המחזור ה-26 לעונת 2022/23 ב-SerieA:: במוקד: שבוע אירופי מוצלח.

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by uri, Mar 10, 2023.

1. DRORIKO Member

השאלה זה גם השכר. אם תבוא עכשיו צ'לסי ותציע לו פי 4 ממה שהוא מרוויח בנאפולי?

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי תוציא על קבארה מעל 100?
    סיטי,פסז,ריאל,יונייטד,צ'לסי,ניוקאסל אפילו ארסנל - כולן יכולות לעמוד בתג מחיר הזה

אני לא שולל שהוא יישאר בנאפולי עוד שנה, זה לדעתי תלוי במה יקרה באלופות.
    כל מה שהוא צריך זה לקבל ברבע את ריאל/סיטי ולתת מולן הופעה טובה

3. SerieA Il Capitano

זה יהיה גם בעוד שנה.

וסביר שזה יהיה יותר מפי 4. עכשיו הוא מרוויח 1.25 מיליון לפי דעתי.

4. yonmu Member

שאלת המחיר תלויה גם במה שקורה מסביב, ולא רק במועדון אחד ושחקן אחד. לדעתי יש סיכוי טוב למירוץ חימוש רציני בקיץ:
    ליברפול ויונייטד אחרי עונה מאכזבת בלי מאבק על אליפות
    סיטי עשויה להפסיד את האליפות (אם כי תלויה בסיפור המשפטי)
    ארסנל תקבל תיאבון מהמירוץ לאליפות בין אם תזכה ובין אם תפסיד בסוף
    ניוקאסל הגיע לשלב שבו היא יכולה להציע גם תחרותיות וגם כסף
    צ'לסי אמנם אחרי מסעות רכש אבל בבירור צריכה עוד אחד
    פסז' אחרי עונה כושלת וכשהסופרסטארים מתפרקים צריכה להיבנות מחדש
    לא יודע עד כמה ריאל-באירן-בארסה יכולות להצטרף לחגיגה אבל בהחלט אפשרי.

הפער הכלכלי בין הליגה האנגלית לליגה האיטלקית גדול מדי.
    מניח שנראה את אוסימן, קביצה, לאוטרו ולאאו הולכים לשם, בזמן שאת הדרך ההפוכה יעשו פירמינו ואובמיאנג...

5. DRORIKO Member

פירמינו היה מקושר אלינו כבר בקיץ כשלא ידעו אם הוא נשאר בליברפול או לא

6. yonmu Member

אין בעיה עם ביקורות ענייניות ובאופן כללי טענת 'לא נראה שהמצב כאן משתפר'.
    אלה טענות שלדעתי רוב אוהדי הקבוצות הגדולות טוענים העונה (וכל עונה?).
    זה עדין מצב שונה ממה שקורה בצ'לסי או ליברפול העונה, לדוגמא.

itzik.miro likes this.
  7. DeRossi16 Member

אפשר להתלונן על אלגרי בליגת האלופות , שם הוא באמת נכשל.
    בליגה? התלונות כבר מעייפות , אם להתעלם מהעונש הם מסיימים את העונה במקום השני , והם לא שווים יותר מנאפולי גם אם פפ יאמן את יובה.
    אי אפשר לבוא אליו בטענות וגם אני במקום הנהלת יובה לא מפטר אותו , בטח לנוכח האופציות בשוק.

8. itzik.miro Member

אפשר וגם צריך לבוא אליו בטענות על הסגנון המביש, על המערך שעבר זמנו מהעולם, על ההתעקשות המיותרת על שחקנים מיותרים. המזל של אלגרי זה שכל מיני כלומניקים שהוא העדיף נפצעו אז הוא נתן בלית ברירה מקום לצעירים שהפיחו חיים בקבוצה הזאת.

