לסנדרלנד היה מגיע לנצח.כך גם חשבו פרשניי סקיי ספורטס 1.ספרס רוצים לייצא את אנגליה באירופה.בקצב הזה הם יעופו לבודו גלימט הנורווגית בסיבוב המוקדם
לדעתי הרבה אנשים מתעסקים נרחבות במזל בכדורגל בפרט ובספורט בכלל ובתוצאות שלו כדי לא להתמודד עם האמת. יותר קל לשוער להגיד איזה מזל היה לזה שבעט את הכדור, שהכדור שלו מ30 מטר בדקה ה90 פגע דווקא בחיבור ועוד נכנס, ועוד בדיוק כשהשופט בא לשרוק לסיום, מאשר לשאול את עצמו איך יכול להיות שהוא לא לקח את הכדור. בטח יותר קל מלהגיד, רגע, מה לא הגיוני בזה שהוא בעט מרחוק אם השופט עמד לשרוק, הראה כל דבר מלבד זה היה מביא לשריקה לסיום. אני מאמין שיש דבר שנקרא מזל בכדורגל, אבל אני לא חושב שאפשר להגיד הקבוצה" לקחה אליפות רק בגלל מזל " , אני חושב שמזל יכול לבוא לידי ביטוי במהלך ספציפי, אבל בטח לא בסיכום של עונה שלמה. אני אישית יותר מאמין במונחים של ווינרים ולוזרים, אני אישית מאמין שלאופי יש הרבה קשר למזל. כי קבוצה שלא תתקוף במצב של תיקו בדקה ה90, ותמשיך להתמסר בחצי שלה עד סוף המשחק, גם לא תבקיע. המשחק אתמול של הפועל ת"א מול אשדוד הוא דוגמא מושלמת. דקה 87, 1-1, אשדוד הרגע השוותה, הכדור אצלה, והיא פשוט מתמסרת בחצי שלה בלי לנסות להתקדם, עד שאחרי משהו כמו דקה ( הרבה זמן בכדורגל ) לדוד רביבו נמאס והוא יורד למטה, לוקח את הכדור ומתחיל מהלך. הכדור מגיע להפועל ת"א, ושוב, אפילו הפועל ת"א, הקבוצה האיכותית מהשניים, מעבירה זמן ועושה הכל לאט בלי להתקדם. הוסיפו למשחק הזה 3 או 4 דקות, אני לא זוכר, בכל מקרה, מהדקה ה87 עד לסיום לא נבעטה אפילו בעיטה אחת לשני השערים. לא הייתה אפילו ההזדמנות כדי שאנשים יוכלו להגיד להפועל ת"א היה מזל ובגלל זה היא ניצחה בדקה ה90. גם יוניטד, במשחק מול באיירן, עשתה דברים כדי שאחרי זה אנשים יוכלו להגיד שהיה לה מזל. היא הכניסה 2 חלוצים חדשים לדקות הסיום, היא העלתה את השוער שלה לקרן בדקה ה90 , היא מבחינתה הראתה אופי של קבוצה שרוצה להשיג את השיווין. יש אימרה ש " אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו " , וגם אם יש מזל במהלך כזה או אחר, הוא לא יכול להתרחש בלי אופי מצד אחד מהקבוצות. גם לאחר השיווין, אם יוניטד הייתה מתמסרת עד לסיום במצב של 1-1, היא לא הייתה מבקיעה. לסיום, לדעתי בכדורגל בהחלט יש מזל במהלך זה או אחר, אבל הוא לא יכול לייצג עונה שלמה ( והיו כבר אנשים שאמרו לי שהסיבה היחידה שהיוניטד זכו בטראבל זה מזל טהור ), והוא גם לא יכול להתרחש לבדו, אם לקבוצה אין אופי מסוים, פשוט לא יהיה לה מזל.
the gunner_14 אתה זה שכתבת שליונייטד היה מזל בכמויות בעונת הטרבל,לא אני,מזל בכמויות איך ולמה?כי היא ניצחה בסך הכל שלושה משחקים בכל העונה ההיא בדקה ה 90(צארלטון בליגה,ליברפול בגביע ובאיירן באירופה), מה לגבי שער שוויון של אותה באיירן בדקה ה 90 במינכן נגדנו בשלב הבתים?גם זה היה מזל? אתה כנראה לא מבין מה שאתה בעצמך כתבת!
