יש סיכוי שאלגרי יגיע למקום הרביעי גם בלי תוספת ה-15 נקודות. המילאנזיות והרומאיות מאבדות נקודות בקצב. אם אינטר תגיע לרבע גמר ליגת האלופות אני לא אתפלא אם נפסיק לנצח עד שנעוף. כמו בשנה שעברה.
יכול להיות, ולעשות ליגת אלופות זה חשוב אני לא אומר שלא, בעיקר מהבחינה הכספית, אבל כל עוד אתה מסיים עונה בלי אליפות, כל עוד אתה מסיים עונה בלי בכלל להתמודד על האליפות, מבחינתי זה כשלון שחור על גבי לבן, תרתי משמע.
אגיד לך ככה - אם הייתי רואה ביובנטוס של אלגרי דברים שמראים על חשיבה כמו: שיטת משחק מודרנית, מתן הזדמנויות לצעירים מתוך אמונה ורצון לבנות קבוצה קדימה אז האמת הייתי שותק כי באמת אהבתי והערכתי את האיש בקדנציה הראשונה שלו (וגם רציתי שיחזור) אבל כשאני רואה שבתחילת העונה הוא מתעקש על פארדס וסנדרו ולשחרר את רובלה וקמביאסו וכשהוא לא סומך על סולה ואילינג אלא במצבי קיצון אז מה אגיד לך - אני כועס כי זו הזדמנות לבנות אותם ולבדוק את האיכויות שלהם. הזדמנות שלא מנוצלת. כשאני רואה שיובה במקום להשתמש בכישרונות שיש לה כדי ליצור שיטת משחק יוזמת מנסה להסתגר מאחור ולעקוץ גם קבוצות חלשות ממנה משמעותית ושההדרכים היחידות שלנו לכבוש הן מהרמה או הברקה של שחקן בודד - זה אומר לי שהמאמן תקוע בחשיבה מיושנת שבה שחקן יוצר וחלוץ שזורקים אליו כדורים זו שיטת משחק הגיונית. אלה הביקורות כלפיי אלגרי מהצד שלי. 53 נקודות בליגה הזו לא מרשים אותי כשיש לך סגל עדיף על 70% מהקבוצות המשתתפות. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
ב70 מיליון יורו תוכל לקנות אולי רגל אחת של חבצלת. ADL זה הדניאל לוי של איטליה. לדעתי הוא שווה יותר מאוסימן.
אחרי עונה אחת אני לא בטוח. לדעתי הוא משמעותית טוב יותר מבחינת פוטנציאל מאוסימן. יש לו הכל. בעיטה בשתי רגליים, מהירות, דריבל, עוצמה. לשם השוואה, לדעתי קווארצחליה טוב יותר ממה שאינסינייה אי פעם היה. רואים את זה גם בתוצאות. אבל אחרי עונה אחת אני לא יודע אם מישהו יוריד עליו 100 מיליון.
ברור שהוא יותר טוב מאינסינייה. בהילוך שני הוא יותר טוב ממנו. אם לא ישימו עליו 100 מיליון הוא יישאר בנאפולי. לדעתי ינסו לעלות את זה אפילו לאזור ה120. 100 מיליון זה מה שיבקשו על אוסימן לדעתי.
אני חושב שנאפולי תמכור את קווארה בהרבה פחות, לכיוון ה-90. דה לאורנטיס לא מוכר בזול אבל הוא גם שונא סיכון.
מה זה "מי מלבד צ'לסי"? צריך יותר מקבוצה אחת שמוכנה לשלם את המחיר הזה? אם רק צ'לסי מוכנה, הוא יעבור לצ'לסי. אני לא חושב שהוא בהכרח יעבור בקיץ. אם קבוצות רוצות Proof of concept של יותר מעונה בשביל לשלם 3 ספרות, אני לא חושב שדה לאורנטיס יתנגד להשאיר אותו.
אז לא צ'לסי. עוד עונה בנאפולי ממש לא תהרוג אותו. לא בטוח שזה לא עדיף לקריירה שלו. בערך 100% משחקני ההתקפה בצ'לסי נכשלו בשנים באחרונות.
חבצלת יישאר בנאפולי עוד שנה, שניי הצדדים לדעתי רוצים את זה ובעונה הבאה הוא יילך ב-120 מינימום, להערכתי אפילו 150 Sent from my SM-N970F using Tapatalk
מעבר לזה... המורשת שתהיה לו בנאפולי אם יצליח להביא עוד אליפות שווה עוד עונה באיטליה, ממילא הוא רק בן 21.