המחזור ה-26 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏11/2/22.

1. AE94 Member

איזה דרך מקצועית הייתה לסיטי ב 2014/2015 ו 2015/2016 תחת פלגריני? גם ב 2013/2014 שהם לקחו הליגה הייתה חלשה מאוד. עד שגווארדיולה הגיע סיטי התנהלו כמו פריז סן זרמן של היום

2. alexshw Member

בסדר לתרץ הצלחה אתה יכול תמיד. לא יודע איזה ליגה חלשה במיוחד הייתה אז.
    הם הלכו בקו ברור של סגנון התקפי וכמובן פפ שכלל את זה. הם סימנו את פפ הרבה לפני המינוי והכשירו את הקרקע. שוב אין דבר כזה אפס טעויות, אבל היה ברור בהחלטות שלהם שיש פילוסופיה וקו.
    יונייטד מ - 2008 כבר נמצאת בנסיגה, 5 שנים פרגי הסתיר את זה פשוט.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם בוכום*

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  4. AE94 Member

אברטון המזעזעת מובילה 2-0 על לידס. ביילסה זה עוד אחד מז'אנר הפילוסופים המהוללים, וה"אבות הרוחניים" כמו ראגניק, שבפועל כל שבוע פותחים לקבוצות שלו את התחת בהגנה באופן משפיל. מדהים איך אין לו מושג בסיסי בלהעמיד הגנה על המגרש

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קשור איך סיטי נראו עם בגיריסטיין לפני גוארדיולה?
    נראה לך שלהגעה של גוארדיולה עצמו לסיטי אין קשר לביגריסטיין?

אתה יכול לטעון שהם מאמנים שיכולים לעשות הכל לבד, אבל גם הם בעצמם וגם כל הסביבה שלהם מעידה אחרת. מועדון כדורגל צריך אנשי מקצוע ברמה גבוהה לכל אורך המועדון בשביל להצליח.

נכון שהמאמנים הם החשובים ביותר אבל זה לא אומר שלשאר אין שום משמעות, זאת דרך מאוד תמוהה להסתכל על זה.

6. AE94 Member

אני לא מתרץ הצלחה, באותם עונות האנגליות לא עברו שמינית גמר, גג רבע גמר בצ'מפיונס. עד 2016 סיטי הייתה כישלון מוחלט ביחס לכמויות הכסף שזרקו שם. רק שגווארדיולה הגיע הם הפכו למועדון טופ עולמי

7. alexshw Member

אני לא חושב שאתה רואה את כל התמונה ולא מבין איך הכדורגל עובד. לכן אני לא כל כך מבין מה טענותיך לגלייזרים.
    הם גם כאלה.

8. AE94 Member

קלופ גם החמיא לקאריוס ,לוברן וכל הליצנים ששיחקו אצלו וזרק אותם כשיכל. לא מתרשם מדברים שאומרים בתקשורת. המאמנים האלה בפועל בכל קבוצה באופן סדרתי שהם הגיעו אליה הם הצליחו באופן סדרתי ושיפרו את הקבוצה מאיך שהיא הייתה לפני זה - פפ בברצלונה, באיירן וסיטי, קלופ בדורטמונד וליברפול, קונטה ביובנטוס,צ'לסי, נבחרת איטליה ואינטר. רוב הקבוצות האלו היו רקובות לפני שהם הגיעו והם שינו את המצב בכוחות עצמם. ושאתה רואה את זה באופן סדרתי במועדונים שונים, אתה מבין שזה יותר גדול ממנהל מקצועי כזה או אחר

9. AE94 Member

דבר ראשון אני לא אוהד יונייטד. אני מדבר על כדורגל באופן כללי. הטענה שלי כלפי מי שלוקח את ההחלטות ביונייטד וכבר 9 שנים לא יודע למנות מאמן נורמלי, אלא הולך אחרי מאמני עבר, וכל מיני גונבי דעת

