלה אבל מנטליות של יורדת. הולך להיות מעניין בתחתית.
די מדהים ואולי קצת מחדל שאף קבוצה אנגלית לא לקחה את ראנוקיה באיזה עשרים מיליון דולר. מחדל של אינטר כמובן.
זו התעקשות לגיטימית ודי שכיחה בסך הכל. ההייפ סביבו אחרי העונה ההיא היה הרבה יותר גבוה והתחושה הייתה שמבין שניהם הוא הדבר האמיתי ו"היורש" של מישזהלאיהיה. גם אחרי זה בג'נואה הוא היה סבבה ואפילו בתחילת הדרך באינטר. עצוב לראות מה נהיה ממנו אבל הוא עוד מספיק צעיר בשביל לתת כמה עונות ברמה גבוהה ומגיע לו כל הכבוד על זה שבחר לנסות להשתקם באיטליה ולא קפץ על הכסף של נוריץ'. וכן, המצב של סאמפ בטבלה ממשיך להדאיג. שבוע הבא משחק עונה מול פרוזינונה בבית וישר אחרי זה ורונה בחוץ.
לפעמים אני תוהה מה היה קורה לו הם היו מתחלפים. מה היה קורה אם בונוצ'י היה חוזר לאינטר וראנוקיה היה הולך להשתלמות אצל בופון וקייליני (ואחר כך ברצאלי). בונוצ'י היה נראה כמו שהוא נראה היום? הוא באמת היה גומר בתור פלוס-מינוס בלם טופ 5 בעולם ואולי הטוב בנישה שלו? ראנוקיה היה נראה אולי פחות מפוזר מאשר הגרסה האולטרה מבולבלת ואבודה שלו כיום?