המחזור ה-26 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏8/2/13.

1. שםמשתמש Member

טופימן, לא נראה לך שאתה "קצת" מגזים כאן?

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הייתי עדין מדי.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזמן שרענון הוא תמיד דבר טוב, לא צריך לקחת לקיצוניות רבה מדי את חוסר היכולת לכאורה של שחקנים לתפקד היטב בשני משחקים תוך שלושה ימים. רפאל לא שיחק באמצע השבוע במשחקים הבינלאומיים. יש לו עכשיו 72 שעות להתאושש מהמשחק היום. בשביל מה נשמור ביום רביעי את המגן הימני הכי טוב שלנו, בשביל משחק הגביע נגד רדינג בשני? יהיה בסדר. במדריד צריך פשוט להעלות את ההרכב הטוב והנכון ביותר, בלי קשר לשאלה מי שיחק היום.

אגב, פרגי אמר אחרי המשחק שהוא התכוון לבצע יותר שינויים בהרכב היום ושינה את דעתו אחרי ההפסד של סיטי אתמול כי זו הזדמנות גדולה. הופעה טובה מאוד, לפרקים כדורגל טוב, לפרקים פחות, אבל שיחקנו עם הריכוז שאיתו אנחנו מגיעים למשחקים הגדולים, היתה המון הקרבה, וזה התבטא. אחרי כמה מהחגיגות של אברטון נגדנו עם שלישיות וגם רביעייה, דה חאה היה כמעט מחוסר עבודה.

4. N-S-N-O Member

סיכום המשחק:
    שימות הייטינחה! שיקבל סרטן בראש!

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שאכפת לי מהייטינחה, אבל אפשר להימנע מאיזכורי הסרטן האלה? זה לא תורם דבר מלבד להוציא אתכם מטומטמים. תודה.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מי שמך לשופט? אל תתערב.

7. N-S-N-O Member

ממש לא מעניין אותי מה אתה חושב עליי.....
    וכן, הייטינחה צריך למות, היום, אם אפשר ממספר גידולים ממאירים ופיגוע ביחד מה טוב!

8. Pipe Member

אתם חולי נפש.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מעולם לא טענתי לשפיות יתר, יש לך ביקורת נוספת עלינו?

10. nwish Member

היות והשפה הזו מפריעה למספר אנשים כאן, עשו טובה לרובנו ותצנזרו את עצמכם. אני שונא את ולנסיה וצ'יצ'אריטו, ועדיין, אני שם הכל בפרספקטיבה.

(במידה ואתם בני 14-16, אל תתייחסו להערה שלי, אתם בגיל הנכון בשביל לכתוב דברים כאלו).

11. N-S-N-O Member

ולנסיה וצ'צ'ריטו הם לא גייס חמישי בתוך הקבוצה שלך.
    איך שהוא עלה ויתרתי על לראות את המשחק, שחקן שלוקח לי את ההנאה מהכדורגל וגורם לי לוותר על הקבוצה שלי, דינו כדין אייכמן.
    אני מצטער אם השפה הזאת בוטה אולי לכמה אנשים פה, ואתה לא תשמע אותי מתבטא ככה בדרך כלל, אבל מקרים קיצוניים דורשות תגובות קיצוניות.
    אני מצטער אם מישהו נפגע, המטרה הייתה רק שהייטינחה יפגע(וקשה אם אפשר). המשך ערב נעים.

12. פול סקולס Member

אני לא נפגע, אבל אני חושב שאין לזה מקום. אפשר לכתוב את זה כסטטוס בפייסבוק אם אתה ממש צריך פורקן לתחושות האלו.

מנסים לשמור כאן על רמה.

אני זוכר בזמנו כשרונאלדו עיצבן אותי עם הצלילות שהיה עושה בזמנו ביונייטד, הייתי מתייחס אליו בתור 'הפורטוגלי ה!@$#%#@$%' או משהו כזה.
    נראה לי סביר יותר מלאחל לו גורל דומה לזה של אייכמן.

13. eastlands Member

שנים לא כתבתי פה, קראתי פה את תגובות אוהדי אברטון, ראיתי את המשחק ולדעתי יאלוביץ במקום אנצבה והמחצית הזאת מסתיימת בצורה אחרת לגמרי, המחצית הראשונה היתה די חד צדדית עד כמה שזה נשמע מוזר, עם הגול השני יש הסכמה שהוא נכבש בדקות אברטוניות, בגדול מאוד נהנתי מהקישור שלכם שנתן את הטון, מירלס היה בדקות מעולות וחבל באמת שלא תורגם לגולים
    ועדיין אתם יכולים להתעודד אחלה קבוצה יש באברטון

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אתם עוקבים אחרי אברטון מדי שבוע? אני בטוח שלא ואני בהחלט מבין אתכם, גם אני לא הייתי עוקב אחרי הקבוצה הזו אילולא הייתי אוהד אותה. הטעויות שלו במשחק היום הן רק חרוז אחד בשרשרת טעויות שחוזרות על עצמן בכל משחק בו הוא שותף. מויס מאמן גדול, הרוויח את כל הסופרלטיבים בזכות, אבל גם למאמנים גדולים יש נקודות שפל, זוהי נקודת השפל העיקרית שלו. כולי תקווה שאחרי השפל תבוא הגאות וה**** הזה יסיים את דרכו בקבוצה ויפה עונה אחת קודם.

15. פול סקולס Member

זה רק אני או שהקישור של אברטון 'נתן את הטון' אולי למשך איזה שלושים דקות? פרק זמן לא מבוטל אמנם, אבל גם זה מול קלברלי וג'ונס שהוא בכלל שחקן הגנה להזכירך.

אם כבר תכתוב את התגובה הזאת על המחזור הראשון של השנה עת ביקרנו בגודיסון פארק. מתאים לשם הרבה יותר.

ברוך שובך והלוואי ותמשיכו ככה...