לירן הזלזול שלך לא במקום. הישג של שניהם נדיר, כי כאמור גם צריך לשמור על כשירות רציפה וגם עקביות כל כך ארוכה. ג'ימי גריבס - מלך שערי הליגה הבכירה באנגליה בכל הזמנים עשה את זה במשך 13 עונות רצופות. אז אני מהמר שהוא היחיד שעוקף את רוני בנתון הזה.
ואן פרסי לא מפתיע בגלל הפציעות, ברגקאמפ הביא הרבה יותר משערים, קול ויורק לא באמת היו בטופ לאורך זמן. בקיצור רוני היה חייב להיות זה שמגיע לזה. אני מניח שיהיה גם 12 ו 13.
סתם נתון חסר משמעות. הרי יש חלוצים שפשוט לא הגיעו לזה בגלל פציעות או מעבר לחו"ל כמו נגיד אואן פאולר הנרי וכו'. מעיד יותר על יציבות במקום העבודה או בכשירות מאשר על יציבות ביכולת.
בסוף חונאס לא שותף בניצחונה של ניוקאסל, אבל אני מניח שהאוהדים המקומיים (ולא רק) התרגשו לראות את הארגנטינאי על הספסל כמו גם את המחווה של סיסה אחרי השער. http://i61.tinypic.com/jizvgg.Xxx
מילה נוספת על המחזור, ניצחון נוסף לווסט ברום שמאז הגעתו של פוליס מתקדמת מעלה מעלה. לא שאני מחבב יותר מדי את המאמן, אבל תוצאות הוא מביא. אחת ההחלטות שלו ששמתי לב אליהן, וברור למה, היא החזרתו של ז'אקוב להרכב. הקשר האחורי היה הפתעה נעימה מאוד לאוהדי הקבוצה בעונתו הראשונה באנגליה, אח"כ בעונה שעברה נחלש מעט ונעלם כמעט בכלל בעונה הזו. תחת פוליס הוא החזיר לעצמו את המקום ההרכב ואולי בעתיד גם את היכולת מעונת הבכורה. לא ראיתי משחקים כדי להעיד, אבל לפחות מהיכרות העבר ז'אקוב האגרסיבי והכבד אמור להשתלב טוב אצל פוליס.
מה שמצחיק הוא שז׳אקוב ״האגרסיבי והכבד״ הוא גם שחקן טכני ביחס לסובבים אותו באנגליה. אני מחבב אותו דווקא.
אתה רואה הרבה יותר פרמיירליג ממני אז אני לא יכול להתווכח עם זה, אני מקווה מאוד בשביל הליגה שאתה טועה הוא לא נגר, יש לו נגיעה ראשונה טובה יחסית והוא מחפש לשחק את המסירה המדויקת ולא סתם להעיף, אבל הרושם שלי היה שהוא לא מצליח לבצע את הפעולות עם הכדור מספיק מהר תחת לחץ ולא בגלל מחשבה אטית כמו יכולת טכנית לא מספיק טובה ואטיות פיזית באופן כללי.
לא מבין את קומאן, כבר כמה מחזורים הוא מעלה הרכבים מוזרים, שבוע שעבר מול ליברפול בלי מאנה וטאדיץ' שני שחקני ההתקפה הכי טובים שלו, הפעם הוא עולה עם 5 שחקני הגנה (בטח קליין שיחק יותר למעלה), לא ברור. ועוד בינואר הוא התחזק ב2 קשרים התקפיים, למה לא לנצל את זה? הוא לא חושב כמו מאמן של קבוצה שצריכה נצחונות וזה כנראה עולה לו בסיכוי למקום ה4.
במקרה של מאנה נגד ליברפול, הסיבה לספסול לא הייתה מקצועית אלא עונש לשחקן שאיחר בחצי שעה לארוחה הקבוצתית לפני המשחק. אני חושב שהוא רצה הרכב יותר מאוזן שעובד קשה, בגדול זו הייתה החלטה לא רעה כי סוטון הייתה הרבה יותר טובה. אין לי מושג מה קרה היום אבל נראה שזו סנונית שמבשרת על הדעיכה הצפויה שלהם.
קראוץ' השתווה אתמול לשירר בראש טבלת הנוגחים בפרמייר ליג בכל הזמנים עם 46 שערים. סה"כ יש לו 93 שערים בפרמייר ליג.
אשמח ללינק טוב למשחק היום של ארסנל.. (פלאש) דא ראיתי שסגרו את wiziwig, אז באיזה אתר מומלץ להשתמש כדי למצוא שידורים?..
שער נפלא של הנדרסון. אגוארו פוגע בקורה מיד אחרי זה. קצב טוב למשחק הזה, כמו תמיד. מצחיק אותי שאומרים על טעויות של קומפאני שהן לא אופייניות, הוא כבר שנים ככה ומלבד עונת שיא אחת הוא בלם טוב ותו לא.