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין איך ביילסה מתעקש על דניאל ג'יימס כחלוץ במקום גלהרט שהיה לו הזדנות לפרוץ העונה אחרי הפציעה של באמפורד. כאילו כדי להצדיק החתמה גרועה בכוח. ואפרופו החתמות, אני חושב שכל השחקנים שהם הביאו שם מלבד ראפיניה לא מתאימים לרמה של הפרמיירליג. נכון, כל צורת הפריסה ההגנתית של לידס היא מגוחכת - והייתה כזו גם בעונה שעברה - אבל יש שם כל-כך הרבה טעויות פרסונליות בסיסיות.

11. alexshw Member

סליחה משום מה חשבתי שאתה אוהד יונייטד.
    אני 18 שנה אהדתי תחת משטר פרגי וקראתי את הביוגרפיות ועוד ספרים ואני מחובר למה שקורה בקבוצות הגדולות באנגליה.
    שוב הבעיה במועדון מערכתית קודם כל והיום במציאות הקיימת ביונייטד לא יצליח אף מאמן מבלי לשתבנה מערכת מקצועית.

הציפיה למושיע מגוחכת ולא נכונה. כדורגל מודרני מורכב מדי בשביל מודלים של פרגי.
    לכן גם אתה רואה את כל משרתיו או שחקניו לשעבר נכשלים בכל מקום ואתה גם רואה איזו הרסנית נוכחותו של הסר במועדון שמשמש כליצן חצר של הגלייזרים ולחלוטין תרם רבות למצב הקיים.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

12. AE94 Member

אבל סיפרו לנו שביילסה הוא האב הרוחני של פפ, איך יכול להיות שהוא בפועל מתגלה כמאמן סופר כושל גם בהחתמת שחקנים וגם בהעמדה של קבוצה על המגרש

13. k_700 Member

התשובה שיענו לך ביורקשייר-
    https://pbs.twimg.com/media/FLPonzyUUAIFqqL?format=Xxx&name=medium

שמחנו לעזור.

14. DRORIKO Member

עוד לפני שהם הביאו את גווארדיולה הם הביאו את החבר'ה של בארסה שינהלו את המועדון בצד המקצועי שלו, כי להבדיל מהשייחים של פסז' השייחים של סיטי באמת לוקחים את המועדון שלהם ברצינות ולא רק כמשהו שפותח דלתות באירופה. לכן בעוד שבפסז' סתם מביאים שמות גדולים כדי ליצור עוד באזז למועדון, בסיטי מביאים את מי שצריך.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

וגם את מי שלא צריך ובהרבה כסף.
    בוא לא נעשה מסיטי עכשיו איזה מופת ניהולי.
    היה לו שם את דה בריינה(שהביאו בהרבה מאוד כסף), קנו את דיאז(שעוד לפני המעבר מי שהכיר הבין שמדובר בבלם השני הכי מרשים באירופה) ב76 מליון פאונד, את ווקר במלא כסף, את סטונס במלא כסף, את השוער הכי טוב בפורטוגל במלא כסף, את נתן אקה להיות בלם 18 בסגל במלא כסף, את הקשר האחורי של אתלטיקו מדריד במלא כסף, את מאחרז במלא כסף, את השחקן השני הכי טוב ממונאקו בהרבה כסף, את גריליש כשיש רק 18 קשרים התקפיים בסגל ב115 מליון פאונד.*

בסיכומו של עניין עם כל המופת הניהולי הזה יש רק עוד קבוצה אחת בעולם שהוציאה סכומים שמתקרבים למה שהמתקתקים מברצלונה הוציאו בתקופה ההיא.

*סיננתי מהדיון כל מיני אליקים מאנגלות ב42 מליון פאונד(כקישוט בסגל) ובלמים כמו אוטאמנדי ב35 מליון פאונד.

modric19 אוהב/ת את זה.