המחזור ה-27 בפרמיירליג-ליברפול חוזרת לקרקע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/2/09.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית בסך הכל לא רעה בכלל, שער בפוקס של בורו, ממש לא באשמת אלונסו - אלא באשמת הופיה ומרטין "אני לא יודע מה לעשות במצבים נייחים" סקרטל, ששניהם החמיצו את הכדור עם הראש והסתירו לאלונסו.
    בכלל, סקרטל באחת ההופעות הכי גרועות שלו העונה, בהתחלה נתתי לו הנחות כי הוא ממש אבל ממש אאוט אוף פוזישן, אבל 2 טעויות פטאליות כמו שהוא עשה לא קשורות לאיזו עמדה הוא משחק. פעמיים איבד ברשלנות לדאונינג, עוד פעם איבד אותו והיה מאוד רחוק מקו ההגנה, בקיצור - זוועה.
    וקויט גם הוא איום ונורא, החמצה אדירה בתחילת המחצית ועוד כמה איבודים רעים מאוד, הוא פשוט לא מסוגל.

הייתי מוציא את שניהם ומכניס את דארבי ובניון, ומעביר את באבל לחוד.

אל זאהר התחיל נהדר את המחצית עם שניים-שלושה דריבלים פנטסטיים, אבל בהמשך מעט נעלם לצערנו. ג'רארד לא מספיק פעיל.

2. Cup of Tea Liverpool, UK

כוסעמק העולם.. רק אל-זהאר קיבל משכורת?
    גועל נפש... מניעים כדור בהגנה.. למה זה מגיע לי?!? למה?! אני בכלל לא רוצה לראות מחצית שניה!

בניון עכשיו!!
    אם לוקאס רואה דשא עד סוף העונה.... (בלי קשר למשחק!)

תומר (אני עצבני אז קח ת'דברים בערבון מוגבל)- הניתוח שלך נכון. אי אפשר להגיד שלא. אבל מחצית לא רעה בכלל? אתה נהנה לראות: קראגר->הופייה->קראגר->ריינה->הופייה->משצ'ראנו->אאורליו->הופייה->ריינה->קראגר....?
    אני כבר לא יכול לראות את זה! זה קשה לשחק מול 10 שחקני בורו מאחורי הכדור אבל בשביל מה משלמים להם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/3/09
  3. פול סקולס Member

משום מה יש היום delay בשידור של צ'רלטון:
    הקול של השדר או הקהל מגיב שבריר שנייה לפני המהלך, מה שכמובן הורס את חוויית הצפייה.
    מזל שאין יונייטד היום...

4. GRANDE LAZIO... Member

הרפא בניטס הזה הוא דבר לא מובן. הלך לך טוב הרכב מסוים רק לפני כמה ימים, היה תיאום, היה מומנטום, למה לשנות? פתאום ג'רארד בהרכב, למרות שהוא לא הכי כשיר וכלל לא בכושר לפי מה שאני רואה עד עכשיו...

בילגן את כל ההרכב, הרס הכל.
    מאמן עלוב, לא מבין איך מלקקים לו כדי שיחתום על הארכת חוזה.
    יש אלף מאמנים בשוק שעדיפים ממנו.
    בגלל זכיה חד פעמית ומקרית בצ'מפיונס משתחווים כלפיו?
    שיתעוררו שם אין מאמן על הקווים בליברפול.

5. George Best Member

כמה אפשר לחיות על הדלק של למפארד?
    התחת של הידינק...

6. Bill Shankly Member

עוד עונה הלכה... so what is new ?

מנצ'סטר תשווה ל18-18 ... לפחות יש את הגאווה האירופאית.

חח.. זה כ"כ מצחיק. רק קבוצה כמו ליברפול מסוגלת לנצח את ריאל מדריד ולהפסיד לקבוצה אפסית כמו בורו באאןתה שבוע.

7. Strawberry Fields Member

רק ליברפול של רפא, יש להדגיש.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחח... קבוצה שלא ניצחה 14 משחקי פרמיירליג, וכמובן שאנחנו באים ומוציאים אותם מהמשבר. אין טובים מאיתנו בזה. אנחנו מקום 3, ואני ממש לא אתפלא אם נידרדר גם לרביעי ואולי אפילו לחמישי איך שאנחנו נראים.

ריינה 5.5 - לא היה לו מה לעשות בשערים.
    סקרטל 2 - טעויות, איבודים, במזל אף אחת מהשטויות שלו לא עלתה לנו בגול.
    קראגר 4 - חלש כל כך, בגול של טונצ'אי היה לו חלק עצום.
    הופיה 6 - צדיק בסדום. כמה רגוע כשהכדור ברגליים שלו...
    אאורליו 5 - ממש לא חזק, איבד את אליאדייר בשער השני ובכלל היה ממש לא גדול.
    אל זאהר 5.5 - התחיל טוב, המשיך רע. ועדיין עדיף על קויט באגף.
    מסצ'ראנו 5 - סביר מינוס. גם לו היה חלק בשער של טונצ'אי.
    אלונסו 4.5 - ממש לא בגלל הגול העצמי, שלא היה באשמתו כלל וכלל. פשוט היה חלש היום לצערי. לא הצליח לארגן את המשחק כמו בשאר העונה.
    באבל 4 - כרגיל, לא רואה בעיניים, רץ ורץ ועובר עוד שחקן ועוד שחקן אבל תמיד יאבד את הכדור כשזה כבר מתקרב לרחבה.
    ג'רארד 5 - אנמי לחלוטין, ובכל זאת היה אחראי על שני המצבים הכי טובים שלנו במשחק.
    קויט 0.5 - לא יודע על מה נתתי לו חצי האמת. השלים אולי 10% מהמסירות שלו, החמיץ פעמיים במצבים שגם זנדן היה כובש, צריך לתת לו צו הרחקה ממגרשי כדורגל עד סוף חייו.

