המחזור ה-26 בפרמייר ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Arsenal fan, ‏10/2/06.

1. city Member

לפי השדרים האנגלים הפציעה של קול רצינית והיא יכולה להשבית אותו לשלושה חודשים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    אבל מצד שני, יש את סאמרז! הוא הולך להיות חלוץ ענק, אני בטוח בזה. שליטה בשתי הרגליים, משחק ראש, מהירות, גובה, כל מה שמחפשים מחלוץ. הוא מזכיר לי את זלאטן איברהימוביץ', אבל עוד מוקדם כדי להשוות.

בקשר למשחק, הניצחון חשוב אבל חבל על הגול השני שספגנו שגרם לי ל-30 דקות מיותרות של לחץ, גם הגול הראשון הוא בגלל טעות של ואסל ששכח שהוא צריך לסגור את האגף והשאיר אותו פרוץ. עוד משחק נהדר של בארטון וגם גול ענק, יאללה בארטון תחתום כבר על החוזה החדש, עוד כמה שנים אתה וגיורגיוס תגדלו ואנחנו נחזור למקומנו הראוי בצמרת!
    ואני חייב גם לציין את דיוויד ג'יימס, שהיה פשוט מצוין היום ובעצם בכל שתי העונות האחרונות. גם סומייל הפתיע אותי ושיחק לא רע בצד שמאל. ריצ'רדס עשה טעות בגול השני ולא סגר את בנט אבל בכל זאת הייתה לו הופעת בכורה סבירה בהרכב, עוד ילד עם עתיד.

2. Gooner Member

נגמרה העונה או משהו כזה?

3. קינג לדלי Member

גונר צודק.
    הצרפתים נתנו משחק גדול אתמול והגיע להם לנצח. הם עדיין יותר טובים בהרבה ובסופו של דבר המאבק שלנו על המקום החמישי יהיה מול בולטון לדעתי.

4. eastlands Member

משחק ענק באיסטלאנדס !!!
    כולם בסיטי היו טובים ,ריירה שיחק קיצוני שמאלי אנגלי בסגנון בארנס והאווי ,סמאראס בנגיחת בעיטה כבש שער מדהים , אבל מעל כולם ג'ואי עם צמד בישולים ,ושער מדהים , סליחה מעל כולם -אחד סטיוארט פירסי ,אן אן מילים על מה שהוא מחולל לסיטי ,ריצ'ארדס בן 17 , סמאראס 20 הצטרפו היום לשאר המתוקים ,אוהב אותך פירסי אהבת עולמים .

5. Gooner Member

זה לא כיף שאתה מסכים איתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

6. cityblues beter dead than red

משחק מצויין של הסיטיזנס שמנצחים בדרך שהם כל כך אוהבים לנצח,עם הרבה מתח וכסיסת ציפורניים,אני לא מקנא בפועלי הניקיון שנגעלים מהציפורניים בין הפליירים אחרי המשחק.
    לא הבנתי למה סינקלייר שהיה הטוב ביותר במחצית הראשונה הוחלף עד שהבנתי שהוא נפצע,אני מקווה שזה לא רציני.אנדי קול לא מפסיק להיפצע ואני מבין שהיא די חמורה,זמן טוב להחזיר את בראדלי לסגל.
    קשה לי להבין את הפער בין משחקי הבית לחוץ אני מקווה שבשבוע הבא המסורת של המחזורים האחרונים תישבר בגביע,חבל לגמור עונה כל כך נפלאה בלי כלום ביד.
    ג'ואי,כמה מילים אפשר לשפוך עליו,רק שיחתום כבר.סאמאראס חלוץ ענק,אם נמכור אותו לדעתי נרוויח עליו פי שלוש.דייויד ג'יימס פשוט מלך.
    עם 3 נק' לסיטי ו600 ש"ח בווינר(תודות לדאריל מרפי וזוראוסקי מסלטיק)יש לי את כל הסיבות להיות שמח.

7. the gunner_14 Member

בלה בלה בלה
    תבין דבר אחד גם אם יונייטד הייתה כובשת בדקה הראשנה גם הייתי אומר שהם ניצחו במזל, כי זה לא משנה בהכרח הדקות של השערים כמו התצוגה שהייתה במשך 90 דקות.
    קבוצה שמשחקת פחות טוב ומנצחת אז היא מזליסטית, כמו שארסנל לקחו את הגביע עונה שעברה-מזל נטו.
    גם אני יכול לחפור לך במוח ולתאר לך את מה שהיה בגמר בעונה שעברה, ואן ניסטלרוי לא היה חד, הקורה הייתה חזקה מדי, להמן ריחף כציפור...
    בשורה התחתונה זה לא משנה את העובדות.

והבהרה לסיום משום שנוהגים להכניס לי דברים לפה(אני שוקל להכניס את זה לחתימה):
    ליונייטד הגיע לקחת את האליפות, היא הייתה הטובה ביותר, היא הגיע לגמר בתצוגות גדולות.

8. THE STRETFORD END Member

the gunner_14
    "תבין דבר אחד גם אם יונייטד הייתה כובשת בדקה הראשנה גם הייתי אומר שהם ניצחו במזל, כי זה לא משנה בהכרח הדקות של השערים כמו התצוגה שהייתה במשך 90 דקות"

"קבוצה שמשחקת פחות טוב ומנצחת אז היא מזליסטית"

אני חושב שהמשפטים הללו שלך בעצם מסכמים את רמת ההבנה שלך בכדורגל,שזה לא הרבה.
    מי שכל היום מדבר על כדורגל בהקשר של מזל,מזל ומזל...נו שויין,תעבור לדוקים.