עם מאמן שנותן למי שצריך לשחק ובצורה יותר מודרנית ולא לפי ת.ז ועם מערך של 1945, יובה עם עוד 5-6 נקודות בקופה לפחות. כנראה שזה לא היה מספיק מול נאפולי הזאת אבל לפחות היו מרגישים שיש פה בנייה ומשהו מעניין ולא קבוצה חסרת מעוף בליגה עצובה.

יובה לא צריכה לפטר אותו, היא חייבת מכיוון שהוא שבר כמעט כל שיא שלילי העונה הזאת: הדחה עם 5 הפסדים בצ'מפיונס, הפסד כפול לעולה חדשה, בונקרים מפוארים נגד קבוצות כמו סמפדוריה (בחוץ) וספציה (בשניי המשחקים) ועוד ועוד

53 הנקודות שהושגו הן אחיזת עיניים ורובן נובעות מסגל עליון של יובה ולא מניהול משחק או אקסטרה של מקס אלגרי. מאמן עם יותר מזל משכל כי היינו רחוקים הסכמה אחת של פאגיולי מלאכול קש העונה ואולי גם לאבד כישרון כזה לצמיתות רק כי האדון אלגרי מסתכל על תעודות זהות לפני שהוא מסתכל על יכולות וכישרון.

הסיבה היחידה לא לפטר אותו זה החוזה השמן שלו, שום דבר אחר.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Last edited: Mar 14, 2023
  9. k_700 Member

לא מאמין שבליברפול יחפשו עוד שחקן התקפה בקרוב.
    הם שוחים בשחקני התקפה. הם צריכים קשרים ושחקני הגנה.

צ'לסי בוודאי תנסה ללכת על אוסימאן אבל לא נראה לי שהיא מסוגלת להתאבד בתחרות מרובעת או מחומשת שתעבור את ה100 מליון אירו(ואני לא אתפלא אם זה יעבור בקצת). הם בזבזו 600 מליון פאונד בשני חלונות עוקבים.

אני מאמין שארסנל, אנחנו(בעיקר בגלל חוסר הרצון להכנס למומ עם לוי על קיין עם 12 חודשים אחרונים בחוזה), ריאל מדריד, פסז' רלוונטיות לאוסימאן.
    קשה לי לראות את ניוקאסל רלוונטית למרות הכסף. הם עוד לא שם.

שם אחד שלא עלה פה ויהיה מאוד קריטי לנאפולי אם תאבד אותו זה קים.
    יש לו סעיף שחרור שיפתח בקיץ ולדעתי הוא שחקן שצריך לאתגר את כל הגדולות והעשירות באנגליה.

10. DeRossi16 Member

סיסמאות כמו סגנון מביש, מערך שעבר זמנו וכו' לא מעניינות , הוא מספק את הסחורה(ואפשר להגיד שאתה לא מתחבר למה שאתה רואה אבל זה לא סותר) שוב אני חוזר ואומר אף מאמן לא היה משיג ליובה יותר ממקום שני העונה(מספר הנקודות לא רלוונטי , בטח כשאתה צריך כל שבוע לדחוף חבורת כוכבים שהורידו להם 15 נק להלחם על מקום באירופית).
    איזה סגל עליון?
    פוגבה שבא להוביל את הקישור האכיל אתכם לקרדה כל העונה , שחקן ההתקפה הכי טוב שלכם חזר מצולבת באמצע העונה ובספק אם יחזור ליכולת שיא בעונה הבאה , ולאחוביץ בעונה רעה(ולא זה לא קשור לאלגרי שאימן אותו גם בעונה הקודמת , מאוד מזכיר את מקרה אברהם ברומא).
    דנילו זה שחקן שהיה עד לא מזמן בדיחה , כנל ראביו. על שאר הגמורים כמו סנדרו בונוצ'י וחברים אני בכלל לא רוצה להתחיל לדבר.
    חוץ מדי מאריה וקוסטיץ' אני לא מבין את הטענות שלך על סגל עליון.

היחידים שיכולים לטעון לסגל עליון וחוסר תוצאות אלו אוהדי אינטר.

