תחליט כבר מה לעזאזל הבעייה שלך עם צ'לסי ותתמקד בה כי אתה מקשקש בכל הכיוונים. אין קבוצה שעושה 95 נקודות בלי טונות של מזל - אבל עכשיו מסתבר שלדעתך יש קבוצה עלובה שרק המזל הביא לה 95 נקודות. אגב, כשפרנסנל רצה ל-49 בלי הפסד אני מניח שהיה מדובר על יכולת נטו - בלי טיפה מזל...
סליחה אני מתנצל. ההודעה האחרונה שלך הבהירה שפשוט לא היה לך מושג מה הוא "מזל". פעולה של שחקן משוייכת ברוב המקרים לקטגוריית ה"יכולת", בטח כשהיא פעולה כל כך טרוויאלית כמו זו שביצע צ'ך...
בינתיים יונייטד מוליכה 2-0 בפרטון פארק, רונאלדו ורוד עם השערים. דור, בריבר-סייד בורו קיבלה רביעייה מוילה, אז איפה הביתיות פה? עוזר מאמן נבחרת אנגליה מוריד קצת מהלחץ, לא מעט דיברו על פיטורין בשבועות האחרונים אחרי התבוסות.
וככל שאתה כותב אני מבין שאתה לא מסוגל להסכים עם האמת. זו הייתה רק דוגמה אחת מיני רבות במשחק הזה. כשאתה משחק גרוע והכדורים שלך נכנסים ולעומת זאת היריב נעצר פעם אחר פעם בחוסר מזל אז זה פשוט מזל טוב,מה לעשות?
תסביך נחיתות, מישהו? בדר"כ, כשקבוצה הרבה משחקת חרא ומנצחת בקלות - זה האמאמא של היכולת. ביותר ממחצית משחקי הליגה האחרונים של בארסה השער הראשון היה פוקס. זה אומר שריאל גדולה עלינו?
ב-4 המחזורים האחרונים צ'לסי השיגה ניצחון אחד בילבד, מול ליברפול, וחבל שאין אף קבוצה שתנצל את זה. בשבועות האחרונים רואים שצ'לסי היא קבוצה אנושית ולא העל טבעית של תחילת העונה. לגבי בורו, לא תאומן הקבוצה הזאת, לצד ניצחונות מדהימים על ארסנל(1-2), מנצ'סטר יונייטד(1-4) וצ'לסי(0-3), היא גם יורדת מושפלת הרבה פעמים, הפסד ביתי 3-0 לצ'ארלטון, 0-7 לארסנל בחוץ ו 4-0 לאסטון וילה בבית, ומדורגת בתחתית. 7 ניצחונות יש לחניכיו של מקלארן העונה, 3 מהם על ארסנל, מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי. מדהים החוסר יציבות הזה.
נחיתות? אל תהיה בדרן,עונה אחת או שתיים לא יוצרות נחיתות,ואם היה קיימת אז הרי שארסנל זה מועדון מפואר והיסוטרי הרבה יותר מצ'לסי. מועדון שבנוי על אדם אחד הוא אפיזודה חולפת. ובקשר לברסה-ברגע שצ'לסי תשחק כמוה לא יהיו לי טענות לעולם כלפיה. כשברסה משחקת רע אז היא בדרך-כלל מקבלת בראש ואת זה ראינו שבוע שעבר. כשברסה מגיעה למדריד היא משחקת בצורה התקפית ופתוחה כי היא יודעת שיש לה יתרון איכת,ברסה באה לשחק כדורגל חיובי,אז אל תשווה בכלל בין הקבוצות,זה שני עולמות שונים לגמרי. נחיתות עלק...ארסנל זה מעודון של יותר מ-100 שנה ולא שנתיים!
תסביך נחיתות indeed. ברצלונה ניצחה 14 משחקים רצופים בליגה. במחצית מהם, אם לא יותר, היא שיחקה רע. זה גם מה שקורה לצ'לסי. אין שום נוגדן לזה - כשאתה הכי טוב, השחצנות, העצלנות והיהירות תמיד יצאו החוצה. צ'לסי יודעת שהיא הכי טובה, ובהרבה. לכן, אין להם שום סיבה להשקיע מול טוטנהאם/ווסט האם/סאותהמפטון (מצטער אם אלו במקרה קבוצות שעשו ללונדונים צרות, לא שולט בליגה שלכם) מעבר לנדרש - ובמקרה הזה, הנדרש נמוך מאוד. לכן, מה שנראה כמו משחק חרא הוא בעצם קבוצה גדולה משחקת ברברס.
כריסטיאנו רונאלדו עם 4 שערים ב-2 המישחקים האחרונים, הוא חוזר בגדול, כי בכללי הוא עובר עונה לא משהו ביכלל...
לתערי אין מצב שנדקדק את צ'לסי..12 הפרש 11 מחזורים לסיום זה יותר מדי..ובשבוע הבא יש להם את פומפי בגשר והפער ישאר אותו פער אם לא יגדל..
תיקון קטן-6 הפרש כרגע. 3-1 יונייטד מוליכה על פורטסמות רונאלדו במשחק מצוין כפי שציין פורצה אינטר(איך קוראים לך?), הוא קרוב מאוד לשלושער. אילמלא המשקוף..