ההופעה של סיטי עד עכשיו מזכירה קצת את המשחקים שלהם מול באיירן, ברצלונה, ריאל.. התבטלות וחוסר מושג מה לעשות כשהכדור אצל היריבה. טוטנהאם לא מספיק איכותית בשליש האחרון כדי לכבוש אז היא קיבלה פנדל כפרס על משחק מעולה בשני השלישים האחרים. למרות שאני לא בטוח שהוא לא מוצדק.
לא שזה באמת מזיז להם כן, אבל בסיטי יכולים להצטער על הכסף שבזבזו על בוני. מסתבר שממש בחינם ומתחת לאף יש להם שחקן אפילו טוב יותר או לכל הפחות שיכול לספק את אותה תרומה.
סגל שבע שמיצה את עצמו. רק חולשה גדולה של הגדולות מחזיקה אותם באיזור. אני לא אתפלא אם דינמו תעיף אותם. מי שמחפש הפתעה בשמינית אז אני מהמר ששם(וכן אני משוחד פה גם כפליים).
נצטרך לראות איך הם מגיבים להיותם פייבוריטים. מי יודע, אולי הלוזריות רבת השנים שלהם תעשה את דרכה חזרה (ואולי לא. אל תראו את התגובה הזאת כזלזול בהם או משהו, ההפך. בעונה הזאת, מקרה שכזה יהיה המקרה המפתיע).
כן מאמינים או לא מאמינים. ב-5 למרץ טוטנהאם תארח את ארסנל, אולי לדרבי הכי חשוב בין השתיים שאני זוכר כאוהד.
אין לי מה לזלזל במשחקים של יונייטד נגד ארסנל שהיא הקבוצה היותר איכותית כבר 3 שנים והאמת הרבה אוהדי יונייטד הגיעו לשלב בו הם מקבלים ניצחון או הפסד כבר באותה צורה, אלא אם זה משחק נגד ליברפול. אני פשוט לא מאמין ביכולת של ארסנל לקחת אליפות. אתם יכולים להסביר פי אלף טוב ממני למה. כמה שמנסים לחפש בכוח כרגע היא לא הוכיחה משהו חדש בפן המנטלי לאורך העונה הזו. יש כמה אנשים בכדורגל שהפתגם "כלב זקן לא ילמד טריקים חדשים" הוא עליהם וונגר אחד מהם.