11. DRORIKO Member

להוציא את אוסימן וקווארצחליה לא רואה עליונות של הסגל שלהם על זה שלנו. עכשיו אתה בטח תגיד ״חכמה גדולה, להוציא מהמשוואה את שני השחקנים הכי טובים בנאפולי ולהציג כאילו יש שיוויון בין 2 הקבוצות״ אז תאר לך שולאחוביץ׳ היה נותן 100 אחוז מעצמו? תאר לך שהיה נותן 75 אחוז מעצמו? אני כבר לא מדבר על כל הפציעות שגם בזה לפי מה שהבנתי אלגרי אשם. זה לגבי הקטע המקצועי, בוא נדבר על הקטע המנטלי. עכשיו נאפולי בגלל שאין לה תחרות משחקת בחופשיות, השחקנים באים להנות כאילו הם משחקים בשכונה והכל זורם וכולם מחוייכים. תאר לך שיובה היתה צמודה לנאפולי? שפתאום אפקט הלחץ היה מתחיל לדבר? והרי אנחנו יודעים שקבוצות של ספאלטי קרסו תחת הלחץ לא פעם ולא פעמיים. האם שחקן כמו קוואר

12. itzik.miro Member

ליובה אין סגל עליון על רומא, לאציו וכל הקבוצות מתחת להן (שאלו הקבוצות אותן ניצחנו, מינוס רומא)? אם התשובה שלך היא לא אז באמת שאין לי מה לומר לך חוץ מזה שאתה טועה/רמת ההכרה שלך את הסגל היובנטיני היא נמוכה.

דושאן מרגע שהגיע לידיים של אלגרי בירידה תלולה מאוד. הוא פתח טוב את הקדנציה ביובה ואז לאט לאט התחילו איתו הבעיות שהן קשורות באופן ישיר לסגנון ולמערך המיושנים. (ואתה יכול לזלזל בזה עד מחרתיים. זה לא ישנה את זה שלשחק עם שניי שחקנים וחצי התקפיים ששמונה עומדים מאחור ושלושה עולים זה מערך וסגנון מיושנים).

"שאר הגמורים" (+ פוגבה שהוא בקשה אישית של אלגרי) אלו בדיוק אותם אנשים עליהם אני מדבר שרק בגלל אלגרי הם מקבלים דקות על פני מי ש*כן* מגיע לו.

לגבי "סיסמאות" - "מספר הנקודות לא רלוונטי" זו הסיסמא הכי גדולה. בטח שהוא רלוונטי, יותר מכל דבר אחר אפילו.

הן אוהדי יובה והן אוהדי אינטר רשאים להתלונן על מאמנים שלא התקדמו לשנת 2022/23 ולא מנצלים כראוי את הסגלים שלהם.

דנילו מאז פירלו העביר אותו לתפקיד הבלם (ואלגרי הבין שהוא טוב יותר כבלם רק אחרי הרבה מאוד מחזורים) מצויין. שום קשר לאלגרי. את ראביו הוא אכן שיפר, זה היחיד שהתקדם אצל אלגרי.

Last edited: Mar 14, 2023
  13. DRORIKO Member

@DeRossi16
    3 איטלקיות ברבע גמר הצ׳מפיונס בזמן שיובה סיימה בבתים עם אותו מספר נקודות של מכבי חיפה. נראה לי שזה מסכם את הדיון.

14. טל. Member

חוץ מנאפולי (אולי) - אף איטלקיה לא הייתה עולה מהבית של יובנטוס.

15. itzik.miro Member

הבעיה עם הקמפיין האירופי היא לא שלא עלינו מהבתים, זה יכול לקרות בבית עם פסז וקבוצה מאוד חזקה של בנפיקה, הבעיה היא שהשגנו רק 3 נקודות ונשרנו לאירופית על הפרש של שניים או שלושה שערים. אם היינו מודחים כשצברנו 8 נקודות לצורך העניין, הייתי מקבל זאת בהבנה כי הדחות בבתים קורות.

DRORIKO likes this.