תכניס את מה שאתה רוצה לחתימה שלך,תוציא מה שאתה רוצה מהחתימה שלך,העולם ימשיך עם זה או בלי זה.

9. קינג לדלי Member

מעזריאל ? ימשיך כבודו ....

10. THE STRETFORD END Member

מעזריאל תצא תורה,

אח שירד לתרבות רעה בשבילי הוא לא אח.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/06
  11. city Member

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41294000/Xxx/_41294034_whm_bir_0506.Xxx ווסטהאם - ברמינגהאם

תאריך: יום שני ה-13 בפברואר.
    שעה: 22:00 שעון ישראל
    איצטדיון: אפטון פארק
    שופט: דרמוט גלגר

ווסטהאם התחילה את העונה עם תקוות הישארות בליגה, אבל יכולת נהדרת עד עכשיו גרמה לקבוצה להיכנס למאבק על מקום באירופה בעונה הבאה. הפטישים מגיעים למשחק אחרי שישה נצחונות רצופים בכל המפעלים וכרגע הם נמצאים במקום השמיני. מצד שני, ברמינגהאם החלה את העונה עם תקוות להשתלב בחלק העליון, אך יכולת הגנתית גרועה וחוסר מחץ התקפי גרמו לקבוצה להדרדר עד המקום ה-18, ואם הם לא יזהרו הם ימצאו את עצמם משחקים בעונה הבאה בצ'מפיונשיפ.

ווסטהאם מגיעה למשחק ללא רוי קארול, שיעדר למשך השבועיים הבאים, מה שיתן לשאקה היסלופ את ההזדמנות להמשיך ולפתוח בשער. בקבוצה עוקבים בדאגה אחרי מצבו של הבלם דני גאבידון, אבל לפי התחזיות של הצוות הרפואי הוולשי הבינלאומי יהיה כשיר למשחק. מי שכן ישחק בוודאות הוא אנטון פרדיננד, שדיבר לפני המשחק על האפשרות להמשיך את רצף התוצאות המצוין הכולל שישה נצחונות ברצף: "אנחנו חייבים להמשיך לעבוד קשה. נצא למשחק מול ברמינגהאם כדי לעשות עוד עבודה מקצוענית ולקחת את שלושת הנקודות. יש לנו ציפיות גבוהות מעצמנו ואנחנו מאמינים שנוכל לעשות את זה".

ברמינגהאם מגיעה למשחק עם בעיות גדולות בהגנה. שני הבלמים, קני קנינגהאם ומת'יו אפסון, יעדרו. כמו כן, דמיאן ג'ונסון פצוע ומת'יו טיילור מושעה, לכן סטיב ברוס יאלץ לשחק עם הגנת טלאים. אם זה לא מספיק, אמיל הסקי מושעה עקב התנהגות בלתי ספורטיבית. סטיב ברוס דיבר על בעיית הפציעות של קבוצתו: "זה יהיה קשה לכל מועדון אם הוא יאלץ לשחק ללא ארבעת או חמשת השחקנים המובילים שלו, לא חשבתי שזה יהיה בעיה כזאת רצינית אבל זה המצב בו אנחנו נמצאים עכשיו. לפחות העובדה שאנחנו משחקים ביום שני נתנה לי עוד 48 שעות לארגן את השחקנים הנותרים, אז מהבחינה הזו אני מרוצה".

http://www.4thegame.com/media/00/02/73/ferdinand_anton_whfc_profile_2004.Xxx
    אנטון פרדיננד- בטוח ביכולת של קבוצתו.

12. orend84 Member

שלחתי ווינר עם 6 משחקים ונפלתי בסיטי איך נתתי להם הפסד בבית?!?!?!

אבל היה משחק מעניין מאוד והילד היווני שלהם תותח! וגם החילופים של צארלטון דקה 70 ...

13. Robin Member

הויכוח פה נובע מההגדרות השונות שלכם של מזל. גונר 14 חושב שמזל זה דבר אחד, וסטרטפורד חושב שמזל זה רק כשכדור הולך החוצה אבל אז יש רעידת אדמה או גבשושית והוא משנה כיוון ונכנס פנימה. זה די חסר טעם להתווכח על זה...

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/06
  14. THE STRETFORD END Member

לא Robin
    the gunner_14 חושב שאם קבוצה שהיתה פחות טובה במשחק וניצחה אז היה לה מזל,זה טיעון והבנה של ילדה שמשחקת גומי בהפסקה בבית ספר.
    אבל לא משנה,ראיתי את התגובות שלו בעבר על נהרות המזל של צ'לסי או על פאבריגאס שהוא אפס,
    בקיצור עוד ליצן.

15. מכבי מגדל העמק Member

זה מה אמרתי לפני המשחק, פגעתי בול. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

משחק על הנייר קל היום לפטישים, שיכולים לעשות צעד נוסף לעבר גביע אופ"א.
    איזה עונה ענקית עוברת עליהם, לחשוב שבהתחלה דיברו על ירידה.