מה שקרה במחצית השנייה זה למה המערך הזה רלוונטי רק למקרים מאוד מאוד ספציפים. אין טעם לעלות איתו אם ליריבה יש איזושהי כוונה לתקוף. גם בואטנג לא מספיק, הוא נראה כמו פנסיונר. להכניס אותו במקום ניאנג זה כמו להכניס כרכרה במקום מרצדס, אפילו אם המרצדס בת 10 ושרפה מספיק קילומטרז'. שייכנס פולי מצידי, או אם מיכא רוצה להיות יותר צדיק מהאפיפיור אז מאורי. 4-4-2 היה נחמד כדי להשיג את ה1-0 כשטורינו עדיין מחפשת את עצמה במשחק הזה, ברגע שהיריבה מקבלת ביטחון/מבינה שאין לה ברירה ומתחילה לשלוח שחקנים קדימה אין לנו משחק. ואנטונלי, פאק, מאיפה הוא צץ? יוצא מהכלל.
ידוע לי (מסוג הדברים שאתה יודע רק אם אתה משחק/שיחקת מנג'ר). אבל הוא בן 28 ובשום שלב לא הראה אינדיקציה שהוא מגן שמאלי כזה טוב.
צודק. שניהם התחילו מצויין והתפגרו בהמשך. נשפוט את הצמד החדש בסוף העונה, למרות שבמקרה של פרוטי קל לראות שהוא עושה אצלנו קפיצת מדרגה משמעותית. אל שרעווי נראה בטירוף על היורו אבל הוא כבר הוכיח בעבר שזה משהו שהוא לא יכול להחזיק יותר ממס' חודשים. הייתי מחזיר אותו לגליאני אם תהיה אופציה טובה יותר בקיץ. -- מאיפה אתם שולפים אותם? -- ספאטה מצויין. שוב.
מצאתי עכשיו את ההודעה הזו שלי מלפני שנתיים: --- Palermo : Posavec, Morganella, Vitiello, Andelkovic, Gonzalez, Pezzella, Chochev, Maresca, Hiljemark, Vazquez, Gilardino. Bologna : Mirante, Mbaye, Gastaldello, Maietta, Masina, Taider, Diawara, Donsah, Giaccherini, Destro, Floccari.
#Shaqtin העובדה שמילאן הגיעה בשעה טובה למאה ה21 והפכה להיות קבוצה שמשתדלת לנהל את המשחק בחצי של היריבה עוזרת לו להבליט את היתרונות שלו (cover defender מעולה. תמיד היה) ומעלימה כמעט את כל החסרונות שלו (לקבוצות כמעט אין הזדמנויות ללחוץ אותנו בחצי שלנו ולנצל את הפאניקה שלו במצבים כאלה). מעניין יהיה לראות איך ממשיכים מכאן כשרומאניולי יחזור להרכב. כנראה ששילוב שלו עם ספאטה הוא מתבקש.
בהנחה שאינטר (פחחחחח) ופיורנטינה (אפשרי ביותר) לוקחות נקודות ליובה ונאפולי, רומא רק 6 נקודות מהמקום הראשון. מאוהב בליגה הזאת.
כמה מעט שיער יכול להיות בבן אדם? ועכשיו ברצינות, אני לא אומר שהם יכנסו למאבק הסקודטו, אבל זה מדהים לראות איך הטבלה הייתה בפגרת החורף ואיך היא עכשיו.
JUVENTUS (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pogba, Alex Sandro; Mandzukic, Dybala. All.: Allegri INTER (3-5-2) Handanovic; Miranda, Murillo, Juan Jesus; D'Ambrosio, Medel, Felipe Melo, Kondogbia, Telles; Icardi, Palacio. ועל הספסל של אינטר - פריסיץ', יובטיץ', לייאיץ' ואדר. פורצה פלאסיו!
האמת אחי? אני מתקשה שלא להעלות ספקולציות כי זה כבר לא אמיתי. פלאסיו הפך לשחקן הרכב קבוע, ז'ואן כבלם מול הקבוצה הכי חזקה באיטליה...משהו פה לא הגיוני.