https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51830226_10157633815082573_5172215714827730944_n.Xxx?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.ftlv6-1.fna&oh=c7c7488cfbd968bf4dc3c43a7dd3c8e2&oe=5CFEA532 ההרכב הכי טוב שאפשר להעלות בהתחשב בפציעות, מאמין שטרנט לא כשיר ל-90 דקות. מיותר לציין שזה מאסט ווין אולי הכי גדול העונה, קל וחומר כשאנחנו מגיעים מהמקום השני וכשהסקאמס על סטרואידים מחכים מעבר לפינה.
הספסל שלנו... איזה מביך. אני באמת חושב שחובה להחזיר את ווילסון מההשאלה, במצב הנוכחי הוא בקלות מחליף ראשון להתקפה. אפילו את קנט הייתי שוקל להחזיר כבר בשלב הזה. אין פה אף אחד שמסוגל אפילו לרוץ ספרינט לכדור עומק, שלא לדבר על לנסות לעבור מישהו ב1 על 1.
אפשר להחזיר שחקן מהשאלה אחרי שנגמר החלון? ווילסון נראה הרבה יותר טוב מכל שחקן על הספסל הזה, ולמען האמת בכושר הנוכחי של השלישייה יש לו גם מקום בהרכב. היה נחמד אם היינו רואים אותו ב-OT מחזור הבא, הילד מרגיש שם בבית.
בורנמות' עולה נכון עם קישור מעובה שיעזור לכסות על ההגנה ובורוץ' וגם פרייזר על מילנר (באמת שאני כנראה הייתי עולה עם קמאצ'ו במקום) ועם אייב וקינג למתפרצות. בואו נקווה שהשלישיה ההתקפית תבוא במוד היום ושקייטה לא ישחק בשמאל.
לי זה הזכיר דווקא את זה: מחצית שנייה קלה בהרבה ממה שחשבתי, כאילו כל האנרגיה והיוזמה ההתקפית של פולהאם נגמרו בהפסקה. ועדיין לוקאקו וסאנצ'ז לא מפספסים הזדמנות להוכיח שהם לא ברמה.
זה נכון שהספסל חלש, אבל זו בעיה מאוד קטנה כרגע. כל עוד ב-11 יש לך שחקנים שאמורים להיות שחקני על ונראים רע מאוד, אתה תהיה בבעיה. כן, זה מעפן לגמרי שאנחנו נעלה את אוריגי כחילוף התקפי, אבל יותר מדאיג אותי כרגע שהוא מחליף את פירמינו ואנחנו אשכרה משתפרים מזה. כנ״ל קייטה.
הבעיה היא שאתה לא יכול לתת לכוכבים לנוח או להחליף אותם גם אם לא משחקים טוב. אחד משחקני העל לא בכושר? זה מה יש. אי אפשר להכניס שחקן טוב אחר במקומם. עזוב שחקן על אלא שחקן טוב.
לא אופסייד לדעתי: לפחות בזוית הזו בעייתי לקבוע כי הוא קרוב יותר למצלמה. בכל מקרה בלי var אני לא מצפה מאף עין אנושית לקלוט אופסייד גבולי כזה בלייב.
כותרת שגויה בעיני שמתארת דעה בלי היגיון בריא. במידה וליברפול תנצח במחזור ה-26 מה זה יוכיח ? שהיא לא נכנעת ללחץ ? במידה וליברפול תנצח את כל המשחקים עד סיום העונה למעט הפסד במחזור האחרון, הפסד שימנע אליפות, מה זה אומר ? שליברפול נכנעה ללחץ וככה יישכחו את כל מה שנעשה במהלך העונה ? לא קונה את כל התיאורים הפסיכולוגיים האלה של dna של מועדון, לוזרים, כניעה ללחץ, ״שחקני בית״, חיבור הסגל, סגל צעיר ועוד... איכות לפני הכל, ההשפעה הפסיכולוגית הזאת עם השפעה מינימלית, בפועל איכות ההרכב/סגל/מאמן משפיעה על הכל, לא חסרים מקרים שכסף לדוגמא כיסה על התנהלות לא מספיקה טובה של מועדון.