לא אמרתי שהם זכו רק בגלל המזל, הם נתנו משחקים ענקיים כמו נגד יובה בדלה אלפי, אי אפשר לשכוח את זה, אבל אני צריך להזכיר לך איך למשל במצב של 1-1 בחצי גמר הגביע מול ארסנל דניס ברגקאמפ מחמיץ פנדל דקה 90? ואז גיגס נותן שער ענק... והגמר ב99' אין מה להוסיף עליו. אני לא מוכן לקבל את זה שיונייטד לקחה טרבל כי הייתה כל כך ענקית, היא הייתה גדולה אבל לה שיחק קצת המזל. כי אם נסתכל על יכולת נטו הרי שבאיירן הייתה הרבה יותר טובה במשך 90 דקות, יונייטד בכלל לא היו במשחק. הכוונה שלי היא שהטרבל בא גם בזכות מזל וכנראה גם אופי.
אההה,אז המשותף להחטאה של ברקאמפ ולשער המדהים של גיגס זה...מזל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תגיד אתה חושב לפני שאתה כותב? יונייטד לקחה טרבל אבל לא היתה ענקית אם כי גדולה אבל גם שיחק לה המזל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx "הכוונה שלי היא שהטרבל בא גם בזכות מזל וכנראה גם אופי." כנראה???כנראה אופי???
במשך 89 דקות אף קבוצה לא הייתה עדיפה בגמר של 99 ובמה שקרה לאחר מכן די ברור איזה קבוצה הייתה עדיפה על המגרש.
ושוב, כפי שכבר כתבו לך, בשלב הבתים, יוניטד מול באיירן באותה עונה קסומה, באיירן חייבת נקודה כדי לעלות, אם לא ברצלונה עולה במקומה. במצב של 3-2 ליוניטד, התקפה אחרונה במשחק, חוץ לבאיירן, שמייקל יוצא לחוץ בצורה לא מובנת, מפספס את הכדור, שמכל ה6 שחקנים של יוניטד ברחבה, מוסט מהגוף של שמייקל דווקא לשחקן היחיד של באיירן שהיה באיזור הכדור. באיירן כובשת, שיווין, היא עולה במקום ברצלונה לשלב הבא. אם אתה מדבר במונחים של מזל, בלי אותה שגיאה של שמייקל, בלי אותו מזל שהיה לבאיירן שמכל השחקנים של יוניטד הכדור דווקא הגיע לשחקן גרמני, באיירן בכלל לא הייתה עולה שלב, אלא ברצלונה הייתה עולה. ליוניטד באותה עונה היה כושר גופני לפחות לדעתי , בין הטובים באירופה, אם לא הטוב ביותר ( אל תשכח ששיחקנו ב3 מסגרות והגענו בכולם למקסימום שאפשר), והרבה אופי. כי פרגוסון לא פחד ללכת על כל הקופה ולהכניס עוד חלוצים, הוא לא פחד לעלות עם כולם למעלה, הוא לא פחד לתת לשמייקל לעלות לקרן במצב של פיגור מול הגרמנים. הוא לא פחד להמשיך לתקוף גם אחרי ה1-1 של יוניטד במקום להתנהג כמו הפועל ת"א של אתמול ולבזבז את הזמן כדי להגיע להארכה או פנדלים. בהחלט היה מזל באותו משחק, כמו המשקוף של הגרמנים דקה לפני הגול, או שמכל הערבוביה כשפיטר עלה הכדור הגיע דווקא לשחקני היוניטד, אבל להגיד שהיוניטד זכתה בתואר בגלל מזל זה להתעלם מכל מה שהיוניטד עשתה באותה עונה, ומהעובדה שהיא פשוט הלכה על כל הקופה והראתה אופי. כפי שאמרתי, זה יותר קל מבאמת לבדוק מה גרם לזה שסולשיאר היה חופשי בגול, ששרינגהאם הקדים את הגרמנים לכדור, שאחרי גול מקרן של בקהאם הגרמנים נתנו ליוניטד או קרן.