אנ'גוג 5 - הוא בכלל היה על המגרש?
    בניון - אין ציון אבל ב3 נגיעות עשה יותר ממה שקויט ובאבל ביחד עשו כל המשחק. איך הוא לא היה בהרכב...
    לוקאס - אין ציון אבל נמאס לי לראות אותו על הדשא.

אם לפני המחזור הזה היה עוד סיכוי, אפילו קלוש לחלוטין, עכשיו כבר אין אותו. אבל כרגיל בניטז יגיע לחצי גמר ליגת האלופות וכולם ישכחו איך אנחנו נראים בליגה.

9. Rudess Member

אפשר לסכם את המחזור הזה גם בלי שיונייטד שיחקה. האלופה החדשה-ישנה היא מנצ'סטר יונייטד כמובן, 4 הקבוצות שיהיו בעונה הבאה בליגת האלופות הן : יונייטד, ליברפול,אסטון וילה וצ'לסי.

10. N-S-N-O Member

אולי ארסנל תבטיח את השתתפותה בכך שתזכה במפעל :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

11. Rudess Member

זה בדיוק מה שכתבתי בדיון של ארסנל מקודם.
    Sad But True , הליגה האירופית, Here We come.

12. AW forever Member

גם אני ציינתי את זה בדיון של ארסנל, עם הסתייגות אחת- אם וילה לא מנצחת את סטוק זה עדיין פתוח, והם בכל זאת אחרי שלושה הפסדים רצופים בכל המסגרות. נקווה לטוב.

13. בועז Member

הפוסט הזה הולך להיות על רפא בניטז...רק על רפא בניטז.

כמה טעויות בן אדם אחד יכול לעשות, ולצאת מזה בלי להענש? הכדורגל אכזרי מדי וכמו שלכל שקר יש רגליים, בליגה של 38 מחזורים תופסים את השקרנים בסופו של דבר.
    מלבד מיליון טעויות שכבר עשה בניטז מאז לקח את עמדת המנג'ר בליברפול, האחוזה הספרדית שהתמלאה בינוניות, מוריינטס,צ'אבי אלונסו, ארבלואה, ואחרים שאפילו לא הספיקו לסגור עונה וכבר נעלמו לא הצליחו להיות הדידיה דרוגבהים והפטריס אברהים שחיזקו את סגלי היריבות. אף לא רכש אחד שהצליח להיות דומיננטי מספיק כדי להצעיד את ליברפול קדימה.

העונה התחילה עם לא מעט ציפיות, תוסיפו לזה לא מעט מזל בפתיחה ומציאות מדומה צויירה כאילו השנה היא שנת ה19. אליפות?ליברפול? יש סקוטי אחד לפחות בעיר מנצ'סטר שצחק בקול גדול.

כשהפער עוד היה 0 נקודות פרגוסון סיפר לנו שהנה עוד מעט יתחילו לרעוד לבניטז וחבורתו הרגליים.
    בניטז היה עסוק בלתקוף את כולם, המטרות שלו היו השופטים והמנג'ר הסקוטי.
    יש כאלו שמדברים ויש כאלו שחושבים לפני כן. בניטז דיבר באימפולסיביות, פרגוסון דיבר כאחד שכבר היה שם. מי יצא צודק ומי לובש את כובע הליצן?

כמה טעויות אפשר לעשות? לזרוק 20 מיליון פאונד על חלוץ שאיננו ברמה הגבוהה בעולם ולמכור אותו רק חצי שנה מאוחר יותר, בלי לדאוג שיגיע כיסוי הולם, זה רק שלוש טעויות בשני מהלכים. לנצח בברנבאו 0-1 ורק כמה ימים מאוחר יותר לזרוק את השחקן שהיה הטוב על המגרש לספסל? למה עשית את זה איש רוטציה?
    דניאל אגר ? ככל הנראה ליברפול תפספס את אחד הבלמים הטובים של הדור החדש, וכל זה למה? גחמות של בניטז, הוא כנראה נהנה מהשילוב סקרטל-הופייה.
    יוון כבר הוכיחה שנוקאאוט זו לא בעיה, גם איטליה עשתה את זה בשיטת ה0-1 ולא מעט קבוצות זכו בליגת האלופות בזכות שערי חוץ שהביאו אותם לגמר.
    אולי במשחקים כאלה רפא בניטז יכול לנצח כל אחד,
    כשזה מגיע לליגה הטובה בעולם, רפא בניטז הולך לאיבוד בצילם של מנג'רים גדולים באמת.

14. _Rushie Member

על הפנים היה רפא היום,מסכים ב100% אבל כמה דברים:

א.מה רע באלונסו וארבלואה? שני שחקנים פנטסטיים שעושים את העבודה על הצד הטוב ביותר ב90% מהזמן (אלונסו העונה ב99% מהזמן).
    ב.אגר פצוע.

15. AW forever Member

בועז,

מסכים לכל מילה. אני צחקתי לקריאת התחזיות פה בפורום שזו העונה ליברפול, המנג'ר שלהם הראה כ"כ הרבה פעמים שאין לו את זה- לא בבניה של הסגל ולא בניהול מירוץ של ליגה.

מה שהופך את העונה הזו למתסכלת ולמגעילה שחוויתי בפריימרליג זה שליברפול זו ליברפול, צ'לסי גם התרסקה, ארסנל, נו, עדיף לא לדבר ויונייטד? לוקחת אליפות בהליכה, בלי להתאמץ יותר מידיי ובלי להציג יכולת יותר מידיי משכנעת, עם מספר לא הגיוני של 1-0 קטנים ומעצבנים.