יונייטד טיפוסית של משחקי החוץ. דווקא אנחנו נראים מסוכנים בהתקפה, אבל ההגנה כרגיל מחוררת וכמו מול בלקפול, סופגים פעמיים מכדור גובה. כאילו השער המוקדם אמר לנו: אין בעיה, נבקיע מתי שאנחנו רוצים, המשחק שלנו, יהיה בסדר. כדי שמשחק יהיה קל צריך להפוך אותו לכזה. ואנחנו, כרגיל, הפכנו אותו לקשה. אפשר לנצח בו, כמובן, אבל לא בלי יותר פוקוס.
אני סבור שכן. גם במשחקים שריו ו-וידיץ' שיחקו ביחד לא נראינו כמו מגדל של יציבות. וילה או ווסט ברומיץ', למשל.
קצת צעקות בחד ההלבשה, צ'יצ'אריטו קטן מהצד והניצחון שלכם. לא משהו שאנחנו לא רגילים אליו. אה, כן, ואולי קצת עזרה מידידי פרגוסון, השופטים.
דיאבי היה טוב היום, מספיק עם האחרטות. התחיל את שני השערים הראשונים ועובדה שכשהוא שיחק, ניוקאסל לא הגיע למצבים בכלל. כל הלחץ החל כשהוא קיבל אדום, והתקשנו לשמור על הכדור. לדיאבי היה משחק טוב וקשה לי להאשים אותו באדום, שחקן שעבר פציעה קשה, כבר בהחלט הגיוני שיתעצבן מתיקול כזה שאין לי מושג איך בארטון לא קיבל על זה צהוב, זה פשוט היה התנקשות התיקול הזה.
אבו, (כתגובה להודעה מסוף העמוד הקודם) הוא לא חנק אותו בוא לא ניסחף, לא היה איום על חייו של הפולני, אבל הוא עשה משהו שלא מתאים למגרש הכדורגל. זה יכל לעזור לארסנל אולי לנצח בכל זאת המשחק, אם נולאן היה מורחק, אבל בכל זאת בוא נגיד שזאת לא הבעיה של ארסנל.
אוואנס זוועתי ואין כאן חדש.אבל הבעיה היא בקישור .מרכז המגרש נכבש טוטאלית ע"י וולבס מול קאריק ופלאץ' החלשים.ברבה נאני ורוני נשארים למעלה ולא עושים הגנה.כשאתה בנחיתות 5 מול 2 ההגנה שלך הכי טובה בעולם אוכלת חצץ אינסופי.ואז עושים טעויות שמובילות לשערים. השינוי חייב לבוא באמצע.סקולסי במקום קאריק ולצופף ת'שורות מקווה שמייבש השיער עובד בוולטאז' של זאבים.
לאחר המשחק שלנו אני שוב שואל את עצמי, החוק של כניסה מוקדמת לרחבה בפנדל ובעיטה חוזרת בעקבותיו - זה הכרחי? אם הפנדל הובקע, למה צריך לבעוט שוב? אני מבין כשמדובר בכדור שהוחמץ, אבל אם כבר הפנדל הובקע זה באמת משנה אם מישהו נכנס קודם לרחבה? ממילא הפנדל הובקע ולכן ה"מסתננים" ם לא רלוונטיים...
על מה 5 דקות? מישהו יכול להסביר לי על מה 5 דקות? נגמר. ארסנל זה הסיפור הכי עצוב כאן, הפאשלה רק גדלה עכשיו, יכלו לצמק את הפער לנקודה.
YES! הגיע הזמן לראות את יונייטד מפסידים. איזה כייף לראות את האף האדום יורד ככה מהדשא. איך גיגס לא קיבל אדום? בושה.