עזוב אחי אתה באמת בחור מצחיק... בסדר, הכל היה בזכות הגדולה של מנצ'סטר יונייטד! בכל המשחקים היא הראתה עליונות כל-כך גדולה על היריב והגיע לה לזכות בכל התארים משום שהיא הראתה אך ורק כדורגל מדהים! לא הצמד בדקות ה90 מול באיירן לא החטאת הפנדל של ברגקאמפ לא הגמר מול ליברפול היה בהם אלמנט של מזל. סגרנו?
הגיע לנו לזכות בתארים כי באותה עונה היינו הכי טובים באנגליה והכי טובים באירופה,קשה לך לקבל את זה אבל הטבלה והתוצאות לאורך כל אותה עונה בכל המפעלים לא משקרים ואם אתה לא מבין את הנקודה הזו אתה נמצא בענף הלא נכון. וכן ברוב המשחקים באותה עונה כולל המשחקים באירופה הראנו עליונות,אם לא לא היינו זוכים בטרבל. יכול להיות שהפנדל המוחמץ של ברקהאמפ זו גם עצירה של שמייכל? ואגב שוב,על איזה גמר מול ליברפול אתה מדבר? בקיצור,תחזור אחורה שלושה דפים,תקרא מההתחלה מה שכתבתי ומה שאתה ענית,אחרי זה תחשוב עוד פעם, עכשיו אני צריך ללכת לראות את צארלטון מנצחים את שיטי(אמן).
אני לא מבין את הבעיה פה. הוא סך הכל אומר שיונייטד זכתה בטרבל, גם בזכות המזל הגדול שהיה לה באותה עונה, לא רק בגלל המזל. הוא לא אומר שזאת הסיבה היחידה או הסיבה הכי משמעותית אלא שזוהי אחת מהסיבות לזכייה בטרבל. אתם מנסים להגיד שליונייטד לא היה מזל בכלל בעונת הטרבל?
תשמע זה לא משנה מה אני אומר או מה אתה אומר, הם עונים על מה שהם רוצים... אני לא מתכוון יותר לחזור על עצמי כמו תקליט שבור.
בולשיט. באיירן שלטה עד הדקה ה-80 בבירור במרכז המגרש, הייתה הרבה יותר טובה מהחלאות. בדקות האחרונות זה טבעי שיונייטד תלחוץ. אבל באיירן שיחקה יותר טוב. יונייטד לקחה רק בזכות מזל. לא הגיעה לגמר בזכות מזל, לקחה את הגביע בזכות מזל.
Robin "הוא סך הכל אומר שיונייטד זכתה בטרבל, גם בזכות המזל הגדול שהיה לה באותה עונה" נו גאון של אמא,בוא ותביא לנו.... 5 דוגמאות של המזל הגדול של יונייטד באותה עונה,אתה מסוגל? יש שער מפורסם של אלן שירר נגד בלקבורן,הוא בעט כדור שטוח וחלש מ 20 מטר,טים פלאוורס התכופף בכדי ללקט את הכדור אבל ברגע האחרון גבשושית על הדשא הקפיצה את הכדור מעל היידים של פלאוורס, זה גול של מזל!!! השערים של יונייטד בגמר נגד מינכן נבעו ממהלך כדורגל,מיכולת של שחקנים,הגבהה מדוייקת,התרוממות של שחקן גבוה מהאחרים,התחמקות של שחקן משמירה ולהיפך,חולשה של היריב באותם מקרים, אין פה שום אלמנט של מזל,זה שזה קרה בזמן פציעות זה לא אומר שום דבר,כדורגל משחקים עד השריקה האחרונה של השופט, עד כדי כך קשה להבין את ההבדלים? מכבי מגדל העמק בגדול אתה צודק,בסך הכל הכללי באיירן מינכן היתה טובה יותר מיונייטד ברוב שלבי אותו משחק,משקוף ו 2 עצירות מצויינות של שמייכל השאירו אותנו בחיים,באיירן לא השכילה לממש את ההרכב החסר של יוניייטד ואת זה ששלטה במשחק לשערים והעדיפה לשמור על ה 1-0 הקטן ברוב הזמן,יונייטד בשינויים טאקטיים,חילופים,הקרבה ויכולת הצליחה להפוך את הקערה על פיה.